Saturday 24 September 2011

Popravak slavina

Curi slavina je vrlo čest. Zajednički razlozi iza su stare i istrošene brtvila ili O-prstenovi i korodirane armature sjedala. Iako nije vrlo ozbiljan problem, ali to treba biti čvrst odmah kako bi se spriječilo vode otpada. Možete uzeti pomoć od profesionalne bilo for slavina popravak. Međutim, ako želite, možete to popraviti na svoju ruku, uz neke jednostavne trikove i tehnike. Ovom članku vam daje neke opće vodovod upute o slavina popravak. Nastavite čitati kako bi naučili kako popraviti tuš pipa i kako popraviti propusna kuhinjske slavine koje će biti dobro koristiti tijekom hitne slučajeve.
Popravak slavina Upute
Postoje četiri osnovne dizajne od pipa. To su kompresija, keramičke disk, loptu i uložak. Špine u vašoj kuhinji, kade, tuša ili kupaonica biti će bilo koji od navedenih vrsta. Općenito, problem s ventil uključuje curenje iz ručke ili izljeva, niskog tlaka, labav knobs, nepravilnog mlaz spreja ili problematičan odvod stopera. Vi svibanj dobiti slavina popravak dijelova, popravak slavina metaka, trake i slično iz hardverskog trgovini.
Prvi popravak slavina nastava isključiti dovod vode. Otvorite linije odvoditi izvan vode. Cover sudoper s plastične folije ili ručnik. To će zaštititi pada malog dijelova ili alata za popravke slavina u odvod. Vi svibanj završiti iščašenje čeljusti s trakom kako bi se zaštitili završiti špine. Dok dissembling špine, obratite pozornost na redoslijed slavina dijelova. To će vam pomoći u zamjenjujući ih u ispravnom redoslijedu. Vi svibanj uzeti pomoć slavina popravak dijagrama za obavljanje ovog nalik na korak dobro. Vi svibanj dobiti dijagrami od nekoliko web stranica na popravak slavina na Internetu.
Sada počinju sa stvarnim procesom curi slavina popravak. Uklonite matice pakiranje. Budite oprezni da ne ožiljak metala s vijkom ili drugim sličnim alatima. Twist matične ili vretena van. Možete to učiniti jednostavno ga okreće u pravcu isto kao i vi će se okrenuti na čep. Izvaditi vijak koji drži suđe. Otpustite vijak. Možete napraviti ovaj korak jednostavno pomoću bilo koje vrste prodiranja ulja. Provjerite vijak i matičnih dobro za štetu. Ako neke abnormalnosti je tamo, pokušajte ga ispraviti. U slučaju da problem s ventil je manje vode, a zatim hrđa može biti začepljenje ventila. Post čeličnih cijevi hrđe na sebi. Uključite vode na leđa. Skale rđa će razbiti izgubiti i da će dobiti podnesena u ventilima. Vedro hrđe iz otvaranjem punog protoka vode, odvrtanjem slavine aerators i ispiranje neželjenih materijala van. U slučaju da slavina dijelovi su istrošeni, razmislite ih zamijeniti. Sada, svezati nove ili zamijeniti pranje na korijen. Ponovna instalacija skupštini u slavina i skrenite stabljike smjeru kazaljke na satu. Stavite pakiranje matica natrag na čuvanje dok stabljike na mjestu. Sada je vrijeme za ponovno instaliranje rukovati. Uključite opskrbu vodom za provjeru curenja.
If otjecanje je još uvijek tamo, čak zamjenom za pranje, onda sljedeći mogući problem može biti pogreška u sjedište ventila. Možete riješiti ovaj problem zamjenom ventila sjedala. To možete učiniti lako pomoću alat zvan sjedalo iščašenje. Umetnite sjedalo iščašenje u sjedalo. Okretanjem u anti-u smjeru kazaljke. Kada je stara sjedala je out, mjesto točno, nisu oštećeni duplikat. Uvjerite se da je zamijenjen sjedalo ne razlikuje inače vam svibanj opet pate od propuštanja i pipa štetu. Kada su svi s obzirom na način kako popraviti kaplje pipa su učinili, ponovno provjerite propuštanje.
Ako nijedan od tih pipa popravak upute činiti se to funkcionirati, trebali biste razmotriti zamjenu cijeli slavina. Ovo je većinu puta bolji izbor, jer ne uključuje koristeći neispravan komad, a omogućuje vam da riješi brojne probleme u jednom pokretu.

No comments:

Post a Comment