Sunday 4 September 2011

Sundresses za žene iznad 40

Nekoliko godina ranije, tridesete su nove dvadesetim godinama, ali sada sa 40 plus slavne osobe poput Jennifer Aniston, Brook Shields i Halle Barry, izgleda kao zadivljujući i seksi kao i bilo dvadeset godina star, četrdesetih godina postali su novi dvadesetima. Te slavne osobe su prekršili sva modna pravila koja su napravljena za četrdeset plus žena, kao kao ne mini-suknje, nema dugu kosu, ne pokazuju cijepanja, itd i itd. Te žene, sa svojim stane tijela i mnoštvo stav, mogu nositi off gotovo sve mlađe žene mogu. Stoga, ako ste ženu koja je u potrazi za odgovarajućim sundresses za žene iznad 40 godina, moj savjet je da se prestati čitati sve one modne časopise koje ukazuju da žene odjeće treba da mijenjaju zajedno s promjenama u njezinu dob. Umjesto toga, izaberite sundresses which su udobne i laskati vašem tijelu oblika, čak i ako prema nekim modni stručnjaci su ne-nos od 40 plus žena.
Savjeti o odabiru sundresses za žene iznad 40
Maxi sundress; sundresses za žene iznad 40 godina trebala bi biti takva da se skrivaju nedostatke u njihovom tijelu. Dakle, ako ste 40 nešto, koji ima debeli srednje ili teške dno, a zatim ići u za plus size sundresses kao što je maxi haljinu. These dugo teče sundresses obično dolaze s trake oko ramena, crtanje pozornost daleko od ostatka tijela na ramenima. Istovremeno, ovi nemaju jasno waists cut, umjesto toga su labav, slobodno flowy vrsta sprijeda i straga, tako čuva velik struk i teške dnu skrivene.
Zamotajte sundress; Naša ramena i noge su među dijelovima tijela koje su dobne vrlo kasno. Dakle, za žene starije od 40 godina, koji imaju simetričan noge, zamotajte sundresses će biti idealan. Kratki, zamotajte sundresses skrenuti pozornost na noge, kao i bustline, čineći struk uzak pogled, skrivajući široki bokovi i flaunting the simetričan noge sve u isto vrijeme, čime završiti haljine jedan od najatraktivnijih tražio nakon casual ljetnim haljinama .
Naborani, Široki pojas sundress, žene s kruške u obliku tijela, treba se odlučiti za sundresses which igrati niz bokove i privući pozornost na gornji dio tijela. Ako žena ima tanki struk a zatim dobar način za privući pozornost daleko od široke bokove je nositi širok pojas preko sundress. Sundresses koji su nabrane u donjem dijelu i imaju brod vrat koji privlači pozornost na ovratnikom kost, idealno za kruška oblika žene iznad 40 godina.
Rukava sundress; sundresses za žene koje su mlohav naoružanja i kratkog vrata, trebao doći s tri četvrti rukava duljine. Ovratnik treba biti dizajnirana na takav način da se produljuje izgled vrata. Dobar način da to učinite je tako da je projektiranje kao da je ovratnik košulje je otvoren, odnosno imajući to malo podigli s leđa i vrat.
Boja, Ispis i tkanine, dok odabirom sundresses, žena treba ići za bilo boja koje je najnoviji modni trend poput ružičaste, zelene i žute. Ako je koža ton otupjeti, onda se odlučiti za sundresses s mekim boje poput bijele, biege, blijedo ružičaste i plave kao što su ledeni čine lice sjaj.
Što se tiče grafike sundresses of tiče, cvjetni, pruge i etničke batik ispisuje najpopularniji su modni ovih dana, tako odlučiti za bilo koji od tih. Žene koje imaju velik koštane strukture, treba ići u za veće ispise i žena s finim koštane strukture, trebali bi se odlučiti za manje grafike. Tkanine trebaju biti od pamuka ili popelin, jer oba su dobra ljeti i lako se održavaju.
Sundresses za žene iznad 40 godina su savršen način da tuku vrućine na sticky, toplom ljetnom danu. Naravno, oni su velika sredstva kako bi modna izjava previše, ako u kombinaciji s trendi frizure za žene iznad 40 godina, šarene japanke i veliki krpom, sequined, juta torba.

No comments:

Post a Comment