Monday 5 September 2011

Home poboljšanje Alati

Glavna svrha home poboljšanje alata je smanjiti vaše vrijeme na pola i uštedjeti nešto novca na do-it-sebe projekata. Bilo koji tip građevinske sanacije ili popravka propuštanja ne može se zajedno s nekoliko ključnih alata. Sa sadašnje ekonomske turbulencije i nesigurno tržište nekretnina, mnogi vlasnici kuće su na početku uzeti interes za kupnju neophodne alate home poboljšanje. S druge strane, ljudi koji žive u stanovima mogu iskoristiti da potpuno funkcionalan, potpuno učita tool kit. Škripac pravedan o išta, dok ste na home ukrašavanja projekt uz pomoć ovih alata home poboljšanje.
Home poboljšanje Alat Popis
Slijedeći su neke bitne home poboljšanje alata za svaku vrstu posla oko kuće. Ove stavke apsolutni su osnove koje će trajati jedan životni vijek, a možete ih kupiti ispod 200 USD. Možete igrati svoju ulogu handyman s lakoćom s nekoliko dodataka navedenih u nastavku. Također, cijene tih alata home poboljšanje spominju da vam dati grubu ideju, kao i na koliko bi se potrošnja na svakom od njih.
Čekić: Jedan od najvažnijih alata za poboljšanje home je čekić. Odaberite model koji ima čelično vratilo s prigušivanjem vibracija gumeni hvat. Želite zadržati oči ravno ili rascjep kandža, umjesto zakrivljena pandža (rušenje rad). (Cijena - US $ 15)
Toolbox: Sada dobro, korisno alatni može ići dug put, nakon što je popunjena. Umjesto vođenja sve alate leži oko kuće i / ili garaža, zašto ne kolektivno ih zadržati u kutiji za alat pomoći kako bi stvari lako. Kupite soft platnu vrećicu koja je puno džepova za sve vrste frustracija bez posla. (Cijena - US $ 30)
Odvijači: Mješovita skup magnetske glave odvijači će vam uštedjeti novac i dobiti najviše koristi kao dobro. Pokušajte izbjeći električne akumulatorskih odvijača i umjesto toga traže jedan s prugast bušilice. Potonji će dati više momenta i neće zahtijevati naplatu. (Cijena - US $ 20)
Zagledati Bar: Kupite 12 do 15 inča zagledati bar, što može biti vrlo zgodan oko kuće. Check out jedan s šesterokutne čelične koji je superiorniji drugim zagledati barova koji su izrađeni od čelika za opruge. Proljetna one imaju tendenciju da se odbijaju kada hit s čekićem. (Cijena - US $ 15)
Igla-nos kliješta: Za sve vrste električnih posla oko kuće, ureda, ili stan, trebat će vam igla-nos Plier. Oni su dugo, zašiljen, i kovana glave, i raditi savršeno tamo gdje je prostor škripanje. Kupite par koji ima žicu oštrice za rezanje uključeni u blizini zglob. (Cijena - US $ 8)
Mengele Grips: vise hvata se također naziva zaključavanje kliješta. Sadašnji pit bull u vašem alatni su vise hvataljke. Sve što trebate učiniti je prilagoditi odvijač u svom ručka, i to uklještenje tijekom ništa što zahtijeva vise-kao oslon. Nakon što je posao gotov, poluga na ručke će objaviti čeljusti. (Cijena - US $ 10)
Električni Tester: Sad, ako mislite da trebate fancy gadgete koji je bira i prikazuje, razmislite ponovo. Sve što vam treba je jeftina električna tester koji ima 2 probe i svjetlo koje označava električnu struju kada je bio prisutan. Uvijek ga testirati u utičnicu prije nego što ga koristiti (svaki put) za provjeru, ako ga još uvijek radi. Jer, ako se električna tester je mrtav, tako ćeš i biti. (Cijena - US $ 2)
Wire cutter / striptizeta: Kako ubrzati sve električne rad, potrebno vam je Plier-kao što je alat opozvao je wire cutter. Rezultati su joj i trake od kućište na različitim mjerila žica. Umjesto gubit svoje vrijeme s dijagonalom kliješta, rezač žice koristiti i vidjeti razliku. (Cijena - US $ 10)
Tape Mjera: 16 noga kvalitetan, jednostavan za zaključavanje, ¾ inčnim modelom je taman za bilo koji prostor. Kormilariti jasno od ½ inča ili 1 inch one, kao i oni ne rade svugdje. (Cijena - US $ 4)
Utility Nož: Kupnja komunalnih nož koji je zamjenjiv lopatice uključena u komplet. To je stvarno zgodan i štedi vam novac na kupnju drugačijima. (Cijena - US $ 4)
Reverzibilni Drill: Točnije, jedan 3/8th reverzibilni vježbu s malo skup se mora imati. Umjesto postizanja za bežični sorte, kupnju prugast modela, kao što je svjetlost, jeftinije i nikada ponestane soka. (Cijena - US $ 40)
Čelik Dlijeto: Nije plastične ili drvene dlijeto, ali ½ inča čelika dlijeto je ono što morate imati s bilo koje vrste home poboljšanje rada. Iako je jedan od starih home poboljšanje alata, to je jako potrebno u kući. (Cijena - US $ 10)
9 Inch Torpeda Razina: Kada želite razini okvira za slike ili kuhinjski ormarić, tijekom svog unutarnjeg uređenja projekta, te veličine dlana razine su vrlo korisne. Oni imaju balon koji lebdi u centar za izravnavanje sve oko kuće. Izbjegavajte laser razine dostupni na tržištu. (Cijena - US $ 9)
Ručna pila: A 12 inch ručna pila je svjetlo, reže ravne i brže od bilo koje druge tradicionalne handsaws dostupan na tržištu danas. Ako imate kružna pila, možda trebate ručna pila umjesto. (Cijena - US $ 15)
Zaštitne naočale: Nema zamjene za bilo kakve učinkovitu zaštitu za oči naočale. (Cijena - US $ 6)
To su neki od alata mora imati home poboljšanje da biste dobili ste ga počeli na vaš projekt. Ako želite početi više specijaliziranih projekt, tako nešto Parket ili linoleum, vi svibanj zahtijevaju više definirana alati home poboljšanje tada. Posjetite svoju lokalnu pohranu hardvera i pitati za sve potrebne uz svoju kolekciju.

No comments:

Post a Comment