Friday 16 September 2011

Prozor automobila boja

Scenarij 1: Vjerojatno su jedan od onih ljudi ko voli da svi znaju kad je vremena za slavlje. Bilo da je vaš brak, rođenja vašeg mališana, diplome vašeg mališana, ili bilo koje druge obavijesti, vaš način radite to je po pribjegavanja uporabi automobilu prozor boje. I ne samo ti okupiti neke od najboljih prozor automobila boje ideje, što ih implementirati tako da dodate malo svoju kreativnost na njega. Ali onda je vijest postaje ustajale, a vi jednostavno moraju riješiti boje automobila prozoru.
Scenarij 2: Vi probuditi se jednog jutra, kako bi pronašli vaš automobil prozora oslikani u neki slučajan 'moderne' dizajn. Očito, to je djelo nekih vandala koje proizlaze velikim zadovoljstvom u 'izražavanja "sami uz pomoć svojih umjetnina na automobile i prozore automobila. Vi jednostavno ne možete uzeti svoj automobil s njom izgleda kao komad moderne umjetnosti, i morate riješiti odvratnog prozor automobila boje.
Ako ikada suočio bilo koju od dva scenarija, vi ste vjerojatno svjesni dileme koja se bavi s njima. Međutim, morate također znati da prozor automobila boja uklanjanje je zadatak koji je zapravo jednostavno. Pa da li to je vaš vlastiti komad umjetnosti, ili stvaranje od strane vandala, u Vašem mjestu, slijedite ove savjete i dobili osloboditi od prozora boje na svoje automobile.
Kako da biste dobili prozor od kola Paint Off
Materijali Potrebna; Gumeni rukavice; WD40 sprej, 1 može, brijač Paint uklanjanje, Paint Dispenser, Aceton, 1 kontejner, Tekući deterdžent, na bazi vode, čisti ručnici, metlicama, prašine Pan, metoda; Započnite uklanjanje automobil boje postupak po prvi provjeru vrste boje koje se koristi za ukrašavanje prozora. Način uklanjanja bazi vode prozora boja razlikuje se od ulja na temelju prozor boje. ; Uzmi brijač namijenjen za uklanjanje boje, i pokušati pažljivo struže daleko boje. Koristite ga dok možete ukloniti koliko god je to moguće boje. Ovaj korak će olakšati proces uklanjanja prozora boje. , Ako se boje koriste se na bazi vode, a zatim koristiti na bazi vode tekući deterdžent (također možete pripremiti domaću čišćenje prozora) za uklanjanje boje i čišćenje prozora. Učinite to pomoću spužve. Koristiti ručnik za čišćenje prozora suha. , Ako je boja na bazi ulja, a zatim možete pribjeći uporabi bilo aceton, ili WD40 za uklanjanje boje. Prije uporabe bilo, slijedite korak tri. Ako želite koristiti WD40, sprej neke na na ručnik i protrljati prozor s njom. Neka se ostati oko 20 minuta, a zatim nastavite s obrišite čistim. Ako još uvijek bilo ostaci boje, ponovite cijeli proces prvi pranje sa tekući deterdžent za prskanje, a zatim i čišćenje WD40. ; Ako želite aceton način, osigurati da izvršite taj korak vani. Nakon pranja prozor s deterdžentom, nositi rukavice, i dip stare rags u aceton. Then it rub on the window. Držite pokriva nos tijekom ovog cijelog procesa na sebe spriječilo udisanjem aceton. Ovo će ukloniti boje odmah. Budite pažljivi neće uništiti svoj automobil boje u ovom procesu uklanjanja prozora boje. ; Završiti postupak uklanjanja automobila prozor boje, za pranje prozora i ukloniti sve nečistoće s tekućim deterdžentom. Jedanput izrađen, jasno se područje pomoću ruke rukavice i prašine tava. ; As you go for jedan complete car wash, you will find your car as good as new. Sada kada znate da metode uklanjanja car prozor boje su tako jednostavne, nastavite ga koristiti i kao sredstvo izražavanja za sve vaše sretne trenutke.

No comments:

Post a Comment