Wednesday 7 September 2011

Karneol Stone značenje

Dakle, ono što je karneol kamen? Karneol je dragi kamen poznat po svojim brojnim korisnim svojstvima, to je oblik kalcedona, a može varirati u boji od crvenkaste smeđe, na hrđa poput naranče, dok spektru nijansi može obuhvatiti vrlo intenzivne i tamno kao blijeda and dimi. Obično, karneol kamena značenje je povezano s moći, zaštite i pozitivne energije. Karneol se nalazi i miniran uglavnom u Indiji, Urugvaj, Brazil i Južna Afrika, ali je njegova uporaba je zagovarala cijelom svijetu po svojim brojnim povoljnim svojstvima. Sljedeći je neke detaljne podatke o karneol dragi kamen svojstva.
Karneol Stone Povijest
Povijesni podaci povezani s ovim kamenom je raznoliko i fascinantan. Karneol kamena vjerovanja su filtrirane dolje kroz pijesak vremena, i ovlasti tog kamena i osobine povezane s njom, može se pratiti natrag na Egipćane, Rimljane, Babilonci i Grci. Egipćani stavio kamen karneol na mumije, kao što su vjerovali da će to pomoći na putu u zagrobni život. Kamen je bio umetnut U maska ​​čuvenog egipatskog kralja Tutankamona, a to je također vjeruje da su nosili boginja smrti, Isis. Rimljani su je smatrao da karneol kamen označenog hrabrost, i ona također služio funkcionalne svrhu za pečata od voska (vosak se ne lijepi za ovaj kamen). Babilonci i grčki povezane karneol dragi kamen značenje uz puno sreće. Ovaj kamen je također utvrđeno da se preferiraju civilizacije doline Inda, koja je bila smještena u ono što je sada moderno dan Punjab u Indiji i Pakistanu.
Karneol Stone vjerovanja
The karneol kamen se vjeruje da je ovaj dan, kako bi se poboljšala život nositelja. Povezan je s astrološkim znakovima Ovan, Bik, Rak i Lav, te je jedan od birthstones rođenih u mjesecu srpnju. Smatra se da na vibriranje na brojevima 5 i 6, kao i ravnotežu II (sakralni) čakre. Sljedeće su neke pogodnosti koje karneol kamen wearer će iskustvo.
Power, a karneol je povezana s ambicijom, pogon i snaga. To je izvrstan kamen za promicanje profesionalnog uspjeha i odjekuje pozitivnom energijom koja prevodi u djelovanje. Također je korisna u odlučivanja i motivacije.
Zaštita, a karneol stražari nositelja od negativnog utjecaja i energije. Također je koristan za zaštitu od osjećaja ljutnje, ljubomore i bijesa, da li samo nanijeli ili vanjski. Također štiti od depresije i tuge.
Energije, a karneol kamen smislu označava pozitivnu energiju, promicanje zdravlja i dugovječnosti života. It povećanje fizičke energije i ima također je povezana s obnovljeni seksualni nagon.
Liječenje, karneol kamena prednosti su povezani sa zdravljem i fizičko zdravlje. Tjelesna, pomaže u apsorpciji vitamina i minerala koristan, povećava cirkulaciju krvi, ublažava i menstrualnog grčevi. To je također vjeruje da pomažu u liječenju erektilne disfunkcije, i osloboditi bolova u leđima, glavobolje i alergije.
The karneol kamen može biti nošen u obliku nakita, ili amulet ili čak kao talisman sreće. Za ovaj dan, je kombinaciji s Lapisom i tirkizno nakit, s kojim tradicionalno bila kombinaciji napraviti amulets i totemi. To također može biti smještena u vašem domu ili na radnom mjestu za promicanje protok pozitivne energije i donijeti zdravlje i uspjeh. The karneol značenje kamena može pomoći u zaštiti od negativnih osjećaja i donijeti sreću i sreću. Donesite ovaj kamen u svoj život, i čekati svoj život da se uspon na bolje!

No comments:

Post a Comment