Thursday 15 September 2011

Najbolji uređaj za oštećenu kosu

U ovom danu i dobi, vodeći brigu o vlastitom kosa postala je glavni cilj. Mi stalno smo skimming trgovinama za proizvode koji ćete transformiraju oštećene kose roku dana ili čak minuta; ali imaju ste napravili pametan izbor kad dođete na naplata counter? Danas imamo stotine proizvoda vrištanje mješovite poruke što može i ne može učiniti za vas. Mi ćemo ukopati najbolji uređaj za oštećenu kosu, koji dolazi u širokom rasponu izbora. Vi svibanj čak završiti stezanje svoj stari uređaj za oštećenu kosu, zamjenjujući ga s onim što najbolje ide za kosu.
Uređaj za oštećenu kosu
Bitno je da metoda kako primijeniti uređaj za oštećenu kose tijekom njegu kose religiously je učinjeno kadgod potrebno, osigurati da vaše kose bounces natrag na vitalnost.
Što sve trebate znati; morate prvo duboko stanje vaše kose, koji se odnosi na vanjski sloj - kutikule. Oni se preklapaju jedni druge i treba idealno biti položen stan. When hair pretvara oštećen, ove kožicu ustati od osovine od kose. Ovo je način kako kosa poniženi, kovrčast izgled. To zagladimo these tvrdoglav kožicu, potreban Vam je proizvod koji će ukrotiti ih utvrđuju ravno, automatski čineći ga gledati jarke, svilenkasta i oštećenja slobodan. Duboko uređaj smanjuje zla učinio za kosu i mogu napuniti da ostane gladak, što ga čini lako upravlja. Što duboke uređaj se ne može učiniti, je da se u potpunosti osloboditi kosu svih njenih oštećenja. Vraća ono što mogu, prema štiti od daljnjih oštećenja - možete trim off završava vaše kose, tako da nova kosa može rasti, dajući regenerator za oštećenu kosu priliku za zaštitu nova kosa od bilo budućih napada kao što su zagađenje, izloženost sunce, kosa ravnanje i sušenje puhati. Podsjetimo, morate stalno trim kosu da bi se izbjegla oštećenja kutikule od postizanja hair daleko gore. A dobra dlaka izrezati ili obrezivanje sjednici idealno trebalo biti učinjeno svaki od 6 mjeseci.
A Creme jest ono što se stavlja nakon što su šampon kosu, kao u režiji proizvoda uputama (kada proizvod kaže da mora biti masira u kosu, premaz od vrha kose od skalp, sve do kraja). Ovo je također poznat kao detangler značio samo premazati vanjski sloj kose da se smanji šteta, ali nije značilo da prodiru u vlasište područja, koje mogu imati štetne učinke. It duboko uređaj nije if upute reći da ga držati na za 1-3 minuta. Za razliku od kreme and detanglers, duboko uređaj's efekte dugo traju i mogu se koristiti od jednom tjedno do jednom mjesečno, obično je ostavljena na za 15-20 minuta, i značilo i za kožu. Uvijek pročitajte leđa proizvoda bi se osiguralo da isn'ta creme / detangler, jer oni ne mogu nadomjestiti učinke / korištenje duboko uređaj.
