Wednesday 28 September 2011

Bambus Flooring Cons

Ukoliko ste skloni da ukrasite svoj sobe s bambus podnice, pa niste jedini. U posljednjih nekoliko godina, bambus podnice postao je jedan od najpopularnijih izbora za raznim objektima kao što domova i ureda. Uz razne druge mogućnosti kao što su keramičke pločice i podnice vinilni podovi, bambus podnice je evoluirala da postane jedan od najvažnijih aspekata unutarnjih poslova projektiranja u različitim stambenim set up. Dakako, postoje razni bambus podnice pro i kontra da jedan mora biti svjestan Prije izbora. Ovdje ću govoriti o nekoliko bambus podnice kontra ...
Kontra Bamboo Flooring
Znajući o različitim bambus podnice kontra može vam pomoći da odlučite ako bambus podnice, idealan je izbor za vas.
Lomljivost; Bambus podnice je više nego krhki tvrdo podnice. Dakle, to ga čini ga ranjivim udubljenja i ogrebotine. Ako jedna hodi s cipelama i sandalama s visokim petama, postoje visoke šanse udubljenja se pojavljuju na ove vrste etaže. U slučaju, kućni ljubimci su tamo u domu, mogu lako ogrepsti i ostaviti tragove na bambus podove. Čak i normalno se kreće oko mačke i psi mogu ostaviti trag na bambus podove.
Obezbojenje, bambus podnice, slično kao drvo podnice mogu biti prikazane boje ako su izložene suncu. To se događa kada, bambus podovi su izložene UV svjetlo sunca za dugo vremena. Također bambus podovi dolaze u samo dvije boje, dok tvrdo etaže su prisutni u različitim bojama.
Oticanje Zbog vlage, bambus podnice može biti pokvaren zbog vlage. Iako, ima sposobnost da apsorbira vlagu, postoje određeni problemi kada je u pitanju potpune apsorpcije vlage. Ako ste istinski su zainteresirani za ovu vrstu podova, imaš kako bi se osiguralo da štite bambus podnice ispravno od vlage.
Bambus Flooring održavanje
Pravilno održavanje bambus podnice je bitno izbjeći bilo kakve probleme. Bambus podnice informacije u obliku DOS i Don'ts bambusa podnice se kako slijedi.
Da li je, odmah nakon instalacije bambus podnice, da ste je dobio da ga očistite svjetlo namočenom grimase. Koristite sredstva za čišćenje koja nisu toksični i okoliš. , Redovito brisanje prašine, čišćenja i brišući s mekim ljutiti je važno. Ovo će osigurati da prašina / prljavština dobiva očistiti. ; Mekom krpom namočenom u vodu se može koristiti za čišćenje poda od bambusa. , Voda i drvenih podova, sredstvo za čišćenje zahtijeva sljedeće odgovarajuće upute kao što je navedeno od strane proizvođača. ; Izbjegavajte hodanje sa olovkom heels na bambus podnice. ; Koristite tepisi u područjima kao što su kuhinje, pranja i sve vanjske ulaze. ; Staviti masu u okviru zaštite namještaja za distribuciju težine komad namještaja, jednako. ; Uvijek bi se osiguralo da lift namještaja dok se udaljava. Klizna može dovesti do oznake na bambusa podnice. ; Možete koristiti ovlaživač kako bi osigurali da su pravilno razine vlage održava se u sobi i tako kata ne dobijete navlažene. , Don'ts, Nikada nemojte koristiti usisivač s gonič bar i ne dopustiti pijesak, pijesak i tekućine biti stavljena na bambus podnice. , Ne koristite pretjeranu vodom očistiti bambus katu. ; Izbjegavati čelične vune ili bilo kojim drugim abrazivnim sredstvima za čišćenje i grebanje bambusa etaže. ; Izbjegavajte ulje sapuni, bičevanje prah i sredstva za čišćenje. ; Ne vosak vaše bambusa kat. ; Bambus podnice je sigurno skuplji od drugih mogućnosti i stoga je također potrebno pravilno održavanje. Prije odlaska za uvesti to, vi ste osigurati da imate prosuđuje oba od bambusa podnice kontra i profesionalce, tako da ste u boljoj poziciji da se odlučite ako želite instalirati bambus podnice u svoj dom. Općenito, pro bambus podnice nadmašuju njegove mane međutim, morate razmisliti kako prije odlaska za to.

No comments:

Post a Comment