Saturday 3 September 2011

Plava vlasulja Grass

Ime, "plava trava vlasulja" je izvedena iz latinskog pojma Festuca glauca, što na engleskom znači, stabljike plavkasto siva. To je jedna od mnogih ukrasnih vrsta trava koja ima lijep hlad plavkasto-sive boje sa srebrnim lišće. Ako želite da vaš vrt imati plavo zeleni izgled ove zime, a zatim biste trebali ići za plavo trava vlasulja.
Plava vlasulja trava je suša otporna biljka i raste i na suhom tlu. Lois Woodhill je bio prva osoba da saznate o ovoj travi. Plava vlasulja trava veličine oko 0,75 pješice oko 1 stopala ili oko 2 cm. Oni su obično bilježe rast oko mjeseci lipnju ili srpnju. Ako raste plava vlasulja trava, tada morate uzeti dobru brigu o tome. Ako uzgoj tih trave na mokrom tlu onda su oni dužni da se određene bolesti. Dakle, ako planirate da stave plave vlasuljom SOD u svom vrtu, a zatim biste trebali znati kako to raste i također kako se brinuti o tome. Ovdje su neke smjernice koje će vam pomoći da rastu ove lijepe ukrasne trava.
Kako to Grow Plava vlasulja Grass
Ja se nadam da ćete sve znati govoreći, 'ti žeti ono siješ'. Isto vrijedi i za plavo trava vlasulja (u stvari, to vrijedi za sve vrste biljaka). Ako znate odgovarajuće metode uzgoja ove vrste trava, onda ćete dobiti vrlo dobar i zdrav urod. Međutim, jedna pogreška na Vašoj može ubiti travu. Nastavite čitati znati kako raste trava plavo vlasulja.
Suhog tla; Prva stvar koju trebate imati na umu dok raste plava vlasulja trava je da oni ne rastu u vlažnim i tla. Tako, kada se planira elektrana Ovo trave, pobrinite se da je tlo suho ili ne sadrži mnogo vlage. Ako sadržaja vlage u tlu je više nego što je potrebno, onda trava će patiti od bolesti.
Dosta suncu; Ova vrsta trava ne može se uzgajati u zatvorenom prostoru. Oni trebaju odgovarajuće suncu rasti. Tako bi bili sigurni da je područje gdje želite da vaše trava rasti, je sunčano i toplo.
Lonci, ako ste odlučili da ćete razviti svoje vlasuljom trave u loncima, zatim ga je bolje da ste dobili graška lonci s tržišta. Jer, trava se ne treba mnogo vlage, pa provjerite je li lonci imaju jazbine na dnu, tako da kada voda trava, višak vode može isisati van lako. Višak vode je loše za travu. Kada ste stavili u tlu, sijati sjeme. Broj semena siješ, ovisno o veličini lonca. Nemojte sijati sjemena previše istovremeno. Dajte neki prostor trava rasti.
Vrt: 'Ako ste planirali da raste trava u vašem vrtu, a zatim odaberite mjesto gdje želite ih da rastu. To bi trebao biti sunčano i dobro drenirano tlo. Sada, dok u vrtu, sijati u sjemenkama i držati svaka na udaljenosti od najmanje 2 cm jedni od drugih.
Dodaj Gnojiva, da li si posijao sjeme u vrtu ili u lonac, to je važno da dodate dobar gnojiva u tlo. Oni će pružiti prehrana na travi. Ako ste zabrinuti o suzbijanju korova a zatim biste trebali iskoristiti dobar gnojivo jer se spriječilo drugih štetnih korova iz rastući.
Voda Lagano, nakon što su zasadili sjeme, morate ih vodom tako da oni mogu klijati. Dok ih zalijevanje, pobrinite se da to učinite lagano, tako da sjeme ne isprati. Također, budite oprezni da ne stavite puno vode jer je već spomenuto da višak vode loše za travu.
Sada da ste posadili plavo trava vlasulja, trebali biste znati kako se brinuti o njima. Plava vlasulja trava treba dodatnu njegu, kako rastu zdravi. Kao što je spomenuto, da provjerite da li ih zasaditi u dobro dreniranom tlu i da ih ne držite u stajaćoj vodi. Također provjerite pH sadržaj zemljišta u kojoj ste posadili trave. Oni više vole razine pH tla od oko 6,5 do 7,0. So testirati tlo pred vama biljka je trava. Osigurajte da trava dobiva dovoljno sunca i staviti gnojiva u tlu u koju ste posadili travi. Ako slijedite ove upute plavo briga trava vlasuljom, zatim, vaš ukrasne trave sigurno rasti zdrava. Dakle, sada znate kako rastu plava vlasulja trava te kako voditi brigu o tome. Plant neke od ove trave danas i dati ljudima nešto novo i drugačije na komplimentu o!

No comments:

Post a Comment