Thursday 29 September 2011

Betonski Klupa plijesni

Materijala koji je poznat kao najviše izdržljiva građevinski materijal je definitivno beton. To je lako dostupna i materijali izrađeni od njega zahtijevaju niske održavanje. Da biste dodali ova dva zaslugama, betona mogu biti oblikovane u obliku broja različitih tipova garniturom za sjedenje, uključujući klupu. U ovom članku se fokusira svoje rasprave o konkretnim klupi plijesni. To vam govori kako betonski klupi kalupa mogu biti izrađene u udobnosti svog doma. Dakle, držati čitanje da steknu korisna znanja o vrstama betona koji se mogu koristiti kako bi klupama.
Kako napraviti betonski plijesni klupe?, A postupak izrade betonske klupe kalupa započinje s odabirom dizajnu klupe. Vi svibanj dobiti više dizajna koje možete odabrati profesionalni u ovom polju. Ukoliko želite, imate mogućnost izrade jednog po Vašem izboru. Da ga učiniti, poduzeti mesnica papira i olovku, a zatim dizajnirati željeni oblik vašeg san betona klupa na njemu. Ti bi zahtijevati sjedi površinu i dvije noge. Nacrtajte brbljati od željenog dizajna uključiti pravokutnik za vrh klupe.
Nacrtaj dva kvadrata za noge. Razmislite o korištenju mjerenje traka i T-squarer za točnost dok radite na stvarni proces. Izrezati maketa od klupe. Iskoristite šperploča. Testiranje dizajn učinit će vam svjesni mnogih probleme koji mogu pojaviti i ometati vaše brzo završetku zadatka. U slučaju, dizajn koje ste napravili, ne daje očekivane veličine i oblika klupe, napraviti još jedan dizajn. Učinite ispravke gdjegod potreban napraviti dizajn koji mogu dovesti do željeni oblik i veličinu betona klupa.
Sada, izrezati predložak na mesnica papir. it Kazeta na šperploča. Koristite privremeni sprej ljepilo za lijepljenje predlošku. Sljedeći korak u izradi betonskih klupa kalupa je izrezati na komade od šperploča. Sand niz unutar komada kalupa. To će omogućiti bolju puštanje tijekom de-kalupljenje proces. Obrazac kalup strane pomoću šperploča. Držite visina svih strana oko 3-4 inča dugo. Podudaraju duljine stranice s veličinom od betona klupi. Kada to učinite, kalup strane je uglavnom 4-5 inča visok.
U slučaju želite imati zakrivljene rubovima, dobro je raditi s gustom pjenom. Sada, priložite strane do plijesni na bazi. Iskoristite drva ljepila i nokte to učiniti. Vi svibanj koristiti uklještenje osigurati zglobova. Pritezni će također pružiti dodatna potpora kada dries ljepilo. Nanesite silikon oko unutar rubova kalupa za to zaokružujući. Pazite da je silikon podstava je tanka. Uzmi injektiranje alat da bi silikon rubovima glatke i izvadite viška krhotine. Dopusti silikon osuši potpuno prije te sipati cement u kalup. Postoje također druge kalupi poput betona finišera kalupi, dostupni na tržištu.
Ako nađete gore proces izradu betonskih klupa kalup zamorno, svibanj opt za konfekcijsku one. Možete lako svibanj pronaći betona kalupi klupu za prodaju u tržištu. Trazi ih u vašem gradu ili grad, i odaberite jedan koji odgovara sa svojim izborom i proračun najbolje. Trebate uzeti par bodova u obzir. Pogledajte i ako kalup veličine je pravo za svoju namjenu. Učiniti provjerite u tržište ako klupi komada poput noge i vrh će biti na raspolaganju i da će dobiti čvrsto stegnuta zajedno kad klupi je napravio. Da li provjeriti je li dizajn na vrhu klupu omogućiti prikupljanje vode. Ako to, nemojte ići za to. Razlog je da voda može zamrznuti i ispucati vrhu klupi ako dobiva smrznuta. Također morate naučiti betona savjete hidroizolacije za utvrđivanje dugog života za vaš klupu.
To je svima na konkretnim klupu plijesni. Vi svibanj ići za bilo konfekcijski ili prilagođeno jedan. Izbor je cijelosti tvoje.

No comments:

Post a Comment