Friday 16 September 2011

Nedostaci u House

Bug je opći izraz za insekte ili puzeći beskralješnjaka. Nedostaci se nalaze u dosta se u neposrednoj blizini naše kuće kao iu vrtovima, lawns, drveće, itd. pa se ne čudi da vide greške u kući. Mogu biti male greške u kući, leteći bugova u kući i sve to treba liječiti kako bi zaštitili naše zdravlje.
Postoji mnogo kukaca i bugovi koji ćete naići u svojim kućama. Najčešće greške u kući su mravi, moljaca žohara i, u ime nekoliko. These bube domaćinstvo može uzrokovati nam dosta trauma kad juriti iz jednog dijela kuće na drugu. Zaraza od tih bugova može biti pod kontrolom nakon ispravno identificiranje jednom kukac od drugih, jer to će vam omogućiti liječiti svaki bug različito. Sljedeći paragrafi će ilustrirati neke metode kontrole štetočina.
Kako dobiti osloboditi od bugove u kuću?
Svaki kukac mora biti eliminiran drukčije. Sljedeći popis bugova i načine da biste dobili osloboditi od njih će biti koristan za vas.
Mravi: Mravi su najčešći bugovi koji nasrtati svoje kuće i svoje vrtove. Postoje različite vrste mrava, poput crvene mrave, požar mravi mravi i crna koje mogu uzrokovati nevolje. Možete dobiti osloboditi od mravi na razne načine. ; Soak some lulu duhana noćenje u toploj vodi. prelijte mravinjak sljedećeg jutra, nakon odbacivanja duhana. ; Staviti neke crvene paprike na mrav staza. To će ih ubiti. ; Crtanje chalkline preko prozora i vrata i vidjeti mravi nestati. ; Mix ulje lavande sa malo vode i PoP pod s njom. ; Seal prozora i vrata pukotine s katranizirati. Mravi neće moći ući. ; Osim ovih, širenje soli, borne prahu, boraksa praha na stazi mrav i drugi načini kako ih se riješiti.
Žohari: Nakon mravi, žohari su glavne izgrednike. Postoji oko pet različitih tipova žohara da možemo naći u našim domovima. Kako biste dobili osloboditi od žohara, zar ne? Uzimajući osloboditi od žohara je također jednostavna. Dovoljno je koristiti bilo koju ili sve od sljedećih metoda. ; Poprskajte insekticida ili dobiti deratizacije učinio ubiti žohara. Međutim, morat ćete to učiniti jednom svakih nekoliko mjeseci ili žohara će se vratiti. , Ako vidite žohari, u nekim pukotinama stijene svoje zidove, te ih pečat s katranizirati. ; Postoje mnoge cockroach ubojica paste koje su dostupne na tržištu. Ako ustanovite da su neučinkovite, pripremite vlastitu cockroach mamac miješanjem malo borne praha ili boraks prah na ovim smjesama. To će povećati kapacitet cockroach ubijanje. ; Alternativno, napravi gusta pasta od nekih borne praha, šećera i brašna, kako bi koristili kao cockroach mamac. ; Pripremite zamka primjenom nekih vazelina na zidovima čašu jar. To će spriječiti žohari od planinarenja iz posude, jednom je uhvaćen iznutra., Osim ovih, možete spriječiti žohari from infesting vaše kuhinje po održavanju sudoper područje čisto i suho i pokrivaju sve vaše hrane na svim vremenima.
Bed Bugs: Ovaj nametnik je također uzrok za zabrinutost za većinu ljudi. Ćete naći stjenica u krevetima, madrace i sofe. Ti definitivno ne želite spavati s njih, zar ne? Uz to su greške koje jedu odjeću od ostalih neugodnosti da oni uzrokuju. Nekoliko savjeta o tome kako da ubije stjenica su navedene u nastavku. , Najbolji način za uklanjanje krevet bug je za usisavanje svoj krevet i kauč redovno dok ste potpuno osloboditi od njima za dobro. ; Oprati svoju odjeću, zavjese i posteljinu uvijek u toplom vodom. Tople vode ih ubija. ; Vrlo visoke temperature će ubiti stjenica. Možete slati zaražene materijale za jako vruće pranje ili suho čišćenje na vrlo visokim temperaturama. Također možete ih paru ili ih zagrijavati u vrućoj sušilice na visokoj temperaturi. , Seal se krije spotova ukoliko je to moguće. To je dobar način za krevet bug uklanjanje koje se mogu slijediti. , Međutim, vi svibanj nikada dobili osloboditi od stjenica nakon čak radiš sve to, ako je par od njih pobjeći. Budite sigurni ne dobijete ugriza kukac krevet i vakuum krevet svakodnevno smanjiti zaraze.
Tepih Buba: ako vaša kuća infestirane tepihu kornjaša, neposredno djelovanje je potrebno. These ulazak kornjaša dobiti kad su se priključenih na vaše zaprljanu odjeću i dobiti zaglavi u tepisi, stvari izrađene od vune i krzna. Postoje načini da biste dobili osloboditi od pčela tepih previše. Čitajte na. , Morat ćete primijeniti puno insekticida da biste dobili osloboditi od tepih kukce. Probati koristeći neem ulja insekticid kao što je prirodno i učinkovito. ; Vakuum tepisi jednom tepihu kornjaši se mogu naći. Ne odgodi this kao ove bube množe brže i larve fazi je najrazorniji stadij. ; Operite sve zaraženom odjeću i tepisi s toplom vodom. Koristite sapun velikodušno ubiti i ukloniti kukce. , Borić kiselina i boraks u prahu se opet na svoj spas jer imaju sposobnost ubiti bugova. ; Buhe, komarci i krpelji su ostali mali crni bugova u kući koje treba liječiti. Oni su crni greške koje gristi i zahtijevaju korištenje repelenata za njihovo uklanjanje. Vi svibanj također pronaći malo leti bugova u objektu koji naselili na voće i drugih hrana koje se čuvaju otvorena u kuhinji. Imajući kuhinja prozračan i suhe najbolji način da biste dobili osloboditi od njih.
Osim navedenih stvorenja, možda ćete naći mnoge druge greške koje gristi i uši i termita u svojoj kući previše. Zamolite svog istrebljivač da ih tretira kao da nema stalno mjesto stanovanja rješenja da biste dobili osloboditi od njih. Dobili osloboditi od svih nepotrebnih nereda koji privlači these bugova u kući. Ako postoji vrlo visok iznos od zaraze, svoje najbolje kako bi dobili stručnu pomoć da bi vaše kuće bug free.

No comments:

Post a Comment