Tuesday 6 September 2011

Drapes Vs Zavjese

Zavjese i zastori su najčešći prozora tretmana. Osim svog prozora ukrasni, oni također štite vaš dom od prašine i blještavila sunca. Ipak, često, ove riječi se koriste naizmjenično kao i većina ljudi ne može reći razliku između zavjese i zastori. Čak i stručnjaci petljati kada je u pitanju definiranje dva. Ranije ta dva pojma iz branse od prozora tretmana, a ne prozor tretmani sebe. Drapers su trgovaca koji prodaju tkaninu zavjese makeri, koji je otišao kući u kući da se mjerenja i šivati ​​zavjese. Oni se koriste za mjerenje zavjese zavjese i napraviti prozor tretman za domove. Iako, Zavjese i zastori se ne svibanj činiti se da imaju puno razlike, oni su prilično različite jedna od druge u nišan. Obzirom na nastavku je detaljnu usporedbu između zavjese vs zavjese.
Zavjese Vs Zavjese: Usporedba
Definicija, Zavjese su definirani kao teške težine, obložene, kat duljina tkanina which is visio na štap uz pomoć kukica za potrebe poprijeko. Zavjese s druge strane, lagani, nepostavljen tkanina različitih dužina koji je priložen štap uz pomoć prstena, gumiranje, tabulatorima ili šipke džep kućište. Zavjese su također naziva kao zavjesa panela, dok tekstil, tekstil paneli, zavjese i kapi sve se odnose na istu stvar.
Fabric; Rich tkanine poput svile, baršun izgledati odlično za zavjese dok pamuk, lan raditi i za zavjese. Zavjese također može biti napravljen od čistog, Lacy tkanine, ako ne namjeravate ih koristiti za privatnost svrhu. Tkanine za zavjese često skuplje od zavjesa.
Uzorak i dužina, Zavjese su više nego često ne nabrane. Postoje razne nabore koje su popularne kao što su francuski, američki, itd. Zavjese svibanj ili svibanj ne biti nabrane. Zavjese su uvijek kat dužine, dok je dužina zavjese određuje prema veličini prozora. To može biti dovoljno dugo samo da pokriju prozor ili ona može proširiti i izvan toga. Zavjese za francuski vrata najčešće duge i nabrane, dok zavjese za klizna staklena vrata svibanj ili svibanj ne biti nabrane.
Utility, zavjese i zastore i pružiti istu korist od zaštite od svjetlosti i prašine. However, drapes bolje equipped at filtering svjetlost i dozvola samo neke svjetlosti sunca ući sobe. Zavjese su nesposobnom na filtriranje svjetlosti zbog svoje obična tkanina.
Privatnost; Zavjese su izrađene od debele tkanine, stoga bolje privatnost. Štoviše, one su obučeni, što dodatno povećava svoje zaštite. Dakle, zavjese su prikladne u apartmanima ili četvrti u kojima domova usko nalaze. Zavjese su nepostavljen, stoga pružaju manje privatnosti. Oni su više apt za velika zemlja domove koje su bolje zaštićeni od uljeza.
Elegancija, bez sumnje, zavjese izgledaju elegantnije nego zavjese. Radi se najvećim dijelom svoje bogate tkanine i naborima što ih čini još više poželjan. Također, činjenica da je dužina zavjese proteže se dotakne pod dodaje da ljepotu zavjese. Dakle, zavjese su prikladne za elegantan mjesta poput braka dvorana, banket dvorana, dvoraca i palače, crkve, itd. Zavjese izgledati prikladno za kuće, urede i druge takve ustanove.
Zahtjev za prostorom; Zavjese potrajati znatan iznos od prostor zbog svoje teške tkanine. Stack leđa je faktor koji određuje prostor zahtjev za zavjese i zavjese. To je samo iznos od prostor to zahtijeva zavjese ili ogrnuti kada se otvore potpuno, tako da tkanina skuplja na suprotnim krajevima štapa. Ukoliko nemate puno prostora zida na suprotnim krajevima klizna vrata ili prozor, onda to ne može biti mudar staviti zavjese za klizna staklena vrata. Također, više rebara, to je veća stog natrag. Zavjese su učinkovite s obzirom na prostor svjetlo tkanina i nedostatak nabora.
Trošak; Drapes očito skuplji nego zavjese zbog vrsti tkanina koristi, te količina tkanina i uzoraka. Njihovo uvođenje u službu je također skupo. Dok objesiti možete zavjese na svoju ruku, bez stručne pomoći. Izrada zavjese u kući također nije teška zadaća, ako ste dobri na šivanje.
Nadam se ovaj članak na ručnici vs zavjese pomogao da razumijete osnovnu razliku između ta dva. To također će vam omogućiti da odaberete pravi prozor tretman za vaše prozore.

No comments:

Post a Comment