Tuesday 20 September 2011

Slide Scanner Recenzije

Fotografija je najbolji način da se sačuva sjećanje na događaje koji su u neposrednoj blizini svoje srce. Ali, nošenje beskonačno snopova tih sjećanja te ih štiti od svih vremenskih uvjeta kao što su vlažnost i toplina može biti prilično iscrpljujuće. Međutim, ono što je više naporan je digitalizirati i mali broj primjeraka je prilično skupa stvar. Pa, siguran sam da većina od vas su svjesni o slajd skenerima ili ispisati skenera. Postoje različite vrste skenera i slajd skeneri se koriste za skeniranje filmova ili negativne, kako bi dobili svoje digitalne kopije. To je najbolji instrument koji možete koristiti za obradu selektivni spremljene negative, na praktičnost. No, prije kupnje slajd skener, budite sigurni da ste u usporedbi sljedeće recenzije slajd skener.
Best slajd skener Recenzije
Amater ne bi trebao kupiti skenerom slide bez uzimajući to znati o gostiju slajda skeneru. 2010 je godina kada različite klizanje skener marke pokrenuli svoje najnovije modele koji dodaju ogroman ukupno postojećih. Pa, Ovdje su neke od tih popularnih slajd skener brandova.
Epson Perfection V700 foto skener, a isključivo "Dual sustav leća 'iz Epson, sa prekrasnim 6400 tpi, optimizira razinu skeniranja i jasnoću svake skeniranje koji se izvodi sa ovom foto / slide skener. Dobivate skenira s profesionalnim tonskim i dobar raspon sjena detalje. Možete izvoditi hrpa skeniranje negativa, više slajdova i filmova sa srednjeg formata. Prosječni trošak Epson Perfection V700 foto skener iznosi oko 600 USD.
Pacific Image POWERSLIDE 3650 filma / Slide Scanner, ovo je 35mm, automatiziran i jedan od najboljih slide skeneri, koji je dostupan s 3600 dpi, 50 držač, Adobe Photoshop i drugi pribor kao što su USB kabela, kabela za napajanje i upravljački program. Također dolazi sa jedna godina jamstva i jedan je od jednostavan za korištenje slide skenere kao dobro. Prosječni trošak Pacific Image POWERSLIDE 3650 Film / Slide Scanner je oko 730 USD.
HP Scanjet G3010 Photo Scanner; Ovaj slajd skener dobije dobar rejting kod većine recenzije slajda skener, zbog svoje visoke definicije kvalitete slike, 4800 x 9600 tpi i 48-bitnu boju. Također možete ga koristiti za obnavljanje oštećenih fotografija. Ona dolazi s hi speed USB 2.0 priključak. Prosječna cijena HP Scanjet G3010 Photo Scanner je oko USD 130.
Nikon Super ED CoolScan 5000 FILM SCANNER, S niskom slika razlučivosti od 4000 dpi, ovo je najbolji slajd skener koji je popularan za svoj jeftin prirode. Neke druge značajke ovog skener uključuju šesnaest bitni A / D konverziju, 5000 ED i skeniranje dokumenata brzinom od oko 20 sekundi za jednu sliku ga čini jednim od najperspektivnijih skeneri mnogim recenzije slajdu skener. Prosječna cijena Nikon Super ED CoolScan 5000 FILM SCANNER je oko USD 1100.
Plustek Opticfilm 7300 FILM SCANNER, ovo je 7200 tpi FILM SCANNER, što je popularno zbog svoje multi izloženosti i multi uzorkovanja superiornost. To je relativno brži skener, koji pruža dobru kvalitetu slike. Ona je dostupna sa USB port i podršku gotovo svih računalnih operativnih sustava uključujući Mac. Prosječni trošak Plustek Opticfilm 7300 FILM SCANNER je oko 400 USD.
Reflecta DigitDia 5000 Slide Scanner, a to je jedan od najbrže slajd skenerima koji smo došli preko tijekom recenzije slajd skener sa skeniranjem brzinom od oko 90 sekundi. Ona može skenirati oko 100 dijapozitiva na jednu naredbu. Tim skenerom također dolazi s optičke razlučivosti 3600x3600, 48-bitni način skeniranje, digitalni ICE tehnologije, i USB 2.0 veze. Također možete pregledati slike za 16 sekundi. Prosječni trošak Reflecta DigitDia 5000 Slide Scanner je USD 1400.
Dobro, ovi su nekoliko popularnih marki koje možete uzeti u obzir prilikom obavljanja recenzije slajd skener. Nadam se da gore članak o najboljem slajd skenerima je pronašao korisne! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment