Wednesday 21 September 2011

Fall Wedding Sheme boja

Prilično ružičasta ili smeđa podebljano ili zanosan crveno? Što je to će biti za jesen vjenčanje? Nema prijedloga? Hajde brže! Odaberite najmanje jedan! Ništa za to. Neka nas premjestiti na. Stvar sam pokušava učiniti s tim bojama bio je oko boje za jesen vjenčanja. Jesen Mislim da je idealno vrijeme za udaju. To je najbolji put, jer nije ni previše vruće ni previše hladno. Klime i prirode slavu je samo velika. To je lijepo i apsolutno romantično. Ako želite imati intimne vjenčanja, nema ništa bolje od pada vjenčanje. Nadalje, baš kao i hrane, odijevanju i druge aranžmane na vjenčanja, dekor i shemu boja je vrlo važan dio je vjenčanje. Dakle, igra za Neki padnu wedding sheme boja?
Fall Wedding boja Mogućnosti
Mnoštvom boja može biti boja fall wedding paleta. Bacite pogled na neke od boja jeseni vjenčanje i shema.
Boja mi Orange, Orange je besprijekoran utakmicu za ovo vrijeme godine. Igrajte se s orange, možete to učiniti, kao i mnoge boja ide dobro s narančastom. Jedan od njih je Burgundija. Za izradu kombinacija još ljepšim have izgorio naranče ići s Burgundiji. Wedding kartice pozive i može se temeljiti na istim bojama s pada lišće. Učinak može biti naglašeni više ako se traži da bridesmaids nositi vjenčanice te kombinacije boja.
Berry Blue, Talking pada wedding sheme boja ideja, koristeći bogato brusnica boji s underplayed tonovima plave i zelene će učiniti trik. Onda lijepo vatra je ono što vam je potrebno za dovršetak ansambl učinak i napraviti stvari svjetlije. Također možete također koristiti crni, crveni i bijeli na drugačiji izgled i ako želite držati ga jednostavno i slatko.
Zlato je post, ali blista; sa lišćem dobivanje smeđi i pad svih krajeva i cvijeće previše su u dobroj slavu, zlata i bjelokosti je odlična izbora. I elegantno, kraljevski i potpuno sjajan. The bančenje zasjeniti and zlata koja ima toplinu naranče na prigušen način je neutraliziran bjelokosti. Jeste stol dekoracije kao i pozive na temelju ovu kombinaciju. Ako je moguće zlata i slonovače vjenčanica izgledati zapanjujuće.
Black Beauty, Ko je rekao da ne može imati crni pad vjenčanje? Vi sigurno možete koristiti crni u jesen shemama wedding boji. Uparivanje crna sa roza je najbolji kladiti ako ste obličje at što očaravajući mješavinu klasične kao i modernom stilu. Ona odlazi bez rekavši da crni mora biti koristi kao baza i roza će dodati učinak. Stoga crni se može koristiti za djeveruša haljina, stol posteljinu i vazama. Vrpce, cvijeće, salvete i drugi predmeti ukrašavanja, može biti u ružičastoj ili u oba crna i roza. U roza previše, to će biti zabavno koristiti različite nijanse za slatke i meke romantično gledati koliko su wedding dekoracije pitanju.
To je Pjenušava; To može biti sasvim različitom i jedinstvene vjenčanje boja kombinaciju, uvjetom volite ljubičaste u jesen shemama wedding boju. Neka vaše vjenčanje biti 'hlad' drugačiji od drugih s ovu lijepu mješavinu duboke šljive i šampanjac. Uh Mogu zamisliti kako je lijepo će izgledati. Upadljiva kontrast je dovoljno da se svi diviti boji. To će odgovarati sasvim u redu na dekor i priča dekoracije. Za dodatni glamurozan touch, imaju srebra pribor posuta.
Ti bi pronaći više pasti trendova svadba 2010 boje na internetu ili s vjenčanja, osim ove. Pravedan držati paziti na vjenčanje boje za 2010 i više. Najbolja stvar o padu wedding sheme boja je da se boje svi su inspirirani iz prirode.
Čak i tako, pri odabiru shemu, dobro bi bilo da odaberete sjenila iz iste boje obitelji. Također ide bez rekavši da svih drugih stvari - odjeću, dekoracije, posuđa i ostatak mora biti u napjev s odabranim shemu boja.
Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment