Friday 23 September 2011

Najbolji kose straightener 2010

Svilenkasto ravnu kosu oduvijek tražio nakon. Mnogi ljudi s vitičasta kose valovitom and probati razne metode kako bi dobili taj sjajan straighter grivu. Tisuće ravnanje kose proizvoda koje smo vidjeli na tržištu, živi dokaz da tu činjenicu. Među svim tim hair ravnanje proizvoda, toplina aktivira hair straighteners su najpopularniji za brzo okretanje kovrčavu kosu u straighter one. Međutim, pronaći najbolji kose straightener za sebe mogu biti obeshrabljujući zadatak za svakoga. To je isti razlog zašto sam ovdje sa slijedećim najboljim kose straightener 2010 pregleda. Uvijek možete uputiti na ovaj članak, kad god želite, odabrati najbolje kose straightener za kosu.
Best kose straightener 2010 osvrti
Ovdje su neke od robnih marki koje se mogu uključiti u popis top 10 najboljih hair straighteners - 2010.
Sedu Pro jonski 1 ½ Keramičke turmalin straightener, ovo je jedan od najpopularnijih turmalin stan Okovi koji je popularan među najboljih stilista razred kose kao i prosječni kupci. Sastoji se od bogatih keramičke pločice koje rade s jedinstvenim infra crveni tehnologija koja izbjegava statička i zadržati prirodnu vlažnost kose. To vam daje više topline i izbjegava postavljanje povlačenje za kosu. Kao rezultat toga, to je najmanje štetan na kosu. Prosječna cijena ove sedu flat iron je oko 130 dolara.
Global Beauty Keramičke kose straightener, možete koristiti ovaj stan glačalo za ravnanje, kao i kovrčanje your pomake. Sastoji se od turmalin keramičke ploče koje bi se izbjeglo kovrča, kao i statična. Zbog odvojene grijanja ovih keramičke pločice da dobijete najbolje performanse. To je razlog zašto je ovaj stan glačalo ocijenjeno puno veći u većini "najbolji kose straightener 2010 gostiju". Prosječni trošak Global Beauty Keramičke kose straightener je oko $ 100.
Solia Tourmaline 1 ¾ Keramičke Ion Stan željezo; Ovo je jedan od najboljih hair straighteners na tržište za žene i muškarce. Ona dolazi s promjenjivom kontrolom temperature koja djeluje fino sa svim tipovima kose. To je razlog zašto je ocijenjeno kao jedan od najboljih hair straighteners for kovrčavu kosu. Još jedna najbolja osobina ovog Solia stan željezo je da možete ga koristiti na mokrim, kao i suhu kosu, koja je prilično jedinstvena. Prosječni trošak Solia turmalin ¾ Keramičke Ion stan željezo je 80 $.
HAI Convertable Keramičke Stan Iron, a to stan željezo isporučuje s safir keramičke pločice koje ga čine jednim od najboljih hair straighteners. To je opremljen s infra crvenim tehnologije grijanja koji štiti kosu, kao i osigurava brz i konzistentan grijanja. Njegova ergonomskom dizajnu je vrlo trendy i udobna za korištenje. To je jedan od visoko rangirano kose straightener kada je u pitanju najbolji kose straightener za African American kosu. Prosječni trošak HAI Convertable Keramičke Stan Željezo je oko $ 80.
CHI GF1539 Turbo 2 hair straightener, a Farouk CHI hair straighteners oduvijek su bili popularni među korisnicima. To je jedan od najboljih hair straighteners for kovrčave kose koji su neposlušnu i oštećene zbog različitih razloga. On pruža kosi svestran grijanje način da stvara meka i svilenkasta dlaka u nema vremena. Također je pronađen odličan za duge i guste kose. It također je lagan i troši prilično niske struje. Prosječni trošak CHI GF1539 Turbo 2 hair straightener je oko $ 130.
Nekih drugih marki koje se mogu uključiti u najboljem kose straightener 2010 ocjenu uključuju: GHD Stručni 1 ¾ Keramičke kose straightener ($ 220), kriket 9000 Pro 1 Keramičke Stan Iron (70 dolara), corioliss Tourmaline keramike mokro na suho Stan Iron ($ 160), Bio jonske iSmooth 1 ½-uređaj Ravnanje željeza ($ 160), Infrashine Keramički 2 Stan Željezo - Unil ($ 180), corioliss Pro Silver 1 flat iron ($ 180), Bion fine keramike Digitalni kose straightener ($ 150) , FHI Keramički Stan željeza s Promjenjiva temperatura - 1 ¾ ($ 100) itd. možete odabrati bilo koji od gore navedenih marki, nakon što su sigurni da je to najbolji kose straightener koji ne oštetiti kosu. Nadam se da gore članak je bio dosjetljiv!

No comments:

Post a Comment