Početak rada, organizirati sve što vam je potrebno da bi počeli na svoje duboko uređaj rutinu. , Sušilo za četka za uklanjanje poteškoća; Odaberite željenu šamponom i isperite kosu prije nego što ručnik da se osuši; Deep uređaj proizvod, isječci na dio kose na dijelove, kapa za tuširanje, aplicirate uređaji za oštećenu kosu: "Ovo su koraci koje trebate slijediti dok primjenu uređaja za oštećenu kosu:, Dio kosu od centra vaše vlasište kako bi dva široka dijela. Nakon što imate dvije slomljen dijela, lift jedne strane odjeljak s kraja svog češalj ostavljajući ostatak kosu dolje, ali mali dio u ruci. , Nanesite regenerator u tankom filmu na ovaj odjeljak i isječak na glavu (za one s jako dugom kosom, to gomilati se i ne primjenjuju se previše isječaka). U ovom modu, i dalje se mali dijelovi od svake strane i kada se učinio s primjenom uređajem, to isječak dijelova i pokušati ne paničariti. , Nakon što su svi dijelovi su uvjetovani ravnomjerno i ošišan na mjestu, staviti na kapa za tuširanje. This tuljana na vlagu iz uređaj i omogućuje prodrijeti kosu i vlasište otvaranjem pora. ; Ostavite ovo na za 15-20 minuta ili kao režiji klima ste izabrali. Zauzimati se s sitni ili išta dok je daleko vrijeme. , Kada je vrijeme's up, temeljito isperite kosu s hladnom vodom, jer to uklanja uređaj lako, zatvaranje pora u zamku u uređaj. Ne zaboravite dobro isprati kako bi se izbjeglo od clumping / ostavljajući talog na svoj skalp. ; Kako odabrati najbolju uređaj za oštećenu kosu?
Vaša kosa žudi pozornost kao svakodnevni stil i vanjski elementi daljnjeg štetu na svoju kosu. Ovdje je popis znajući što učiniti kako bi se maziti i otkriti prekrasne kose znajući što je najbolji uređaj za oštećenu kosu.
Kemijski proizvoda na osnovi
Infusium 23: Postoji niz različitih proizvoda njegu kose pod Infusium 23, posebno napravljena za oštećene kose, pod "Repair i obnoviti kolekciju. Klimatizatori pod ovaj proizvod liniju su mješavinu sastojaka koji osigurava vaše kose se liječi u teksturi eliminirajući oštećenu kosu kožicu od daljeg cijepanja i lom uzrokovan styling kose tehnika.
Kerastase - Ciment Anti-Usure: Kerastase je niz proizvoda su sigurni način za pojačati vaše kose u životu ima opet. This uređaj izbjegava težila that dolje senzacija s njom se svjetlost i nježna na kosu. To je instant način detangling tvrdokornih tangles, smanjivanje priliku lom zbog entrapping učinak na sredini dužine, a završava.
L'Oreal Mega Vlaga Njega Crème: Ako vam je kosa bila gušenje u vezi s kemikalijama koje ste ulio u kosu od bojanje kose, trajna ispravljanje, perming i slično, onda to daje apt rješenje za izglađuju svoj kosu za to napraviti jednostavan za upravljanje. Koristite ovaj crème kao način detangling čvorova u kosi ali strogo izbjegavajući korištenje na vlasište području, jer to nije duboko uređaj proizvod.
Nutragena Triple vlage Deep Conditioner Professional: Za tu svilenkast osjećaj na jednom suhu kosu. Pretvara ga sivilo kosu duboko hidratantna tehnike u gipkost koja je očito svakim koristiti. To odgovara kose koja je proživjela pretjerano korištenje kemijskih i stil do točke u kojoj se čini beznadno popraviti, koristeći najbolje uređaj za suhe kose je važno da se izbjegne divljih kovrča napada. To je duboko uređaj rezultatima kao i sadrži sastojke meadowfoam kao sjeme, slatkog badema i maslinovom prodrijeti, vlaže i zamotajte kosu zaštitni premaz.
Pantene pro-V. - Lom obrane: Ovisno na štetu opsežnost kosu, lom obrane može ponuditi results do 90% u mjesecu. Sadrži jedan način izbjegavanja hair lom kao što kaputi kosu u zaštitni štit, također omogućava vam da držati kosu dulje umjesto stalno rezanje ga isključili zbog lošeg održavanja. Za one od vas sa Splitom završava, uzimajući osloboditi od njih prije nego što počnete na rješenje je poželjno, kako bi se izbjeglo daljnje oštećenje koje snage da ga iskorijeni svaki put kad rastu vaše kose. Pogodno za one koji žele dugu kosu umjesto da ga sjeckanje off u frustracija.
