Tuesday 13 September 2011

Meksički Bird of Paradise

Hay mucha Confusion sobre el pájaro del Paraiso Mexicano. Za one koji nisu u stanju shvatiti, da, to znači da postoji mnogo konfuzije o meksičkoj rajske ptice. Meksički rajske ptice stabla porijeklom iz Sjeverne Amerike (uglavnom Texas) i Meksiko. Ljudi cesto brkaju sa drugim biljkama koje pripadaju istom rodu cvjetnica, odnosno Caesalpinia. Druge dvije biljke ovog roda su poznati kao caesalpinia pulcherrima and caesalpinia gilliesii.
Sada, što je razlika između svih njih i što je sve konfuzija o tome! Pa, meksički rajske ptice biljke žuto cvijeće dok caesalpinia pulcherrima imaju crvene cvjetove i tako ih nazivaju crveni rajske ptice. Caesalpinia gilliesii također imaju žute cvjetove ali oni nisu meksički rajske ptice. Meksički rajske ptice imaju crvene, duge filamenata i prašnicima i cvijeće su žute boje. Ove biljke mogu se uzgajati kao grmova ili ih se može pretvoriti u elegantnu vrt drvećem koje može narasti 15 do 25 metara visok i proširila preko 12 do 18 metara. It kategoriziran pod tropskim biljkama jer su izrazito cvatu ljeti, ne trebaju puno vode.
Meksički ptica Raja suša tolerantni, i stoga, oni su zasadili u parkirališta i druge teške mjesta. Oni su također plantable u domaćinstvima kao oni služe kao višegodišnjih biljaka ili zimzelena živica stabla. Zbog svoje suša tolerantni prirode, lako je rasti u dobro dreniranom i alkalna ili kisela tla. Nemojte brinuti o tome kako rastu meksički rajske ptice, jer je to vrlo jednostavan proces. Najbolja sezona za sadnju ove prekrasne darove prirode bi se u proljeće ili ljeto. Možete dohvatiti sjeme iz vrtić (ne svi od njih možda ih ipak) ili ste mogli da ih kupuju na e-Bay. Sjeme treba biti smještena u jedan-inčni duboke rupe i zahtijeva svakodnevno zalijevanje u početnoj fazi. Da, to je pravo, to je sve što je potrebno?
Meksički Bird of Paradise Care
Za razliku od drugih biljaka i drveća, meksički rajske ptice skrbi ne iznose mnogo posla. Poslije rečenog da, ne može u potpunosti ignorirati stabla s lijepim cvijećem koje ukrašavaju naš vrt. Jedini put ove biljke zahtijevaju neke pozornost, dok ih sadnje. Trebate pogledati nakon što ih je sve do vremena ona osniva ili sama osnova na tlu. No, prije toga trebate odabrati pravo mjesto za njih. Zašto je to potrebno i zašto ne možete ih samo biljka bilo gdje? Dakle, to je zbog toga što te biljke zahtijevaju puno sunca, djelomične sjeni bi uzrokovati štetu, ali je bitno da im dati mjesto gdje oni će dobiti dovoljno sunčeve svjetlosti. Ako se to ne obzir prilikom sadnje onda bez obzira koliko gnojivo koje se koristi, to će odoljeti da procvate. U fazi sadnje, to zahtijeva redovno zalijevanje i povremeno posipati gnojiva. Ove biljke ne prežive u zimskim and ledenim uvjetima, oni prolili lišće u takvim vremenskim uvjetima, ostavljajući stabla izgledaju kao hrpa grančica. Za to vrijeme, vi ili mogao rezati grane off drvo ili ga ostavite kao što je, kao i cvijeće će mladica leđa jednom vrijeme je mraz-free i proljeće stigne.
Meksički rajske ptice rezidbe
Kao što znamo da je to višegodišnja biljka cvjetnice, ona ne zahtijeva redovite rezidbe. To samo će biti potrebna u zimi kao da je kad te biljke zamrznuti rasti i prolio lišće. Osim, ako imate dovoljno prostora u svom vrtu, onda ne morate da ga orezati, možete ga ostaviti način na koji je i ostavite ga da raste i uzeti prirodni oblik. Ako ne, onda ste mogli rezati grane pomoću rezidba smicanja.
Meksički rajske ptice je veoma jednostavan, ali elegantan biljka rasti. Ove lijepe žuto meksički ptica raja cvijeće ne samo pozivaju mnogi leptiri i pčele ali i donijeti veliku radost i osmjehe na našim licima kad su sjaj so izrazito na jedan od onih ljetnih ujutro. Zašto uživaju takav vid u parku ili nekog drugog vrta, kad možete da raste sebe, u svom vlastitom vrtu? Idi na, biljka jedan!

No comments:

Post a Comment