Monday 19 September 2011

Patuljak drvo breskve njegu

Ako imate mali vrt, a još uvijek želite odličan breskve, drvo breskve patuljak je odličan izbor. Oni zahtijevaju vrlo malo prostora, a vi ih možete rasti u loncu u svoju kuću. Najbolji dio je plodova proizvodi su jednako ukusna kao da je pun odrastao stablo i veličina također su slični. Možete birati iz raznih stabala breskve dostupna na tržištu, ali jedina stvar koju treba zapamtiti dok kupujete ih je da li će rasti dobro u klimatskim uvjet da žive u. Osim toga, pobrinite se da biljka dva stabla rame uz rame, tako da možeš dobiti dobar veličine obrezivanje kao drveće zahtijevaju da se unakrsno stranooplodnog kako bi se nositi dobre količine voća. Rasti kvalitetnih stabala, trebate znati nekoliko važnih stvari vezane uz brigu patuljak drvo breskve, tako da oni nastavljaju da vam kvalitetne plodove za godine koje dolaze.
Patuljak drvo breskve Sađenje, kada su mislili na sadnjom drvo breskve u vaš dom, pobrinite se da ste dobili dovoljno veliki kontejner od oko 30 do 45 cm. U posudu bazne napraviti male rupice, tako da se voda može otjecati off lako kao drvo breskve traži dobro drenirano tlo. Na dnu lonca mjesto sitni šljunak i kamenje ili hortikulturni pijesak. To bi trebao biti uključen tako da voda može isušiti brzo. Nakon što ste to učinili, pola napuniti posudu s ilovače tla kompost. Normalno kompost ne bi bilo dovoljno, kao drvo breskve potrebe visoke količine plodnog tla. Sada mjesto stablo u posudu i poravnati dubine na takav način da se tlo oko inča s vrha lonca. To bi trebalo biti učinjeno tako da voda ne prelijevati, a možete dodati malča slojeva kasnije. Stavite lonac u sunčanom području vode i to nakon što redovitim razmacima, tako da ćete imati zdrav stablo.
Kako da se brinu za Dwarf drvo breskve, Prva i najvažnija stvar imajte na umu dok razmišljate o patuljastih briga drvo breskve je voda biljke dobro. No, to ne znači da biste trebali vode svakodnevnu, pod uvjetom naravno, ako se tlo dobiva suhom uskoro. Trebate biti sigurni da je tlo suho dovoljno vode, a zatim opet ili drugi over zalijevanje može uništiti korijenje. Breskve stabla rastu iu toplim i suhim krajevima uz povremena kiša i tako da bi trebao probati i imitirati takve uvjete.
Breskve stabla proizvoditi plodove ranije u odnosu na druge voćke, što znači da cvjetovi su proizvedene prilično rano, u mjesecima ožujka i travnja. Kao takav šanse mraz oštećenja te cvijeće su prilično visoke, a ako se to dogodi, proizvodnja voća bi biti pogođeni. U tom slučaju, morate premjestiti biljka na toplije mjesto, može biti u zatvorenom prostoru ili ako je moguće staklenika. Također možete pokušati oprašivanju cvijeća sebe procesom Magli. Možete koristiti mali kist, da se podsjete na cvijeće, na taj način, prijenos peludnih zrnaca jedan cvijet na drugi.
Patuljak drvo breskve rezidba, rezidba patuljak stabala breskve još je jedan važan aspekt patuljastih briga drvo breskve. Ona pomaže stablo raste i uz to spriječiti from bitak preopterećena. Trebate biste bili sigurni da ne pustiti grane grow predugo jer oni svibanj ne biti u mogućnosti to držati svoje težine i na taj način završiti razbijanje. Dok je obrezivanje stabala breskve bi bili sigurni da imate središnje grane i nekoliko bočnih grana. Štoviše, trebali biste odsječeni oboljelih i mrtvih grana. Kada stablo počinje proizvodnju voća, prstohvat off neke voća i njih prostor jednako tako da su veće voće proizvode.
Patuljak drvo breskve sorti, neke od najčešćih patuljka drvo breskve vrste uključuju Elberta, Crveni Haven i Južna Rose. The Elberta raznolikost naraste do oko 15 metara visok i proizvodi velike plodove. Ova raznolikost je otporan na insekte i mogu rasti u svakom tipu tla. Crveni Haven i doseže visinu od 15 metara i smatra se najbolje raznolikost patuljak breskve. Također možete dobiti najbolje od toga i Elberta raznolikost sadnjom obje ove sorte jedni uz druge i dopuštajući im da križ oprašiti. Južna ruže su nešto manje u odnosu na druge dvije sorte, ali plodovi ukus jednako dobro.
Sve u svemu, patuljak drvo breskve skrb nije tako tvrd, jedino što će vam trebati su dobru zemlju i dovoljno vode. Osim toga, pobrinite se da ih biljka u sunčanim područjima, tako da oni mogu rasti dobro.

No comments:

Post a Comment