Thursday 22 September 2011

Košulju i kravatu kombinacije

Košulja i kravata kombinacije imaju važno mjesto u muškoj odjeći. Oni ovise o mnogim čimbenicima kao povod, vaš stas, u tijeku modne trendove, itd. Ali, onda ne može biti različite kombinacije koje izgledaju dobro za istu prigodu i dao stas. Zapravo možete ići ništa što zadovoljni, ali osnovni pravila muške mode moraju slijediti svakom slučaju. Postoji dodan konfuzije kada ste nosio odijelo kao za razlicite boje odijela različite kombinacije košulje i kravate moraju biti odabrali. Pa kako se jedan odaberite savršen košulju i kravatu kombinaciji koja ide s odijelo, odijela prigodi, favorizira njegov stas, je modni povoljne i osjeća udoban istodobno? Omogućava saznati ...
Savjeti za Odabir najboljeg košulju i kravatu spajanja, ako nosiš ček ili prugaste košulje korištenje veza koja ima iste boje kao glavni majicu. Ako nosio sivu košulju s crnim prugama odabiru siva kravata će biti najprikladnije. ; Izaberite kravatu s uzorak koji je veći u veličini odnosu na uzorak na košulju. Ako vaš košulja ima veći uzorak zatim odabrati kravatu s manjim uzorkom. U tom slučaju pokušati zadržati kombinacije boja neutralna. ; Ako koristite prugasta košulja s kravatu vlasništvo prugama previše, jer njihova boje izgledaju sjajno zajedno, pobrinite veličina pruge nije isti. ; Kravate imaju izražajnih uzoraka, kao i točkicama, treba koristiti uz košulju koja ima uzorak kontrastne. Takvi bi se modeli trebali nositi na svjetlo srca prigodu i sigurno ne na razgovor. ; Ako ste odabrali mikro karirana košulja i želite nositi mikro karirana kravata, pobrinite oblik provjerava na košulju i kravatu su različite. Boja na mikro karirana kravata treba uklapalo sa odijelo ili košulja. Ali ni u slučaju košulju, odijelo i kravatu treba iste boje. , Ako ste ljubitelj čvrstih boja pokušajte jednobojnu majicu s kontrastne boje kravate. Prugasta tie izgleda jako dobro punom bojom košulja. Ali barem jednu boju na podložnu treba utakmicu s onom košulju. ; Košulju i kravatu kombinacija za različite Odijela
Sada ćemo vidjeti različite kombinacija košulje i kravate koje možete koristiti sa različitim vrstama odijela. Savjeti gore spomenuto odgovara za košulje i kravate također primjenjuju i ovdje previše, ali s nekoliko varijacija.
Košulja i kravata Kombinacije s crno odijelo, najbolje košulja i kravata kombinacije s mornarica boju ili s crno odijelo je bijelu košulju i crnu kravatu. Njegov klasični izgled i osobno najdraži. Najbolji dio je da je za ove kombinacije je da imate veliki broj mogućnosti u slucaju tie boji. Jedino stvar za zapamtiti je da hladu kravate treba kontrast dobro s vašim majicu i odijelo. Nemojte koristiti nikakve bold uzorak s ovim crno odijelo bijelu košulju kombinacija. Ova kombinacija je najbolja profesionalna odijevanja.
Košulja i kravata Kombinacije s Grey odijelo, Gray je još jedna klasična boja. Plava, žuta i roza majica ide dobro s sivo odijelo. Plava najbolje ide sa sivim i odijela gotovo bilo koje vrste prigoda. If odijelo je solidan siva odlučiti za prugaste majice. Kravata može be prugasta čvrste ili i plava crno ružičasta boje. Gray je ne kao ozbiljne boja kao crna tako siva odijelo i roza ili plava košulja i crna kravata može biti velika polu-formalne haljina ruhu. Košulju i kravatu kombinacije s drvenim ugljenom odijelo može biti sličan sivo odijelo kombinacija.
Na kraju, modni oko se ugodno. Stoga on košulja i kravata kombinacija, ako vam se ne sviđa, ili ne sami nose se s povjerenjem, to će se gledati izvan mjesta.

No comments:

Post a Comment