Sunday 11 September 2011

Slikarstvo betonski blok

Ako se područje u potrazi za pristupačne način spicing do betonskih zidova u vašoj kući, onda ste sletio na desnoj strani. Slikarstvo betonskih blokova zidova konačan način da biste dobili osloboditi od onih glup izgleda sivo zidova. Najčešće podrumu područja, igrati sobe, skladištenje prostori imaju takve zidove koji nisu radili više. Pa kako o učenju slikarstvu betonski blok? To je jednostavno i znajući postupak pomoći će vam učiniti ga lijepo u svoj vlastiti put. Možete dodati svoje ideje i davati to jedan ukrasne dodir.
Postupak Slikarstvo betonski blok
Pripremite površinu; Počnite čišćenje betonskih blokova s ​​pritiskom za pranje. Pritiska do 2000 psi na neobojenu zida da se izbjegne bilo kakvu štetu na mort. Use vodom i sapunom i četkicom ili filtar ako je potrebno. Dalje, dobiti oštećena ili nedostaje mort popraviti. A premixed akril mort se može koristiti za napuniti takve zakrpe.
Pečat pore i rupe i napraviti običan površinu pomoću akrilne blokirati ispuniti fitilj. Predsjednik cijeloj površini, uključujući i nedavno popunjena maltera. Napravite površinu obične i pustiti da se osuši. Napunite sve pukotine i praznine pomoću kvalitetan katranizirati prije pokretanja postupka slikanja betonskih blokova zidova. Nakon što beton ispucati popravak je učinjeno, a zid je spreman, prešli na sljedeći korak.
Odabirom Paint boja; Biranje je boja boja je važan dio slike betonski blok. Ukoliko ste slikarstvo igra soba, ići za jarke nijanse purpurne, crvene, narančaste, svijetlo žute. Ako si slikarstvo betonskih zidova podruma blokirati koristite neutralne nijanse svijetle boje čine prostor većim se pojaviti. Možete se odlučiti za klasičan combo sive i krom žuta za traže svijetle površine. Za neutralni pogled, pokupiti lavande i off-bijele ili sive najlakši. Beton patios za slikanje, možete koristiti nijanse bež. Također bijela boja oslikane u cijelom će izgledati velika na zid samo stupovi i stupci dizajniran u matrica grafike. Štoviše, slikarstvo promašaj jedan od zidova konačan ideje. S brojem tehnika kao što su ribanje, brisanje, češljanje, četkanje, pranje boje, ili druge posebne efekte možete pretvoriti dosadno prostora u elegantan prostor. Ako pregradnja podruma, ne zaboravite slikanje konkretnih koraka koji vode u podrum.
Bojanje betonskih blokova, dok slikarstvo betonski blok zidovi, provjerite da li odabrati kvalitetu boja. Brojni su boje dostupne na tržištu, s kojeg možete odabrati najbolju. Epoksi boja Poznato je da je vrlo izdržljiv, traje duže i najprikladniji za betonske blokove. Maska područja koja nije potrebno biti oslikana poput prozora, drveni okviri, itd., koristeći plastične plahte i samoljepljiva traka ili slikari trake. Koristite široko četkom, valjkom i pištolj te rad carefully na svako područje. Pobrinite se da se ne preklapaju boju slojeva. Pričekajte između primjene svaki sloj tako da se suši u potpunosti isključiti. Dva do tri sloja dovoljno za dovršetak projekta slikarstva betonskih blokova zidova. Obično treći sloj primjenjuje se jedino ako prva dva ne daju željeni efekt boja. Neka cijeli prostor temeljito osušiti prije nego ga počnete koristiti.
Slikanjem betonskih blokova, možete odmah dotjerati jedan neiskorišten prostor okružen tim betonskim zidovima. Dok slika, provjerite da li pripremiti površinu ispravno, tako da to ne bi oštećena lako i traje duže. Također, možete dobiti željeni efekt boja jedino ako je baza dobro pripremljen i običan. Ako je Vaš podrumu podnice zajedno sa zidovima još nedovršeno možete uzeti u obzir konkretne slikarstvo podrumu katu kao dobro. Pa što čekate? Početak rada pretvoriti u sivi beton dizajner površinu.

No comments:

Post a Comment