Tuesday 20 September 2011

Sjajni Usne

A simple ruž za usne s minimum sjaj skoro indecipherable, je passe. Izrazito primjenjuje ruž za usne koji ima mnogo sjaja i sposobnost da se glave okrenuti je redoslijed dana ovih dana. Istinabog dosta! Mislim zašto bi li ga primjenjuju se ako nitko ne može vidjeti (i gotovo!)! U slučaju da ste bili shying daleko od stavljanja na neki dodatni sjaj usnama i vijoriti njega, može biti čitanje o sjajne usne će možda dati vam gurnuti da to učinite!
Kako da biste dobili sjajni Usne
Savjet # 1, a vizualni utjecaj je ono što je najviše vidljivo iskusan. Ako je Vaš usne izgledati potpuno out of sync sa vaš ten, to će biti jedan od glavnih katastrofa. Dakle, odabirom pravo boju kada pokupite usna šminka je vrlo važno. To uključuje usana gloss, uglavnom uz ruž za usne i usna liner. Nakon što je to učinio, pola bitke je tamo pobijedio. Neutralne ili svjetlo hlad, na primjer, mogu dati lijep, prirodan izgled. Izaberite nijanse koje će compliment vaš ten dobro.
Savjet # 2, kad idete usana gloss, također je važno odrediti što je razinu sjaja koji možete odnijeti lako. Što je veći stupanj sjaja, super gladak i sjajan usne će izgledati. Bolje je da se brine, a primjenom sjajilo je u ovom slučaju. Morate vrlo različiti temperament nositi s najsjajnijih of usne sjaja za usne sjajne. Previše blještavilo can bedazzle i slijepe osobe ispred vas, a vi ne želite da bi ti?!
Savjet # 3; piling usana, a zatim primjenom usana šminka je bitno. Ako je Vaš usne su glatke, a zatim sjajilo primjenjuju na njih, oni mogu izgledati apsolutno sjajan, posebno u suncu. Stoga, pohvalu omiljene sjaja obavljajući neke nježne pilinga. Pobrinite se da ne postoje pahuljice i nema suhoće za one perfect sjajan i pouty usne!
Savjet # 4; drugi tip koji će pomoći da se one savršeno, sjajna usne je korištenje usana krema ili balzam za usne dnevno. Ovi proizvodi neće spriječiti vaše usne od postaje suho i pomoći zadržati usna šminka na mjestu. Osim normalne vrhnje, koristeći melem za zaštitu od sunca dalje može biti koristan. Te stvari štite usne od uzimajući oštećen zbog promjene vremena.
Savjet # 5, usne brod je neizbježan kada želite da one savršeno kissable usne i woo vaš čovjek. Neka usne izgledati mekano i sručiti by cranking do boju sluznice usne s liner i zatim punjenje vaše usne koristeći usne olovku koja odgovara hladu liner. Konačno, za sjajan usne nanesite sjajilo na vrhu liner. Početak u središtu svake usne, a zatim pero van. Najbolji dio o korištenju usne brod je da je prvi, on pojačava sjaj doveo o po sjajilo za usne. Štoviše, on pomaže sjaja za duži boravak i pomaže dati puniji izgled usana.
Savjet # 6; Izbjegavajte korištenje deblji i intenzivne boje usnica sjaja kao i oni mogu dovesti svoje usne da se suha kao hidratantnu sjajilo nije uvijek na raspolaganju. Može biti možete pokušati stavljanjem salo na donjoj usni u sredini, a zatim izbrisati vaše usne zajedno ili razmotriti širenje koristeći četkicu za izbjeći goopy izgled. Ukoliko mislite da je previše ipak, koristite tkiva mrlja dodatni sjaj. Slična stvar koju možete učiniti je iščeprkati sjenilom koji će ići sa svojim usne boje, a zatim ga stavite u području gdje su gornje i donje usne pridružiti zajedno.
Konačno, prije nego što ga zovu dan, noseći sjajni usne za najveći dio, to čišćenje pravilno se mora koristiti cleansing losione i moisturizers i drugim njegu usana proizvoda.
Pogledati Sjajne usne nisu stvarno teško prijedloga i lako se može postići uz malo njege oglasa svjesne napore. Ali, pazite da ne idu u moru ili drugdje nego kissable usne, ti bi imati 'killable usne'!

No comments:

Post a Comment