Organski proizvoda na osnovi
Priroda Girl - Roots Rock: Surađujući sa sastojcima od prirode same, to svakodnevnu uporabu omekšivača sadrži biljna ulja kose, hibiskus cvijet ekstrakt i organskih eteričnih ulja za zaštitu kose od oštećenja. To pomaže kose koji je podlegao krhkosti zbog stalne styling ili kemijskih proizvoda.
Organix Buđenje Mocha Espresso: Ovo bi trebao podesiti mirisati osjete trnce, s mirisima u rasponu od moka izrađene od kakaovih grah ulja, na espresso grah ekstrakte s treperave glazura from dodao čiste svilene proizvode, na raspolaganju. To osigurava da netko u stanju da ukroti tresses s ukupni izgled zdravog sjajan sjaj. It je Eko-friendly od recikliranih smole zabrana korištenja petrokemikalija. Dopustiti sebi luksuz Tretman klase hair zasjedanja, upuštati se malo za dobrobit vaše kose; Uostalom, vaša kosa je tvoja najveća prednost. Raditi na njemu dobivanje natrag u obliku kako bi izbjegli daljnja oštećenja koji u konačnici može dovesti do gubitka kose ili scraggly kose. Podsjetimo, start iz kose korijena i rad svoj put do kraja, nadomještanje svaka aktivnost ostati jaka i zdrava.
John Masters Organics - lavande i avokada: Ovo intenzivne uređaj mješavina 10 različitih ulja ekstrakti koji su organski u prirodi, sastoji se od sastojaka poput eteričnog ulja koji usporava postupak kosa pada, a također liječenje vlasišta koža sloja protiv upalne smetnje kao dermatitis i ekcema, avokado ulje za moisturize kao i stanje; Amica koja čuva koža hidratizirana potičući rast kose, bijelog čaja koji daje vlasište i kosu području detoksikacije učinak; i soja protein, koji jača folikula kose čineći ga gledati punog sa dodatkom sjaj, čime se omogućuje vam pronalaženje što kosu izgubljeno.
Hamadi Shea Rice Mlijeko: Ova uređaj je još jedan dobar način za razbijanje labave-tangles dok koristite Shea maslac i kao hidratantnu agent i krema koja štiti kosu i vlasište od prodora sunčeve svjetlosti. Rice mlijeko prisutan u uređaj gradi kose i teži na kožu kao dobro. To spomenuo da kosa može osjećati gruba ili suho kad je mokro, no to je samo zato što je uređaj radi svoj put iz unutrašnjosti vaše kose u vanjske slojeve. Kad je suho efekti će biti vidljivi i vidljivo na dodir. Ključni sastojci su ylang ylang i Clary kadulja. Nakon cisenja deterdzentom vaša kosa, primjenjuju od sredine dužine vaše kose, koncentrirajući se više na svoje korijene; ​​dobro isprati.
Aveda - Oštećenje lijek rekonstrukcije uređaja: To vam omogućuje da obnoviti snagu u slabe kose od izlaganja kemikalijama, styling i vanjski elementi. Gubi sandalovina, phellodendron i ječam, kako bi se zagladimo kutikule nema neredu. Ona također štiti kosu od topline štete od stylinga tehnike, kao i pomagala u detanglement. Sadrži Quinos protein koji trenutačno popravlja štetu i čini kosu jakim iznutra, i pšenice protein koji predstavlja kao agenta prema popravak oštećenja uzrokovanih styling metodama. Eterična ulja su bergamot, ylang ylang i mandarine, koje proizlaze aromatične mirise.
Koristeći najbolje uređaj za oštećenu kosu je ključni dio procesa njegu kose. Bez njega, kosu nedostaje da jedna komponenta koja će zapečatiti u svemu što treba popraviti sama, u konačnici odražava pozitivni rezultati tog proizvoda. Zato ne zaboravite da dobar omekšivač među svojim zalihu proizvoda za njegu kose. Stay dosljedni u zbrinjavanju vaše kose, i možete biti sigurni da vaša kosa će odskočiti natrag u život u nema vremena.

No comments:

Post a Comment