Wednesday 28 September 2011

Nadgrobna ploča dizajni

Smrt voljene osobe je neizbježan dio života svakog čovjeka i nitko ne može pobjeći od nje. Da bi se most prazninu koja ostaje u našim životima, zbog nezaboravne uspomene na pokojnika, mi grade spomenike. Spomenika u čast, počast i njeguju svoje uspomene zauvijek u obliku nadgrobnih spomenika i nadgrobni spomenik markera. Kada je riječ o personalizirane nadgrobni spomenik dizajna, moramo biti kreativni i praktični istovremeno. Morate imati vidio stare nadgrobne ploče dizajna s različitim cryptical simbolima i vjerskim natpisima. Dobro, ovi brojni dizajna beskrajnim tumačenja i značenja, koja bi mogla biti inspirativan i za nas dizajnirati nadgrobna ploča.
Nadgrobna ploča dizajni i ideje
, Dok odabirom nadgrobne ploče dizajn, morate uzeti u obzir njegov trošak, vrsta, materijala, kao i veličine uzglavnog / nadgrobna ploča. Brojni su grob marker dizajne koji popularno su odabrani. Neki od popularnih uzglavnog dizajni su horizontalni tablete, vertikalna tablete, obliku srca tablete, nagnutom grob markeri, rumenilo grob markeri, bevel grob markeri i personalizirane djeteta i ljubimac grobu markeri. Također možete dizajn personalizirane oblik tablete za umrle osobe. Naprimjer, lithochrome boja dizajna, stan rezbareno, ručno rezbarene, ugraviran nadgrobni spomenik isklesan i oblika dizajna.
Cvjetni uzorci dogwoods, ljiljane, ruže, tulipani i druge tih izdataka su također popularno odabrane ovih dana, uz planinu ili vazdazelene šumske scene. Svi ovi dizajni su dostupni u različitim popularnim i trajnih materijala poput mramora, stakla, granita, bronza, cementa, itd. Izbor za dizajn, veličinu i materijal mora biti učinjeno vrlo pažljivo i uzimanje njihove cijene i trajnosti na umu. Također možete pretraživati ​​putem Interneta i dobiti ideja o nadgrobnih spomenika for grobova. Ta činjenica se samo vam daje dodatnu prednost provjera raznih dizajna na jednom otići.
Kako dizajnirati nadgrobna ploča
Ako želite dizajnirati vlastiti nadgrobni spomenik ili voljene osobe, postoji nekoliko drugih stvari koje treba uzeti u obzir, osim o veličini, cijeni i materijala. Te stvari su osobnost nadgrobna ploča. Međutim, materijal odabran za nadgrobnih spomenika and headstone natpisi čine ličnosti nadgrobni / nadgrobni spomenik.
Personality; Ličnost pokojnika veliku ulogu igra u određivanju nadgrobna ploča dizajna posebno uzglavnog plaketa te headstones poslovice. Na primjer, stan isklesan dizajn može odgovarati osobu s prirodom skroman. Dok je za osobe s rezonantan prirodom, možda želite da se odluče za veće i uspravan nadgrobni spomenik dizajna. Te isto tako trebate na nulu dolje nadgrobne ploče graviranje koji doista opisuje proljeće misli kao i kao ličnost pokojnika jednom. Na primjer, ako je ta osoba bila vjerski tada možete odlučiti za vjerske simbole i ako je ta osoba bila više u prirodi, onda možete odabrati neki scenski gravure.
Natpis; Odabir savršeni nadgrobni epitaf ili govoreći također utječe na cijenu, kao i osobnost koja nadgrobni spomenik. Ne zaboravite da najmanje su riječi koje je veći njihov utjecaj. To je razlog zašto ljudi odluče za onaj ulošci, jer su više definitivno i jeftinije. Linije poput 'Rekao sam da sam bio bolestan' ili jednostavno odgovarajući nadgrobni znak, mogu se jasno odražavaju točan osobnost preminule osobe. Ako je pratilac nadgrobni dizajn, onda također možete dobiti ljubav citat uklesan na njega, uz jetkanim ploča oba umrlih osoba.
Finalizacije, nakon što finalizira dizajn, veličini, materijalu, vrsti i nadgrobni natpisi, morate nacrtati svoje grube skice i odnesite ga na stručni gravera. Možda ćete dobiti iznenađen učenja ove, ali postoji nekoliko specijaliziranih nadgrobne ploče i plaka gravera koji mogu doći na svoje spašavanja. Također možete naučiti kako rezati sebe, što je manji skup opcija od hiring profesionalni. Ako ste spremni potrošiti nekoliko dodatnih dolara ili eura, tada možete dobiti mramora ili granita statue pokojnika jedna od gravera. Ako projektiranje svoj nadgrobni spomenik, a zatim ga držati kao iznenađenje, dopuštajući tek pouzdan treću osobu da znaju o tome.
Pa, to je gdje sam na kraju ovaj članak o nadgrobni spomenik dizajna. Ako zaista želite dizajn nadgrobne ploče od srca, onda umjesto koncentriraju na headstones cijenama, trajati maksimalno napore u odabiru projekata koji mogu njegovati istinski sjećanja na vaš volio jedan.

No comments:

Post a Comment