Tuesday 13 September 2011

Sheetrock popravak

Brige o rupu u svojoj dnevnoj sobi zid ili za sve veće pukotina na to? Molim vas, nemojte. To je stvarno vrlo jednostavna popraviti komad sheetrock, i najbolji dio je da možete to učiniti sami. Vi ne trebate zamoliti profesionalni da to učiniti i potrošiti na nešto što u biti nije potrebna. Let's pogledajte kako to učiniti sheetrock popravke i učiniti ih izgledati kao nove.
Što je Sheetrock?
Sheetrock, obično naziva kao drywall, jednostavno zid, ili možete reći konfekcijski zid. Termin 'sheetrock' je zaštitni znak Sjedinjenih Američkih Država gipsa Corporation, koji ima kredit proizvodnje ovog popularnog proizvoda. Također je poznat kao gips ploče, gips ili wallboard. To je panel sastavljen od gips sendviču između debelih listova papira, koji su peći suši. To se koristi u svijetu i široko. Razlog za njegovu opsežnu uporabu je, zbog svoje brzi i jednostavan način instalacije.
The dobi metode primjene žbuka ručno onda omogućuje da se suhi i primjeni više kaputi da se to završiti, ispostavilo se da se vremena i energije troši afera. Ali onda sa inovacija sheetrock, ovi drevni metode su postali prošlost. Neke od sorti the sheetrock dolazi s fiberglass umjesto substitute debelih listova papira. Time se sprječava rast plijesni na njega. Sheetrocks se uglavnom koriste za kuću zidova i stropova. Ona pruža ogroman stabilnost kao i polirana površina za vas primijeniti boje, teksturom ili na drugi način, ili podnijeti zahtjev pozadine. Različitim dolazi u dimenzija i debljine. Najčešće korišteni od kojih su veličine 4x8 stopala i debljina varira od ¼ inča do 5 / 8 inča.
Sheetrock Popravak Job
Ako je Vaš zid je bio oštećen neznan (kao i uvijek) i ako ste pitate kako popraviti rupe u sheetrock ili kako popraviti pukotine u sheetrock, to će biti olakšavanja znati da je mnogo jednostavnije to popraviti sami. Trošak sheetrock popravak nije puno za manje štete. To samo uključuje troškove stvari koje trebate to škripac Internet sa, poput sheetrock blato, uslužni nož i tako dalje. Navedeni u nastavku su korake koji će vam reći kako to popraviti drywall sami.
Za popravak drywall rupe ili pukotine drywall popravak, prvo trebate očistiti područje gdje je oštećena. Očistite daleko krhotine. Također možete koristiti program nožem prekinuti junk visi nad njim ili gips pod to. ; Sljedeći korak zahtijeva od vas da koristite sheetrock blata. Vi ćete zahtijevati kit nož primijeniti sloj ili slojeve sheetrock blata gdje je nedostaje. Apply dovoljno za pokrivanje ispucati i pobrinite da je potapšao dovoljno da ga gurnuti do unutra. Sada je potrebno da joj neko vrijeme da se suho, normalno može potrajati i do osam sati ili preko noci sušenja. ; Nakon sheetrock blato se suši, sada je potrebno da ga protrljati u kružnim pokretima s papirom. Biti vrlo oprezni što ne bi trebalo trljati teško, ali to lagano. Utrljajte ga dok rubovi produced by komunalnih nožem odlazi i površina, kako se čini glatkom. ; Obrišite ovom području sa vlažnom, ne ostavlja dlačice krpom i pustiti je suha opet. , I tu ste. Zid više izgleda kao da je oštećen i da je spremna biti obojana. Iako je slika, nakon primjene kaput, pustiti da se osuši kao boja mijenja nakon sušenja. ponoviti s više razina kaputi do željene boje ponovno. ; Za popravak posao čini se da je gotovo nevidljiv, iako je svibanj biti malo prašnjav afera. Predloženo je da pokriju namještaja i druge stvari koje treba izbjeći taloženje prašine na njega. Možete zadržati lijevo preko sheetrock blatu popraviti zid štetu sljedeći put, samo u slučaju. Sheetrock blato može se čuvati nekoliko mjeseci, pod uvjetom da se čuva zapečaćen na odgovarajući način. Također ne zaboravite da čista i suha alata temeljito kao i oni mogu hrđe.
Sheetrock popravak je relativno jednostavnije. To dokazuje biti jedan od najviše koristi i korisna inovacija u stambenom sektoru. Je jeftin, drywall instalacije je jednostavan, idealno za kuće, urede, trgovine i sur. Pristupačni i pouzdan nadomjestak za ožbukani zida. Lako je biti oslikana i može prihvaća razne teksture previše. Ili, ako vam se sviđa zidne novine, može ih pokazati prilično dobro. I najsigurniji dio ovog proizvoda je da je ne-gorivim.

No comments:

Post a Comment