Friday 2 September 2011

Drvo breskve Bolesti

U najvećem broju slučajeva, drvo breskve bolesti se dijagnosticira biti uzrokovane gljivicama. Gljive čini svoj put u stablo uz pomoć infekcije uzrokovane insektima. Bolesti češće su u vlažnim područjima nego u aridnim one. Bolesti mogu spriječiti uz pomoć pažljivim odabirom sorti, prakse koja poticati dobro u vrtu, i održavanje rasporedu. Ovdje je opis koji će vam pomoći da znate o bolestima drvo breskve i kako se brinuti o njima.
Zajednički drvo breskve bolesti
Možda je jedan od najtežih drvo breskve bolesti ili recimo peach bolesti tree list, je ono što je poznato kao rotor peach list. Ova bolest je uzrokovana gljive Taphrina deformans poznat kao. Simptomi su zapušten mrlje na žulj i listova koji curl na deformiranom način. Međutim, ova gljiva može zaraziti samo listovi koji su mladi i još uvijek raste. Listova koji su proširili svoje punoj veličini nisu osjetljivi na ovu bolest. Hladno i vlažnim uvjetima u proljeće poslužiti kao idealno okruženje za ovu gljiva može zaraziti stabala breskve i napredovati. Pročitajte više na biljne bolesti uzrokovane gljivicama.
Smeđe truleži se dogodi da se još jedna zajednička jedna drvo breskve bolesti. Kao što ime sugerira, ova bolest je odgovorna za truljenje važan dio stabala breskve - plodove. Kada se to stanje hits breskve, počinje kao smeđa mrlja na plod. Postupno, na licu mjesta počinje progutati cijeli plod, čineći ga potpuno smeđe. The fructicola gljiva Monilinia, je gljiva koja je odgovoran za nanošenje ove bolesti. Pogođeni plodovi mogu otpasti s drveta i, ako je još uvijek uspiju ostaju na stablu, oni izgledaju osuši i suho.
Pepelnica je također važno potpisati znati o tome kako prepoznati bolesti drvo breskve. Sphaerotheca pannosa je gljivica koja je odgovoran za ovaj show. Jedan važan znak uzeti u obzir je prisutnost bijele fuzz raste na stablu. Ova bolest poznata po ruining cijeli žetva za ovu godinu, međutim, to nije glavni problem za većinu gardeners.
Breskve krasta je zajednička, ali ni ograničeno na stabala breskve raste u toplom, vlažnom i vlažnim područjima juga. Cladosporium carpophilu je gljiva koja uzrokuje ovaj uvjet, koji je sličan smeđe truleži. Pogođena Plodovi se mogu razviti smeđe mrlje koje sve može pojaviti u slučaju voća ispucati. Ova bolest, iako ne utječu na okus, to ne čini breskve kožu previše teško skliznuti tijekom konzerviranje procesa.
Kako liječiti bolesti stablo breskve
Problem breskve lista sklupčati se može riješiti uz uporabu Bordeaux smjesu. Krajem siječnja Smatra se da je najbolje vrijeme za primjenu ovog miješati na cijeli stablo. Tretman se mora ponoviti sredinom veljače. Ovo pomaže u uzimajući osloboditi od gljiva prije lišća počela svoju ekspanziju. Da ne spominjem, slijedite upute proizvođača.
Za kontrolu smeđe truleži, dobili osloboditi od pogođene voće, grančice ili cvijeće. To mora biti poznato da ti hrana ne napraviti za dobar kompost kao oni i dalje mogu biti kontaminirane s gljiva spora. Dakle, koristeći ih kao kompost za breskvu za njegu drveća će samo pomoći u bolesti, da se u cijelom vrtu. Većina gardeners koristiti organskih gljiva sprej kako bi se spriječilo širenje ove bolesti.
Dolazak u brigu o pepelnice, držati čistim voćnjak. Za ovaj, sve što morate učiniti je grablje gore opalo lišće i voće, kao gljive potroši zime u krhotine. Inače, ići za sorte koje su otporne prema ovoj bolesti.
Korištenje kemijski ili organskih fungicida na drveće prije, kada se cvjetovi pada s drveća, pomaže u sprječavanju razvoja breskve krasta. Također, orezivanja stabla breskve, uzimajući osloboditi od palih voća i lišća također pomaže.
Da zaključimo, ukrasno drvo breskve bolesti najčešće su uzrokovane bakterije i gljivice, a može se riješiti korištenjem fungicida i insekticidni sapun. Pravovremena rezidbe također pomaže.

No comments:

Post a Comment