Thursday 22 September 2011

Betonski Bird kupke

Vi ne trebate biti ornitolog instalirati ptice kupka u svom vrtu. Ptice su ljubio po gotovo svatko, a tko ne voli očima šarenih ptica obilaske svoje dvorište. Kao što svi znamo, ptica kupelji su jaki atrakcija za ptice, pod uvjetom, to je čista voda i nalazi se na sigurnom mjestu, gdje je krilati gosti ne prijeti kućnim ljubimcima, kao što su, mačke ili psi. Danas, ptica kupke dolaze u različitim stilovima i dizajna i izrađene od materijala, kao što su, stakla, metala, plastike, mozaik pločica, itd. Međutim, prednost ide na tradicionalnom konkretne ptica kupke koje se sastoje od zdjele i postolja.
Postolje se utvrdi da je oko jedan metar u dužinu i čašice je ugrađen na vrhu postolja. To je osnovni dizajn konkretnog ptica kupelj. Vodeni fontane često nalaze u tim ptica kupke i to povećava izglede privlačenja ptica. Konkretna kupka ptica može biti savršen dodatak tradicionalnim vrt. Vi svibanj također napraviti konkretan ptica kupelji vlastite, bez mnogo teškoća. Neka nas pogledajte kako napraviti konkretne ptica kupelj.
Domaći betona Bird Bath
Možete jednostavno napraviti konkretne zdjelu ptica kupelj kod kuće. Da bi ove zdjele, trebate cementa, voda, pijesak, lopatica, itd. Sve što trebate učiniti je da se gomilaju pijeska, tako da se može koristiti kao betonski kalup ptica kupelji. Gomila s gotovo dva metra promjera, a pet šest inča visina će biti dovoljno. Vi svibanj također ići na gotove betonske Ptica kupelj kalupi dostupna na tržištu. Nakon što je pijesak Pila formirana, napraviti malu sferične depresije na vrhu pijeska gomila. Ova rupa će služiti u svrhu pričvršćivanja zdjelu na postolje ili baze. Sada, mix cementa i vode u invalidskim Barrow. Dosljednosti smjese bi trebao biti poput majoneze ili kikiriki maslaca. Sljedeći korak jest sipati cementa preko pijesak gomilu i glatke njegova površina s gleterom.
To će potrajati oko tjedan dana za cement za postavljanje dobro. Nakon toga, izvadite posudu beton ptica kupelj i mjesto na dobroj lokaciji. Vi svibanj koristiti bilo koju vrstu baze ili postolja za ove zdjele. Možete ga držati na terenu. Međutim, uvijek je preporučljivo mjesto ptica kupke daleko od dohvata kućnih ljubimaca, kao što je, mačke. Vi svibanj također zadržati ptica pritoka se u neposrednoj blizini, kako je dodao atrakcija za ptica. Pročitajte više na promatranje ptica.
Beton Bird Bath popravak
Konkretna ptica kupelj zahtijeva redovito čišćenje i promjena vode. Također možete popraviti ove strukture na svoju vlastitu. U slučaju velike pukotine ili parčad od rubova, morate odvod strukturu, a zatim učinite popravak. Nakon što odvod ptica zdjelu kupelj, očistite sapunom i vodom. Pobrinite se da se pročišćavati u zdjelu s hard-četkom. Kao što završite čišćenje, dopustiti zdjelu da se potpuno suha, a posebno onih područja koje želite popraviti. Sada možete popraviti slomljena dijelova i pukotina ptice kupka posudu s epoksidnim. Pričekajte najmanje jedan dan, prije korištenja popravljao zdjelu. Čak i hidroizolaciju betonskih punila će poslužiti svrsi. U slučaju stvarno velike pukotine, morate koristiti poliesterske smole kao punjenje. To je vrlo važno da koriste netoksični punila i brtvila za popravak i popravljajući ptica kupke. Pročitajte više na solarni pogon ptica kupelj fontane.
Sada imate osnovnu ideju o konkretnim ptica kupke. Ako ne imati jedan u svom dvorištu, onda, kupiti jedan ili napraviti konkretne zdjelu ptica kupelj kod kuće. Instalirajte ga i uživati ​​prisutnost krilatih gostiju u vašem domu.

No comments:

Post a Comment