Thursday 8 September 2011

Jeftini Podrum Podovi

Podrumi su često karakterizira vlage i vlage. Vlage u podrumu osigurava okolinu pogodnu za kalup i plijesni rastu. Kao rezultat toga, interijeri od podruma treba biti pažljivo izabran. Ne možete slijediti isti princip odabira interijera u suterenu, kao ostatka kuće. Podrum podove posebno mora biti izabran s pažnjom i razmatranje. Podrum podnice je nešto ćete promijeniti vrlo često kao odnosu na podnice u ostatka kuće. Dakle, to bi imalo smisla napraviti daleko sa skupim podnice izbor i ulagati u jeftinim podrumu podnice opcije. S obzirom na nastavku su neke ideje o jeftinim podrumu podnice.
Cheap Podrum Flooring Ideje
Prije nego smo razgovarati o najboljem podrumu podovi mogućnosti, moramo uzeti u obzir najznačajniji faktor koji utiče na izbor podne obloge, tj. vlage. Iako vam možda žive u suhom području s oskudan padalinama, uobičajeno je pronaći neki iznos od vlage seeping u svom podrumu. Koncept suha, bez vlage ne postoji podrumu, barem u SAD-u. Da biste saznali stupanj vlage u svom podrumu, možete uzeti jednostavan test. Pokrivaju 1 x 1 m području svom podrumu kat s plastičnim i pečat sa samoljepljiva traka sa svih strana. Otvorite zaštitnu traku nakon što je 24 sati i provjeriti stanje plastike. Je li to kaplje vlage ili je tek neznatno količinu vlage? Sada, ovisno o stupnju vlage u podrumu trebate tražiti podrumu podnice opcije tako da odgovaraju vašim potrebama.
Slikanje, slikanje je najjeftinije podrumu podnice opcije, ako imate prilično suhom podrumu. Možete pokušati betona ili epoksi bojama uzorak boje svom podrumu podnice. Također možete koristiti jednostavne lateks boja poda podruma. Ako imate golom cementa ispod, preporučljivo je da se prvo rezati ga i tek onda boja. Možete stvoriti različite stilove i uzorcima oponašanje prirodnog kamena ili granita pomoću spužve boje tehnika.
Loose Slojeviti tepiha, opet, to je opcija samo za suho podrumima. Tepisi ako je instaliran u vlažnim podrumima will držati u puno vlage i postati kuću za kalup, plijesni i grinja. Ipak, glavna prednost instaliranja tepiha je da je vrlo jeftin i meke da hoda po. Štoviše, on stvara toplu i ugodnu atmosferu u podrumu. Labavo slojeviti tepih neće privući koliko grinja kao debeli tepih.
Obojeni beton; Stained betona je najbolja opcija za podrumu podovi mokrim i vlažnim podrumima. Ova opcija je vrlo jednostavan za rad na i ne treba nikakve posebne alate. Možete pronaći nekoliko dizajne i uzorke u obojeni beton podnice. Osim toga, postoji nekoliko tehnika primjene kako bi se postigla željeni izgled. Jedini problem s konkretnim podnice je da je previše tvrdo i hladno. Štoviše, oni su visoko na održavanju što im je potrebno čestim resealing.
Pločice, postoje brojne mogućnosti kada se odlučite otići za popločan podrumu podnice. Od keramičkih na jeftini 'oguliti i staviti "vinil pločice, imate veliki izbor u pogledu materijala pločice. Keramičke pločice su idealne za podrum jer ograničiti rast kalup i plijesni i mogu izdržati grubo koristiti. Osim toga oni su vrlo lako se čiste i ne zahtijevaju česte održavanje.
Gumeni Flooring; Gumeni je još jedan podnice materijal koji smatra kao jedan od najboljih podrumu podnice materijal. Guma je mekana i upija udarce, stoga Preferiraju se mnogi vlasnik kuće je za dječjom igraonice. Osim, ona je također plijesni i plijesni otporan.
Prije nego nastavite s poda, osigurati da postoji odgovarajući podrumu hidroizolacija. Hope jeftini podrumu podnice ideje spomenutih vam pomogao sa izborom svom podrumu podnice.

No comments:

Post a Comment