Friday 16 September 2011

Ice Breaker Igre za djecu

Hosting zabavu za svoje nećak ovog vikenda. Osim, znate ništa o tome kako se djeca iz susjedstva za druženje i imati zabava vremena na party? A ti stvarno ne želim biti zaglavi s grupom 4-10 godina olds gleda mrko jedni na druge, ili će o destruktivan način i okreće svog doma u nešto od scene borbe. Pa onda postoje dva razloga zašto trebate naučiti neke igre led prekidač za djecu! A to je upravo ono što ovaj članak je za vas - zabavne igre led prekidač za djecu. Sada neće biti iz bilo kojeg razloga za djecu neće imati dobar provod. Pročitajte i naučiti iz ove ledolomac aktivnosti.
Easy Ice Breaker Igre za djecu
Sad je li to igre led prekidač za djevojčice ili led prekidač igre za dječake, party ledolomac igre je ključna riječ ovdje. Po mogućnosti, dobiti sve od njih da ih igraju zajedno, nego ga podvajanja u skupine. To će uštediti nevolje za rukovanje dvije skupine i ako ga dovoljno dobro nositi, oni će na kraju završiti s više zabave u velikoj mješovitoj skupini. Dakle ovdje su neke besplatne led prekidač igre za djecu koje možete pogledati u.
Intro Prikliještiti; Ovo je jedna dobro bi se smatrati glup, ali to radi! Nabavite djecu da stoje u slučajnim redoslijedom i kada derati 'Kreni', što im je potrebno ići i dobiti što više uvesti od drugih što je više moguće. Zabavan dio je da svaki put kad pristup netko pitati njihova imena, oni moraju patiti nos (lightly!!). Djeca vole ovu vrstu silliness, ali oni će imati toliko zabavno s cijelim posla, oni stvarno ne mislim da je glup.
Prolazeći čestici; Get djecu da sjede u krugu i donijeti oko parcela na melodiju glazbe. Kada glazba prestane, tko je zemljište u tom trenutku je da se kazna. Stavite twist na to što klinac na lijevoj ili desnoj (što god) je klinac ne izazovom s njim. To će im pomoći da upoznaju jedni druge bolje i savršeno ledolomac igra za male grupe.
Kineski šaputanja, možda vi znate ovo stvarno popularne igre? Sjednite u krug i reći rečenica koje je relativno teško, bilo dijete. To treba je rekao samo jednom i nema više. Mora da je Kid onda proći onim što je čuo na sljedeći, a zatim je na sljedeću i tako dalje dok ne dosegne posljednje osobe koja je to objaviti naglas. Od 99% vremena, kazna će biti potpuno promijenio svoj izvorni strukturu na takav upletena jedna da ćemo Vam pružiti dobar smijeh za svakoga. Onda samo za zabavu, probati i trag natrag na koji je upletena kaznu - jedan od najvažnijih zabava zatvoreni skupini igra.
Easy Ice Breaker Igre za studente
Spajanje nova škola / fakultet / obrazovni institut ili radno mjesto za tu stvar, uz ispunjavanje svih onih novih ljudi može dobiti malo overwhelming. U takvoj situaciji, vrlo malo uspio držati svoje uporište i biti na jednostavnost s novim gužve. Što pomaže neizmjerno je da su neki team building i leda prekidač igre za djecu, tako da ćete ubrzati njihov proces dobivanja znati jedni druge. Ovdje su neke ideje koje možete koristiti.
Intro Post-Njegova; To može raditi na različite načine. Evo nekoliko načina da odu o tome. Dajte djeci stog post-its. Na riječi "Idi", što im je potrebno da se u središtu svih stvari i početi obilježavanje osobe s njihovim imenima. Na kraju igre (1. minuti ili manje), svaki klinac će imati 20-30 ak post-its na njima? Sada ih zamoliti da ukaže na svakog učenika. Vrlo malo će dobiti sve ili većinu prava, ali oni će postati bliže kao grupa.
Jedan drugi varijacija možete koristiti u ovom je da su svi studenti ići oko na isti način, ali umjesto da na mjesto svoje, oni jednostavno morati ići odnositi na ono što je jedinstven, quirky ili čudan o sebi - osoba koja ima najviše čudno peckanje, će biti zapamćena. Onda djeca ići oko odnose ime i igra riječima. Igra riječima sama će dobiti puno smijeha. Nešto poput 'moram nositi zeleni lak za nokte ponedjeljkom ".
Grupa igre, Grupa igre su definitivno najbolji način da ide oko razbijanje leda i upoznavanje međusobno. To bi mogao biti brojni. Za stanje nekoliko. Dijeli ljude na grupe i svaka grupa dobije zvuk. Možda kao jednostavan kao 'Heehaw' ili kliknite jezika ili zvižduk podešavanje. Tada dirigent bodova stick na svoje usmjerenje i cijela grupa ima za reći karakteristične tune. Ako ne odgovara ritam ili napjev ili brzina, cijela grupa je out. Posljednju skupinu koja ostaje, pobjeđuje.
Druga mogućnost je da im daju oko sat i zamolite ih da se s satir. Izvrstan način za interakciju i upoznaju jedni druge i učinkovite igre za zaposlenike, mogu ja dodati.
A sada da znate što neke od igara led prekidač za djecu su, neće biti glad zabava stvari koje treba učiniti i upoznati druge. I tamo definitivno neće biti mjesta za nespretan tišinama. Ako sve ide dobro, imat ćete savršeno sretan grupa na kraju ga.

No comments:

Post a Comment