Sunday 4 September 2011

Najbolje sobno bilje

Zatvoreni u vrtu je u osnovi koncept za stan stanovnici, koji nemaju rezervne zemljište za vanjske vrtove. I vjerujte mi, to je kao zanimljiv kao što raste cvijet vrt u dvorište. Sve što trebate je osnovnih savjeta biljka brižan i dobar izbor biljne raznolikosti. Za one koji su skloni alergije uvjete, odabiru najbolje sobne biljke za zdravlje je ključni korak, prije početka zapravo zatvoreni vrt.
Najbolje sobno bilje
Održavanje biljke je koristan na nekoliko načina, kao što je dodavanje zeleni dodirom na svoj sobe i pročišćavanje zraka u zatvorenom prostoru. Kao što svi znamo, biljke zahtijevaju sunca, stalno kretanje zraka, a drugi uvjetima uzgoja. Ipak, postoje određene ukrasne vrste koje se mogu prilagoditi u zatvorenim prostorima. Prikupljanje informacija o najboljem sobne biljke da rastu i možete pronaći i lisnatog sorti i cvjetnica. Slijedeći je kratki popis najboljih biljaka za svoj unutarnji nasada:
Philodendrons, jedan od najboljih zatvoreni postrojenja za pročišćavanje zraka, philodendron je dostupan u različitim vrstama, koje se razlikuju u svojim lišće obliku. Prema studiji, philodendrons su izvrsni za formaldehid uklanjanje iz zraka. Međutim, zapamtite da su ti lisnatog biljke su otrovne i brigu treba poduzeti, dok ih rukovanje.
Paprati, ako imate manje vremena da njeguje svoj sobno bilje, ukrasne paprati sorte su za vas. Briga razina je jednostavan i zahtijeva manje napora za održavanje. U slučaju da ste alergični na pelud, mjesto ovih low light sobno bilje u prizemlju. To će pomoći u smanjenju raspršivanje spora i širenje istog unutar sobe.
Poinsettias; poinsettias ostaju najtraženiji houseplant diljem svijeta. U konačnici, oni su najbolje sobne biljke rasti kod kuće iu uredu. Možete pronaći Poinsettia biljke bijele, ružičaste, narančaste, crvene, razbacani i mogu druge sorte. The raskošan bracts su i šarene, dok cvjeta su žute boje i neprimjetan.
Majka-in-zakoni jezika; Ova sorta je također uključen u popis najboljih zatvoreni biljaka koje čiste zrak. Ime je skovao s obzirom na oštar vrh lišća. Obavlja i, čak kada je izložena low light uvjete za duže vrijeme. Također, majka-u-zakoni jezik biljka je izuzetno snažan, s obzirom na razinu vlage. Tijekom ljeta, zalijevanje jednom mjesečno je dovoljno za zdrav rast.
Mir Ljiljani, uključene u najboljim cvjetnice biljke za zatvoreni u vrtu, mir ljiljani su najviše preferira hobisti. Oni zahtijevaju toplo temperatura, visoka vlažnost zraka i sjene uvjet za optimalan rast. Cvjetovi su bijeli i njihov oblik je gotovo sličan anthurium. Lišće je zeleno svijetlo i velikih, tako i dodao da je estetska vrijednost prostora, čak iu ne-cvatnje sezone.
Moljac orhideje; Još jedan odličan cvjetnica raznolikost za unutarnju plantaže moljac orhideja. Kategorizirani u rodu, Phalaenopsis, ovo orhideja nalazimo u raznim bojama. Briga razina je lako i Cvate oko tri mjeseca. Za maksimalnu procvate proizvodnju, svoje mjesto moljac orhideja blizu prozora ili vrata, gdje ga se može dobiti filtrirane suncu.
Snapdragons; za vrtlarstvo entuzijasta koji imaju astmu ili alergiju isti problemi, snapdragons su najbolji sobno bilje za alergije. U ovom biljka raznolikost, pelud (koji mogu uzrokovati respiratorni uvjeti) nalaze se unutar cvijet. Štipanje off neke od prašnicima je dobar savjet za duži vijek trajanja od cvijeća.
Lady Palm, Lady dlan se mora imati ukrasna biljka za zatvoreni u vrtu. Najspektakularniji dio s ovom malom palma je ventilator u obliku listova. It sporo raste i dugotrajan, pa služi kao idealno houseplant za zaposlene hobisti koji imaju vremena za česte repotting. Štoviše, na dlan dama se može prilagoditi široki raspon zemljišni uslovi, temperature i vlažnosti.
Dakle, to su bili neki od najboljih sobne biljke, koje možete uključiti u svoj unutarnji vrtu. Other najuspješnije biljke su begonije, bromeliads, zebra biljka, kaktus, ficus and kika dlan. Arrange biljke temelji se na njihovu visinu, oblik lišće, cvijet boje i cvjetanja sezone stvoriti jedinstven dodir na svoje dizajn interijera.

No comments:

Post a Comment