Thursday 15 September 2011

Kako to Škripac mokro mobitel

Tu može biti vrijeme kada smo slučajno može uzrokovati voda stupiti u kontakt s našim mobilnim telefonom. To može biti kada je mobitel padne u vodu ili samo dobiva mokri, dok se u džepu tijekom kišnih dana. Što mislite da možete učiniti u takvoj situaciji? Postoji nekoliko jednostavnih savjeta i razmatranja koji vam mogu pomoći uštedjeti na mobitelu od oštećenja. To uključuje svjesni da voda može uzrokovati ozbiljne štete na unutarnje dijelove mobitela i koristeći neke jednostavne stvari u kući da se osuši na telefon. Sljedeći paragrafi će vam dati uvid o tome kako popraviti mokri mobitel s rižom, topline otvore, i drugih stvari.
Savjeti o tome kako popraviti mokro mobitel
Rastaviti Cellphone: Demontaža mobilni telefon, nakon što je mokro sustava najvažnija je stvar koju ćete morati učiniti da ga spasiti od toga da bude oštećena. To uključuje uklanjanjem poklopac ili ploča, baterija, memorijska kartica i SIM kartica, ako ima jedan, i mnoge druge stvari koje se mogu ukloniti korisnik. Ne pokušavajte ukloniti fiksne panele koji izlažu strujni krug.
Neka osuši prirodno: Kada ste izvadili svi odvojivi dijelovi i mobitel pribor iz mobilnog telefona ili PDA, sada je potrebno držati telefon i komponente na suhu površinu, po mogućnosti na suhom krpom. Obrišite ga pažljivo i nježno mekom krpom ili papirnatim ručnikom. Držite ga za sušenje, naravno pod blagim suncu ili samo u suhom mjestu.
Koristite usisivač i Fan: Osim ostavljajući telefon i njegovih dijelova suho naravno, možete koristiti motor ventilatora za sušenje skrivene vlage. Je usisavač također prikladan izbor za sušenje mobitel. Možete pokrenuti cijev kroz sve male otvore na mobitel i rastavljeni dijelovi. Predloženo je da ne koristite sušilo za kosu, jer to može oštetiti unutarnje komponente na integrirani krug.
Koristite Rice ili silikagel Paketi: Većina ljudi su iznenađeni kada su rekli da riža se može koristiti da se vlage iz mokrog mobilnog telefona. Morat ćete držati mokro mobitel i svih njegovih dijelova puna zdjela riže preko noći. Imate čak i izbor korištenja paketa silikagel kao odgovarajući alternativu riži.
Držite Mobitel o toplinskim Vents: Ako pitate kako isušivanje mobitel možete razmotrite korištenje toplote otvore prisutan na stolnim raĖunala i televizori. Samo postavite otvorio mobitel na toplinu otvore za neko vrijeme. Međutim, pobrinite se da ne držati ga za neko vrijeme više nego što je potrebno. Sjeti se da dodatna toplina može imati nepovoljan utjecaj na unutrašnje komponente.
Uzmi mobitel na servis: Čak i nakon što gore navedene korake, mobitel ne funkcionira normalno, a posljednja i najbolja opcija je da se to pouzdan mobitel radionici za popravak. Tehničar popravak će biti prava osoba da vam kažem o šteti i troškovima koji su uključeni.
Ovo su neke od najčešćih savjeta o tome kako popraviti mokre baterije mobitela, zaslona, ​​a ostale komponente. Uzmite u obzir da struje i vode nikada ići ruku pod ruku. Zahvaljujući toj činjenici, bateriju mobitel treba odmah biti uklonjen iz tijela, koje bi spriječile velike štete. Nadajmo se, već spomenuti wet mobitel popravak vodič bio koristan za vas informira što se može učiniti za pričvršćivanje mokrom mobilni telefon.

No comments:

Post a Comment