Wednesday 21 September 2011

Najbolji temelj Četka

Kad je riječ o davanju na koži čak i ton, ništa može pobijediti dobri stari temelj. Zaklada je koristi već desetljećima i žene i make-up artiste dati kožu užaren, besprijekoran izgled. Postoje uglavnom tri načina po kojima Zaklada može biti primijenjen na koži, odnosno rukom, spužve i četke. Izvan toga, primjena temelj najlakše kroz ruke. Mada, kad je u pitanju urednost i puni koži pokrivenost, nitko od drugih metoda osnivanja application čak dolazi blizu temelj četkom. Budući nastavku su neke korisne savjete o odabiru najbolje temelj četkom, primjenjujući šminka temelj pomoću četke, kao i prijedloge o tome kako briga za osnivanje četke, tako da oni traju godinama.
Savjeti o kupnji najbolje temelj četkom
Prema najbolji temelja kist recenzije, četke koje dolaze s obje duga i kratka kosa bolje opremljeni su za popuniti u osnivanju u kožu. Takve četke skoro može vam dati zrak-brushed izgled. Dakle, možete se odlučiti za osnivanje četke poput ovih.
Ako idete na bilo odjelni dućan ili trgovinu koja čuva kozmetički proizvodi, od vas će naći kabuki četkica. Kabuki četkica su kratke stabljike i njihova glava je ravna. Ove kabuki četkice su omiljeni izbor za make-up artiste za primjenu u prahu temelji temelj. Zbog njihove male veličine i stan oblik, te četke su vrlo apt u primjeni koncentrirane iznosu od temelja na istaknutom tupim krivulja. Dakle, možete se odlučiti za ove četke za primjenu u prahu temelj.
Zaklada četke koje dolaze u obliku mačka je jezik tj. stan temelja četke s okruglog savjeti su najbolji osnova četke za puder temelja. Za primjenu u prahu temelj kroz ove četke, od vas će morati uklopiti van iz vašeg nosa do ušiju.
Ako želite znati što najbolje temelj četkom za tekuće temelj, zatim stippling temelj kistovi su svoje najbolje kladiti. Ove četke dolaze s rijetka kosa i su stoga izvrsna za buffing na tekućem temelja u kružnim pokretima. Stippling četke spoj tekućine temelj u koži vrlo dobro, a za razliku od drugih jeftinije četke kvalitetu, ne davati izgled temelj tragove na koži.
Savjeti o Primjena Zaklada četkom
Za početnike, to bi moglo biti malo teško koristiti temelj četkom. Međutim, s praksom, ta umjetnost može savladati lako. Start tekućina temelj šminku s lijevanjem malu količinu tekućine temelja u ruci. Izaberite neki od temelja iz ruku s jedne strane kist, ako želite svjetlo pokrivenosti. Umočiti u obje strane četkom u tekuću podlogu, ako želite punije pokrivenost. Zatim, koristite široki, dolje potezima, miješa s šminka temelj na čelo, obrazi, nos i brada. Nemojte zaboraviti da se prijave osnivanja i na vratu područja inače kontrast između lica i vrat će stajati out, dajući vašoj koži neujednačen izgled. Na kraju, koristite mala kosa na rubovima temelj četkom primijeniti temelj na područjima koja su uglavnom previdjeti kao nabore na nos, oko usta i kose.
Savjeti o održavanje Zaklade Brush
To je vrlo važno da bi se šminka četke čisti tako da se bakterija ne gradi se na njih. Ako ste planirate kupnju visokom kist kraj temelj, a većina njih dolazi s uređajem šampon što je značilo za čišćenje četke zaklade. Zaklada četke se može lako očistiti baby šampon previše. Najbolji način kako očistiti šminka četke je nakapati maslinovim uljem, a zatim ih stavite pod tekućom vodom. Nakon toga, osnivanje četke trebaju biti umočen u šampon, gumiran i zatim nježno isprati u hladnu vodu. Nakon ove metode jednom tjedno će osigurati da postoji vrlo manje prolijevanja dlaka iz četke i da temelj četkom traje jako dugo vremena.
To je ukratko o najboljem temelj četke. Glavna prednost korištenja zaklade četke Vis a Vis spužve je da oni rade jednako dobro sa suhim, tekućim i vrhnje temeljima, pruža punu pokrivenost kože. Bilo problemskih područja na koži, kao što su točke ili naborima the nosa, koje su postale malo tamne, može lako biti pokriveni primjenom temelj šminka kroz četke na kožu. Njihov najveća prednost je da ako su uzeti briga za ispravno, oni traju već godinama. Dakle, ako želite besprijekornu kožu lica, ulagati u kvalitetan temelj četkom.

No comments:

Post a Comment