Tuesday 13 September 2011

Srušiti Potkrovlje Stepenice

Koliko je dobro da bi bilo kada bi svi u ovoj zemlji je viktorijanski, prostrani bungalova! Ali avaj! Blokiranje određenom postotku privilegiranih ljudi, većina od nas su skromnih domova sa ograničenim prostorom. Pa kad imamo takav ograničen prostor, mi normalno težiti da se optimalno iskoristiti taj prostor. Preklopni stolovi, zidne police samo su neki od primjera koji će vam uštedjeti prostor stvari. Još jedan među takve stvari koje mogu spasiti dobar iznos prostora srušiti potkrovlju stepenice. To su vrlo koristan i jednostavan za korištenje, prostor učinkovit i može biti jako dobar za poboljšanje home. Ako vam se čini koristan na vas, onda možda ne biste čitanja misli naprijed o srušiti tavan stepenice.
Što su srušiti Tavan Stepenice
Najbolji aspekt o Srušit potkrovlju stepenicama ili ljestvama je da oni ne predstavljaju biti smetnja u pokretu i korištenje prostora u ograničenom području. To su dizajnirani na način da su vam dati pristup potkrovlju ili potkrovlje i jedva zauzimaju sobu. Pull down potkrovlju stepenice su fiksne u strop i nakon rada u potkrovlju je učinio oni mogu biti presavijeni. Kada imate bilo kakav posao u potkrovlju sve što trebate učiniti je samo povući ručkom ili vise povuci i Eureka! Stepenice su dolje, dajući vam pristup potkrovlje. Kada povucite stepenicama dolje, poklopac duljine sa stropa do poda. Štoviše, ove stepenice ili Srušit potkrovlja ljestvama dobiju stopala ili podršku na kraju koji dolazi u kontakt s poda, dajući im dodao prianjanje, što ih čini dovoljno stabilan.
To je u osnovi objašnjenje za ono je značilo po Srušit potkrovlje stepenice. Sada Uzmimo pogledati kako instalirati njega, što nije mnogo gnjavaža.
How to Uvesti srušiti Tavan Stepenice
Korak # 1; Pa, ovdje doslovno smo korake, zar ne? Ipak, o ozbiljnim bilješku, prve stvari prvo, ovdje je ono što svi će vam trebati
Akumulatorska bušilica; Svrdla i vijak pogon malo, bežični pištolj vijak; 3 ili 4 ½ inča dugo vijka zaostajanje; klima kompresor; Pin zakivač; Završi zakivač; crijevo za zrak; Miter box vidio (smanjiti smanjiti); traka mjere; Dva ljestve; Hammer, Kadriranje, kućište i trim materijala - što možda neće biti dostupan s stepenicama ili ljestvama. ; Posljednje, no ne i najmanje važno, osoba koja vam može pomoći i koji je dobar s alatima za instalaciju potkrovlju ljestve!
Korak # 2.; S obzirom da morate imati je dobio ljestve imajući um potrebne mjerenja, omogućuje prelazak na stvarni postupak instalacije. Sada, ako nemate polazna točka, a još uvijek želite popraviti ljestvici, onda bi trebala otkriti i karte najbolje pristupnu točku na potkrovlje ili tavan. Nakon toga napraviti malu rupu u strop suhi zid. To će vam dati dobar pristup potkrovlje i dovoljnim kadriranja kao dobro, iz koje možete montirati ljestve.
Korak # 3; Govoreći naprijed iz posljednji korak, imajte na umu da potkrovlju ulazak treba imati adekvatan klirens za ugradnju ljestve dovratnik s kućište i vrata. Također mora imati dovoljno prostora za preklopivi slobodno bez zid ili bilo kojeg predmeta ispod bitak pogodak.
Korak broj 4; Sad prije odlaska na tavanski prostor for ljestve instalacije, kućište materijal mora se rezati prema mjerenjima. Veličina trebala biti takva da se uklapa oko ljestve dovratnik. Držite ga na stranu nakon rezanja, do ljestve je montiran.
Korak 5 #: 'Ako strop gdje su montaže potkrovlju stepenice je od lima rock, rezati drywall nakon obilježavanja grubi otvaranja. U situaciji u kojoj ste popravljajući padajućeg tavan stepenice u kombinaciji s već prisutan otvor, možete izrezati kadriranje oko starog otvora uz pomoć reciprocating vidio.
Korak # 6, Cut nekoliko 2x8 cm veličine nosača, zaglavlje za kadriranje iz grube otvaranja potkrovlja ljestvice. Za pričvršćivanje joists u zaglavlju koristite 16 D zajednički čavala. Nail putem postojećih ceiling STROPNA na krajevima novu stranu joists. Zatim pomoću vješalice metala STROPNI, učvrstiti suprotnim krajevima novu stranu joists.
Korak # 7, A povratnim vidio ili suho nož može se koristiti za uklanjanje viška ceiling drywall u novom otvaranja. Sada vaš otvor za srušiti potkrovlju stepenice je spremna, s okvirom, et al. Sljedeća stvar za učiniti je instalacija privremenog 1x4 inča bitve na oba kraja otvaranja. Zatim 1,5 inčni vijci moraju biti fiksne u čvrstom kadriranje ojačati bitve za podršku težinu ljestve za neko vrijeme.
# 8 korak, obzirom da ste pomoći, dobiti padajućeg potkrovlju stubište u jednom srušila položaju u potkrovlju i tavana prostora. Slijedite taj gore ga ispuštajući u mjestu kojem odmara na bitve a zatim taknite shims na mjestu oko rubova kao potrebu biti. To je osnovi dobiti ljestve jedinicu u centar u grotlo ili otvaranja.
Korak # 9, Donja stepenice dovoljno za bušenje pilota rupe kroz bočni kadriranje u zglobovima i sigurno ih uz pomoć vijaka lag, prema uputama proizvođača. Ako želite, možete popraviti par osigurati daljnje snagu. Izbušiti rupe pilot Ako je kućište ljestvici nema ih već, jer je kućište mora biti centriran i izravnati. U tom slučaju popraviti svaku vijak labavo prvi, a zatim prilagoditi shims prema potrebi. Stegnuti stvari dolje izbjeći nad postavku istovremeno.
Korak # 10; Jednom ranije korak je učinio i sve je osiguran dobili osloboditi od privremenog bitve i uklonite višak podlošku. Slijedite da vuče vodu dolje, sjetite donjem dijelu još se savija gore. Use duljine 1x4 za provjeru ljestve kut i dužinu. Dalje, trim krajeva donjem dijelu ljestve kao i po mjerenja i zahtjevi za podešavanje dužine i kutova. To će im pomoći u ostatak stana i biti osiguran na podu.
Korak # 11; kraju, instalirati kućište koje je izrezana ranije popraviti srušiti tavan stepenice. Nakon toga pijeska, boja i primjenjivati ​​premaz po potrebi!
Kudos! Imate završava this zadatak srušiti potkrovlju stepenice! Ako naiđete na bilo kakve probleme u procesu, to je poželjno konzultirati profesionalnu ili provjerite upute za uporabu. To je gdje sam korak od padajućeg potkrovlju stepenice! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment