Monday 5 September 2011

Window tretmani za klizna

Klizna vrata su vizualno atraktivan i nudi Vam veliki pogled na otvorenom, ali prozor tretmani za klizna vrata može biti malo prepreden. Većina ljudi odluče za vertikalna zasjenjivanje, ali ova ideja prozor liječenje nije vrlo elegantan obličje i ne ide dobro s najviše dekora. Postoji puno drugih izbora u modernim prozoru tretmani za klizna vrata i možete lako pronaći onaj koji ne samo da odgovara Vašem proračunu, ali i svoj stil senzibilitet. Od romantično flowy draperije na japansku ekrana rižin papir, prozor tretmani za klizna vrata se više ne dosadna. Ovdje ćemo vam pružiti savjete o odabiru pravo prozor tretman za klizna vrata.
Window tretmani za klizna staklena vrata
Jedno od najboljih prozora tretmani za klizna vrata je da se odluče za zavjesa i zavjese koje dolaze u obična tkanina, svijetle boje. These obična zavjese dopustiti malo svjetla da prođe kroz njih i idealan izbor za klizna vrata. Zavjese za klizna staklena vrata bi trebao biti pun one dužine i trebao biti instaliran na custom made karniąe koji su točnu duljinu za Vaš prozor. Štap trebao biti instaliran visoko iznad vrata i zavjesa može biti dovoljno dugo tako da bazeni na katu. Kada koristite kliznim vratima, možete povući natrag zavjese na jednoj strani tako da ih vezali se s resama kićanka. Ako vam je potrebna privatnost, ali i sviđa izgled obična zavjesa zatim način za kompromis je da su dvije zavjese, jedan u sirova svila i druga obična na dva različita šipke. To će dati svoju sobu vrlo različiti i jedinstveni izgled.
Ako ste u potrazi za modernog prozor tretmani za klizna staklena vrata, onda ne možete pogriješiti s staničnoj nijanse. Stanična žaluzinama i nijanse su također poznat kao saće rolete, i izrađeni su od malih stanica sjenila koje tvore jedan stanični strukturu. Kada se gleda sa strane, to izgleda kao saće i tako ga se također naziva saća slijepi. Oni su uglavnom izrađeni od čipke i okrenuo točku obveznica tkanine. Kada nijanse potpunosti su izvučeni oni izbliza na sebe i stog uredno na jednu stranu. One su skuplji od trakaste zavjese za klizna staklena vrata i krhkije, ali oni pružaju veliku izolaciju i izgleda fantastično previše.
Window tretmani za klizna vrata u spavaćoj sobi bi trebao pružiti Vam privatnost i biti šik i elegantan. Velika mogućnost da bi se instalirati klizne Shoji zaslon nad kliznim staklenim vratima. Shoji je Japanac papir ili ekran vrata koja se sastoji od rižina papira. To je malo proziran i omogućava svjetlosti da prođe kroz nju. Za bolju izdržljivost, možete napraviti svoj vlastiti Shoji ekran kupnjom rižin papir i prostiru preko drvene ili bambusa okvir. Ova vrsta prozora tretmani za klizna vrata rade najbolje za azijski inspirirana dekor i ona može dati bilo koju sobu mirnom ozračju.
Konačno, bambus slijepa instaliran preko klizna vrata je super za prostorije kao što je vaša dnevna soba i crtanje soba ili balkon. Klizna vrata prozor tretmani kao što su bambus rolete su eko-prijateljski izboru i oni su dostupni u različitim bojama i završava da odgovaraju vašim dekor.
To je sve o različitim prozor tretmani za klizna vrata. Odaberite onaj koji najbolje odgovara Vašim dekor i proračun. Uz pravilnu planiranje i kreativnost, možete stvoriti jedinstveni prozor tretman za klizna vrata.

No comments:

Post a Comment