Thursday 29 September 2011

Zavjese za klizna staklena vrata

Klizna staklena vrata su dobar izbor za one redovite. Redovni ili sklopivi vrata zauzimaju mnogo prostora, nakon ostala otvorena. Iako klizna vrata imaju nedostatak da te s vremena na vrijeme blok polovina ili manje području cijele otvaranja, mnogi idu za te zbog elegantnog izgleda oni dodali na svoj interijera. S okvirima koji dolaze u različitim materijalima kao što su drvo, metal, aluminij s anodizirani, ili praškasti premazi, ove izgledaju vrlo elegantan. Korist imaju staklena klizna vrata, a posebno je da oni ne blokiraju pogled, ne blokira svjetlo i učiniti vaš sobe pojaviti mnogo veće. Bez obzira da li su klizna staklena vrata ugrađuje se između dva sobe ili za ulaz ili patios trijem, te dodati konačan karakter svoje kuće. Instaliranje zavjese je najbolje prozor tretman za klizna staklena vrata. Zavjese za klizna staklena vrata dolaze u broj sorti i dizajna. Možete uzeti u obzir jedan od različitih opcija s obzirom nastavku prilikom dodavanja zavjese i zastori za klizna staklena vrata u svojoj kući.
Najbolji zavjese za klizna staklena vrata
Cijeli Zavjese; Za početak, možete dodati najpopularniji zavjese pune dužine za klizna staklena vrata. With zavjese pokriva kompletnu visinu i dužinu vrata, možete stvoriti savršen privatni prostor. Možete imati dva do tri dijela zavjese ovisno o širini vrata. Nakon zavjese štap proširiti izvan vrata je dobra ideja da imaju čist izgled kada zavjese čuvaju se okupili na krajevima. Ovaj dio klizna vrata, prozora tretmane će osigurati da ako se čuva okupljeni, najveći dio zavjese ostaje na bočnim zidovima, a ne blokira klizna vrata. Soft boje ili nijanse vitalno, to je sve o vašem izboru, dok branje boja. Velike grafike će izgledati najbolje za zavjese za klizna staklena vrata koje pokrivaju veće područje. Postoji niz materijala za izabrati iz Osim boja, i stilovima. Možete imati nabrane zavjese ili redovne zavjese. Također izolirani zavjese za klizna staklena vrata su prilično popularni koje čine područje zvučno izolirana when zatvorena. Opet dovoljno sorte u ovim, kao i za izabrati iz. Imaju neke bogate tie užadi natrag držite zavjese na mjestu kada se okupili.
Panel zavjese, Ako vam se sviđa onih sjenila, ali također obožavam tkanina obloge, možete ići za panel zavjese. To su baš rade i izgledaju poput sjenila, ali su izrađene od tkanina. When zatvorena, tako širokog ploče će pokrivati ​​cijeli staklo s kliznim vratima i daju plain izgledaju kao rolete učiniti, bez nabora no gužva. Kada se otvore, ovi paneli slajd na uglovima i okupiti jedan nad drugim. Možete ići na običan boji panel zavjese za klizna staklena vrata koja izgledaju klasa apart. Oni u tekstura površine su iznenađujuće i izgledati lijepo pogotovo u ravnici bojama. To su također dostupni u nacrtima. One u apstraktnim obrazaca da se odluče za najbolji kao oni priopćavanje jedinstven na svoj izgled interijera. Obložena sheers izgledaju puno nevjerojatna ako želite zavjesa za klizna staklena vrata koja su samo polu transparentna.
Začinjavanje Gore Zavjese, nakon što se odlučite stilu i materijal zavjesa, to je put da bi začinio svoj izgled. Možete ići na oba sided tkanine ako su vrata se nalazi između dvije prostorije. U drugim slučajevima možete imati dvostruki štap zastora i dodajte liniju sheers osim iz Zavjese i zastori. The sheers moraju biti u mekom boja i complimenting s zavjesama. Možete dodatno dodati valentnog na zavjese. Nevjerojatna zavjesa Ideja je da ima dizajnera ili običan valances u atraktivnim boja i tkanina Jevrejin istaknuti cijelog vrata.
Ukoliko se pitate kako se mjeri zavjese za klizna staklena vrata, dopustite mi reći da prvi popraviti se štap se širi izvan širine vrata. Sada poziva profesionalna bi dobili pravo mjerenja i ideje o zavjese i zastori stilova koje možete odlučiti za. Zavjese za klizna vrata mogu obnoviti izgled tog običnog stakla i dati joj lijep izgled.

No comments:

Post a Comment