Saturday 10 September 2011

Kutak za uređenje Kamin Ideje

Kutu kamin mogu biti malo lukav da se bavi i ukrasiti, iako se na plus strani, to će vjerojatno uštedjeti nešto prostora. Tradicionalno, kamina zauzimaju prostor centra u zid, a sa mantel, imaju tendenciju da postanu središte jedne sobe, što ga čini lakše naglasiti skladu s tim. Kada ste u potrazi za uglu kamina uređenje ideja, međutim, možda ćete naći da je kut stvorio dva zida, a nedostatak jednog ravnu površinu, izazov. Međutim, uz malo njege i planiranja, možete koristiti ovu neobičnu postavku na svoju korist i vas prostora izgledaju prilično dobro u cjenjkanje! Evo kako ...
Corner Kamin uređenje Koncepti
Od zidove iza sijeku, ti si vjerojatno da će imati dvije strane pod pravim kutom, s jednakim oružjem čine kamin mantel. U nekim slučajevima mantel may be nježno zakrivljen, or trokutastog strukturi. To može biti primamljivo montirati TV na vrhu ovo mjesto, ali estetski gledano, to je vjerojatno da će oduzeti coziness u kutu, i kamin, dobro, to je značilo da se ugodno zar ne?
Ok, sljedeći na listi je naći neke stvari staviti na vrhu mantel - kamin mantel dekor će učiniti ili break izgled. Prilikom izbor, dizajn interijera koncept koji vam može pomoći da je 'Tri plus jedan' metoda. U osnovi ovaj koncept uključuje branju iz tri predmeta koji su međusobno povezani zajedničkim nit (ne nužno i sijevajući očigledan), više ili manje slični u visine ili veličine, ali nisu identične. One mogu biti povezani boja, tekstura ili temu, na primjer tri okvira za slike, svijeća sconces, ili komadiće Kini. Podijelite mantel mentalno na pola i stavite na ove jedne strane razdjelnice, ali bliže centru, osiguravajući da se ne sjedi na samom rubu. Nemojte ih redati simetricno, ali eksperiment, te ih vuče naprijed i nazad, možda 'layering' im tucking jedna malo iza druga dva. These obliku 'tri'. Dalje, pronaći ono što će funkcionirati kao 'One' - to opet moglo biti povezano s odabranim 'tri' u boju, teksturu ili temu, ali bi trebao biti većih dimenzija, ili implicirati vizualnih masa jednaka ostala tri. On svibanj uzeti neko vrijeme da se shvatiti ovo, ali s nekim eksperimentiranja, vi ste prilično vjerojatno da će pronaći nešto što radi dobro. Princip funkcionira na ono što je oko doživljava kao balans koji nisu uvijek vezane uz savršene simetrije. Ukoliko ste ne asimetrija ipak, i urednosti i reda radi bolje za Vas, to ne može biti među najboljim kutu kamin uređenja ideje za vas.
Uređenja Good ideje za kut kamin mogu biti lukav ali možete također pokušati branje vanjska velik komad arty - slika, skulptura, i visok vaze, na primjer da biste mogli se u središtu kaminu. Ovo će 'izdužiti' zida površini iznad kutu kamin, što može katkada izgleda kratko ili čučanj, i posuditi iluziju visine. Ogledala također može poslužiti u istu svrhu; pokupiti starinski završiti okićen okvir, za neobičan dodira, ili igrati oko s teksturama i veličinama. Velika ogledala zid također dodati iluziju prostora i prozračnost za sobu, koja može učiniti svijet dobro za skučenim kutu. Dodajte nekoliko džidža-knacks ili komadiće oko glavne središnje točke, možda ružmarina topiary ili neke suvenire od odmora, a vi si dobar to ići. Ako je zid iza njega je teksturom, te bi mogao dobiti ni jednostavan okvir, ili broj okvira u različitim oblicima, i staviti ih na zid, kako bi se 'okvir' teksture.
Kutni kamin uređenje ideje ne moraju biti ograničena na stvarnu strukturu. Možete stvoriti ugodan kutak oko kamina stavljanjem nekoliko jastuka katu, a loveseat ili fotelju oko nje. Ako je prostor dopušta, možete produžiti upuštene polica iznad kamina, ili čak dodati police za knjige, a vi ste sebi malo toplo knjižnica. Uz malo mašte, svom kutu kamin može okrenuti od trn u razgovoru točke, sve što trebate je pustiti svoje kreativne strane izgubiti!

No comments:

Post a Comment