Monday 26 September 2011

Tkati frizura za djecu

Ja se živo sjećam kad sam bio u školu, moj mama se vezati kosu u dvije pletenice. Urednim. Moja kosa nikada ne koriste kako bi dobili upetljan ili messy kasnije na i pletenice dao moje kose dobar protok i tekstura. U stvari, pletenice pomogao moj kosa raste brže. Moj dlakave priče osim, tkati frizura su veliki za sve uzraste, posebno za djecu. Razlog tome što je tendencija kosa se messy i izložena obično puno prljavštine i prašine. U tom scenariju, ako je dlaka pletenice i tkanih zajedno, drži kosu siguran i sprječava da sve više mjesta. U slučaju da ste željeli znati o tkati frizura za djecu, došli ste u pravu vezu!
Frizure s tkati za djecu
Tkati frizure su uvijek dobar izbor kada je u pitanju za kosu upravljanje za djecu! Evo nekoliko opcija koje možete uzeti u obzir.
Stil # 1, Dreadlocks, vrlo često poznat kao brava i dreads je stil koji daje kosi matiran izgled. Ovaj stil pomaže prirodno kosa raste, ako češljanje na vanjskim smjeru i pravilno uređaj vrši redovito.
Stil # 2, najpopularnijih i omiljen među frizura za djecu s plete je afro - američki način. Zanimljivo, porijeklo ovog stila sežu u doba egipatskih. No problem s ovim frizura je da morate, naravno, kovrčave kose. This frizura je nešto poput aureola ili oblak, jer se proteže iz vaše glave. Među crne kose tkati frizura, to ne može biti propustili!
Stil # 3, siguran sam da znaš o cornrows. Cornrows je frizuru koja je bila tamo dosta za neko vrijeme. This frizura ipak, treba malo njege i održavanja. Dlaka je vezan u pletenice na niz brava kao što su francuski pletenice, blizu tjemena. Što god se ne može se izvršiti u pletenice je pokrenuti niz leđa i vrat. To je vrlo popularan kovrčavu frizuru tkati kada je u pitanju tkati frizura za djecu.
Stil # 4; Ovdje je još jedan od tkati frizura što mislim da djeca diljem svijeta znaju i dobiti svoje kose koristi za, posebno djevojčice. Da, quintessential pletenica frizura ili kosu pletenice. Pletenica je također poznat kao pletenice i miljenik Afro Amerikanaca, nakon što je afro - američki frizuru. Vezati pletenicu, dijelovi kose se isprepliću zajedno, a zatim veže na kraju. Kukuruz redaka, Francuski pletenicu, Nizozemski pletenica su neki od pletenice frizura za djecu ili čak na neki drugi način. To su pogodna za svaku prigodu, bilo da je formalni maturalnu večer ili vjenčanje ili samo rutinu dan. To je ono što čini ove tkati frizura za djecu stvarno zgodan, a većina je poznato, diljem svijeta. Iako, ako pletenice su preuzak, to može oštetiti kosu, umjesto da pomaže da raste. If pletenicu nije učinio pravilno, to može izgledati otrcana. Dakle, ovo je da se brine kada isprobavanja pletena frizura. Ako je tek toliko uske i naprezanje se ne kose pramenove, pletenice dati lijep krive i oblik kose i mogu se lako upravlja.
Tada ćete također imaju mikro pletenice, koje su minuskula pletenice koje su tkane uz pomoć samo nekoliko vlasi kose. To mogu biti lijevo kao da je za dobar iznos od vrijeme i učinio sve preko glave. Updo pletenice je stil drugačiji pletenice gdje su radio i napravio u tipičnom updo frizura. Tkani dodaje hair lijep i zamršen dodirom na frizuru.
Sve u svemu tkati frizura za djecu je dobar izbor jer drži kosu sigurno, čak i kada postoji više slojeva. Oni također može dati neki meke kovrče kose, posebno ako pletenica kosu kad je mokra. Dakle, nećete trebati brenšere da se one zavidan kovrče! No trebate imati najmanje ramena ili duže kose za crni pleteni frizure i crnu kosu tkati stilova.
Ovdje je mjesto gdje sam zaustaviti tkanje riječi i ostaviti vas sa misao eksperimentiranja sa ovim tkati frizura! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment