Wednesday 21 September 2011

Rad Wasp Nest uklanjanje

Papir ose se zna da se ose koje izgrađuju vodootporan gnijezdima napravljen od smeđe i sive papirast materijala. Oni čine ovaj materijal prikupljanjem vlakana iz mrtvih komada drva i postrojenja proizlazi i pomiješati ga sa svojim sline. Grade njihov gnijezdi deblu i sve ostale jake baze koje su pronašli, ponekad ti se nalaze u zatvorenom prostoru, kao i. Iako su se vrste osa, smatraju korisnim i bezopasna. To nisu vrlo agresivna u prirodi a još osa, Time se oni mogu ubosti. Budući da obično graditi gnijezda u područjima koja su izdvojen i tihi, ponekad se tako događa da se unutar sobe neiskorišten i pod trijemove. Ne možete si priuštiti da imaju ose žive u zatvorenom kao što su oni opasni tako što ikad! Dakle, navedeni u nastavku su nekoliko savjeta na papiru uklanjanje osica gnijezdo, ako se takvim problemima suočavaju kući.
Koliko biste dobili osloboditi od Wasp Nest papira
Papir osica gnijezdo uklanjanje može biti zastrašujuće, ali jednostavan zadatak, ako je to učinio spretno. Ako postoje papir osa nests kući, ili u vrtu u blizini kuće, morate biti vrlo oprezni dok ih maknuti, kao osa ubod može biti smrtonosna. Pošto su manje agresivni, iz svih vrsta osa kao, yellowjackets and Hornets, papir osa se najlakše riješiti. Posebno se preporuča da ove osa nests treba ukloniti noću kad se insekti su trom i spor. Postoje mnoge metode koje se koriste za rad uklanjanje osica gnijezdo, a oni se razlikuju po vašem izboru. Dakle, pročitajte na saznati koje metode su pogodne za vaše potrebe i uzmite motika.
Korištenje pesticida; Nakon što ste pronašli gnijezdo osa papir, ovo je najlakši način da biste dobili osloboditi od njega. Kupnja jake osa otrov u svrhu uklanjanja rada osica gnijezdo poput osica zamrznuti, i to sipati u osa sprej. If gnijezdima se na visini, provjerite da li su u potpunosti pokrivena kada je pristup s otrovom. Razlog trebate sprej otrova noću je zato što su insekti su neaktivna i kao i većina stanovništva prisutan je u osa. Pesticida pobrinite se ose su smrznuti do smrti i ubijani brzo i nema nereda, jer je vrlo jaka. Kad su svi ose su mrtvi, možete jednostavno ukloniti iz gnijezda i odbaciti ga.
Uklanjanje to ručno, a ako ose bi poželjno na nižoj razini i može se ukloniti ručno, imate kako biste bili sigurni da su pokrivene i potpuno zaštićena. Kako je ranije spomenuto ti osa nisu jako agresivni ali ako oni ubod u više navrata je kobno. Postoje šanse da bi mogao biti ubola mnogi ako ćete pokušati papira uklanjanje gnijezda osa rukom. Kada ste spremni, klizanje tkanine torba preko cijelog gnijezdu i zapečatiti brzo, odvajanje od površine. Stavite osica gnijezdo u vodi i pobrinite se da submerges za nekoliko dana dok se sve insekata umrijeti. Ako je gnijezdo osa u kući, NE BURN gnijezdo. To je zato što kada se ti insekti dolaze u kontaktirati kada topline ili požara, oni postaju izrazito agresivni i nasumično letjeti oko aktiviranja njihovih otrovom.
Prevencija; Nakon što ste uklonili gnijezdo sljedeći papira osica gnijezdo uklanjanje tehnike možete osigurati da nisu izgradili ponovno. Za sprečavanje te gnijezdima, nalaze se insekticid sprejevi koji su dostupni na tržištu. Ovih insekticida posebno su dizajnirani za dugoročne zaštite protiv ovih štetnika i su također sigurna za djecu i kućne ljubimce. it Prskanje jednom mjesečno gnijezdo ubrzo nakon što je uklonjen je dobra ideja, a nakon nekoliko mjeseci, možete sprej 2 do 4 puta godišnje. Da biste bili sigurni povratka osa gnijezda i način da biste dobili osloboditi od njih, možete poprskati ih u područjima kao što su skloni strehe, prozorske klupice, trijemovima i tavanima.
Sa ove alternative za rad uklanjanje osica gnijezdo, možete lako dobiti osloboditi od ovih štetnika i spriječiti ih od povratka previše. Tako, da napravite pravi izbor i zaštititi svoje domove od papira osa!

No comments:

Post a Comment