Thursday 29 September 2011

Šetnja u tuševima prilagođeni osobama s invaliditetom

Ako ste u potrazi out tušem dizajn za osobe s invaliditetom, ovaj članak će vam definitivno vodič. Uz broj mogućnosti dostupnih na tržištu i danas, kupatilo tuš deigns postaju sve više user friendly. Zahtjeva za stalnu potražnje uvjeriti i luksuza od korisnika, postoje mnogi proizvodi dizajnirani na način da im pružiti najbolje. Bilo da se radi tuš staje, tušem kućišta ili hodati u tuševima, možete dobiti ove u posebnom dizajnu za invalide. Šetnja u tuševi za osobe s invaliditetom su dobra alternativa biti odjavljena. Sa običaj hodati u tuš možete these dizajnirani prema Vašim zahtjevima. Premještanje na sljedeću stavku i dobiti informacije o hoda u tuševi za invalide.
Šetnja u tuš Ideje prilagođeni osobama s invaliditetom
Barijera-Slobodan ulaz, s hodati u tuš enclosures imate broj alternative na ulaznim vratima. So nedvojbeno najbolji ići je doorless ulaz. Uz doorless ulaz, može se lako hodati i izvan područja tuš. Ako vam je potrebna dodao privatnost, možete uzeti u obzir rolete ili debele roll up ploče koje mogu biti samo povukao dolje uz pomoć niza nakon što osoba uđe u. Pored toga, šetnja u tuševima za osobe s invaliditetom imaju stan u razini poda koja čini ulazak i izlazak bez problema zadatak. Nema podigli ladica kao u slučaju tuš staje. Možete ići za barijera besplatni tuš pan koji ima beveled usne čini ulaz lakše. Štoviše this hodati u tuš dizajn također pomaže zadržati vodu iz teče prema ulazu dok se kreće prema centru odvod. Tako je razina kupaonica podnice i tuš područja je ista.
Zgodan Tuš Fixtures, dok projektiranje hodati u tuševima za invalida, dodajući kupaonica čvora koje su prikladne za korištenje ne treba spomenuti. Stavljanje the ručice svih čvora pri donjem visinu i mjesta je mnogo bitna. Također ručni tuš je uvijek lakše za korištenje. Umjesto zid montirati tuš, morate ići na stropnu ugradnju tuš sa tuš glava padala kiša koja osigurava dovoljno vode za prskanje van i razgranalog cijelog područja. Pored redovitih čvora, zgrabite barovi moraju biti fiksne na zidovima. Čvora također uključuju zgodan hodati u tuš sa sjedištem instalirane savršeno za korisnika sigurnost i praktičnost. Pa, stavljanje šamponi, tuš gelovi i ostale takve stvari ne može biti problema sa police sustava, ali jednostavan pristup tim je od iznimne važnosti. Dopustite mi da vam kažem da dizajn kupaonica tuš za osobe s invaliditetom uključuje sapun dispensers za tu svrhu. Da, dok projektiranju hodati u tuševima za hendikep, od vas će biti dodajući sapun dozatora koja se može koristiti za spremanje šampona i gelove za tuširanje. To su postavljeni na visini struka, a može se koristiti čak i kad sjedi na stolici. Također možete imati dodatne staklene police na manju visinu na drugom mjestu osnove.
S ovim idejama, moraš znati o stvari za uzeti u obzir prilikom planiranja hodati u tuševima za osobe s invaliditetom. Postoji cijeli tuš setovi za osobe s invaliditetom dostupne u različitim markama koje se mogu odjavljena. Razmotriti da li osoba koja koristi tuš području koristi njegov / njezin invalidskim kolicima ili neki drugi treba biti stavljen u. U slučaju invalidskim kolicima je da koristi, pobrinite se da se može koristiti u vodi kao dobro. Inače postoji niz dizajna u kupaonici sjedala dostupna na tržištu koji mogu biti odjavljena. Kupaonica dizajn planirao, čuvanje praktičnost onemogućiti osobe na umu je ključ za idealnu tuš prostor za njih.

No comments:

Post a Comment