Friday 9 September 2011

Betonski Paver plijesni

Betonski finišeri su savršen podni materijal za vani, i služe za dodavanje u ljepotu bilo kakve vrt ili krajolik. Kroz veliki komad zelene, pješačke staze su od betona opločnika pružiti prijeko potrebne break i kada položi na pravi način i različite oblike, kao što je kriva, oni mogu promijeniti cjelokupni dizajn krajolika i odnesite ga na novu razinu. Štoviše, oni mogu biti pripremljeni u brojnim bojama, koje se jednostavno dodaje da je šarm korištenja takvih opločnika. Uz čarobnu koji je već baci jednostavno pomoću betonskih opločnika, zamislite jedinstvenost vašeg krajolika ako bi mogao koristiti različite vrste betona finišera kalupi za izradu ekskluzivnih opločnika samo za sebe. Primjerice, postoje vrste betonskih finišera blokiranje kalupi koji stvaraju zanimljive uzorak jednom opločnika su postavljeni.
Ako želite napraviti vlastitu betonskih finišera plijesni umjesto kupovine sorte koja je dostupna na tržištu, ovdje su neke savjete o tome kako to učiniti. Dont sjećati se, to što ih je više vremena, a zadatak stvaranja novih i jedinstvenih obrazaca prilično dosadan i vrlo zahtjevna.
Kako napraviti betonski plijesni Paver
Da bi svoj betona finišera kalupi, od vas će zahtijevati 1 / 2 palac debeo drvo, i 1-1/4 inch vijaka. , Ovisno o visini i veličini finišera želite napraviti, izrezati trake od drveta. Na primjer, ako radite od 9 x 9 finišer, od vas će zahtijevati osam traka od drveta koje su 9 inča dugo, i osam traka od drveta koje su 10 inča dugo. , Prvo, mjesto zajedno 4 traka od drveta kako bi s jedne strane betona finišera kalup. Drill u nju vijaka da ga drže na mjestu. Slijedite isti postupak za ostatak drva traka. , A sada mjesto zajedno 4 strane kalupa napraviti trg, i osigurati da je unutarnja mjerenja je 9 x 9. Your kalup bi trebao biti 2 cm duboko. Sa udaljenosti od četvrtine od inčni iz oba kraja od 10 inča duge trake, izbušiti dvije rupe pilotom. Svaka dva debela traka bi trebali imati 4 rupe. Sastaviti kalup i zategnite vijke da ga drže na mjestu. ; Koristite brzo suši lak sprej u unutrašnjosti finišera kalupa. Nakon što se osuši, sprej drugi kaput na njega, i ostavite ga da se osuši. Pljusak nekih konkretnih oslobađanje na kalup tako da se uklanjanjem postaje lakše nakon što finišera je postavila. ; Napravite veći broj kalupa, tako da možete istovremeno postaviti više opločnika bez otpada previše vremena i čekati svaki kalup da bude slobodan, tako da možete baciti sljedeći finišera. ; Možete se okušati u različitim oblicima kao što su pravokutnog ili šesterokutna betona finišera plijesni. No, imajte na umu da se kalupi za svaki finišer moraju biti identične, drugi vas svibanj lice jedan problem, dok ih je polaganje.
Kako koristiti betona plijesni Paver
Nakon što ste napravili kalupe, vrijeme je da stavite ih koristiti, slijedeći ove jednostavne korake. ; Započnite kupujete pravo betona kako bi opločnika. Iako različite vrste betona su dostupne, kao početnik koristeći gotove betonske mix je idealan. Također, izračunali iznos koji će zahtijevati, jer to je malo expensive materijala. ; Mix željenu količinu betona po uputama proizvođača. Dodavanje u svih boja, ako želite stvoriti šarene put. , A sada ležao kalupa na potpuno ravnoj površini, te osigurati da ne postoje razlike na razini nigdje. , Sipati u betonu u plijesni. Bounce kalup da bi se uklonili mjehurići zraka kako bi finišera jaka. Također, koristite gleter za glatke vrhu finišer kalup za jedinstvenu završiti. , Pričekajte oko 24-48 sati za beton da otvrdne. Zatim uklonite kalup, te stavite ga u hladnom području, tako da se može izliječiti. Držite ga vlažnom tako da se postiže maksimalne snage. , Na kraju, vaš opločnika će biti spreman za upotrebu. ; Osim betonske podove, možete isprobati i koristiti neke cigle opločnika i opeke asfaltiranje savjete. Betonski finišeri, kada se koristi na pravi način može raditi čudesa i mijenjati ljepotu vašeg krajolika dizajn. To je moguće kada se odlučite za bilo kupiti ili napraviti pravu oblik i veličinu betona finišera plijesni, koje se podudaraju do elegancijom svog vrta.

No comments:

Post a Comment