Thursday 8 September 2011

Japanski Beetle Grubs

Kao što naziv sugerira pravom a, japanski kornjaši su starosjedioci u Japan, ali sada su se u mnogim djelovima svijeta. Se u SAD-u, ovaj beetle pronađen je po prvi put tijekom 1916, a on je rekao da pošiljke Iris žarulja iz Japana sadržane japanske bube ličinke koje su uzrokovale širenje ovog štetnika u zemlji. Sada, to je jedan od najčešćih vrt štetnika koji uzrokuju štetu na većinu vrtu biljaka i trava travnjak. Osim odraslih buba koje se hrane na krošnjama vrtu biljaka, Japanski buba grubs nalaze da se više štetne, kao što su proždrljiv hranilice korijena biljaka, posebno, travnjak trava. Ovdje su neke japanske bube činjenice, koje vam može pomoći da saznate više o ovom buba i načine kako eliminirati svoje grubs.
Što su japanski Beetle Grubs
Japanski tvrdokrilac (Popillia japonica) je čest i destruktivne štetočina, u mnogim zemljama, uključujući Sjedinjene Države. Dok je, u Japanu, to je različitih prirodnih predatora koje kontroliraju japanski beetle stanovništva, u drugim dijelovima, nema takve prirodne kontrole mjere da provjerite njihovu veći broj. Oni se smatraju ozbiljnim štetnika za oko 200 biljnih vrsta. Ove biljke uključuju travnjak travnjaka, ruža, kana, krep mirta, grožđe, itd. Prosječna odrasla osoba Japanski buba ima dužinu tijela od oko pola inča i širine gotovo ¼ inča. The elytra (tvrdokorna forewings) tih kornjaša su bakrene, a tijelo ima zelenkaste boje. Na svakoj strani svojih trbuha, šest mrlje bijele kose može se vidjeti. Japanski buba grubs su obično bijele boje s fino smeđe kose i kratke bodljama. These u obliku slova C grubs su gotovo dva centimetara. Oni imaju malo smeđe boje glave i tijela s tri para noge.
Japanski buba životni ciklus može biti bilo gdje od jedne do dvije godine. Svaka odrasla žena Japanski buba jazbinama u tlu i postavlja oko 40 do 60 jaja tijekom početka ljeta. U roku od dva mjeseca, jaja grotlo i razviju grubs koje se hrane na korijenju trava travnjak halapljivo do jeseni. Od jeseni do sljedećeg proljeća, te japanske bube grubs ležao spava. Oni proizlaze iz uspavanost u proljeće i nastaviti se hraniti korijenje travnjaka trave i drugih biljaka, dok se pretvoriti u odrasle bube, u roku od mjesec do dva. These odraslih kornjaša pariti i dobiti spremni položiti jaja tijekom sljedećeg ljeta. The sljedeći stav će vam pružiti informacije o uzimajući osloboditi od japanskih buba grubs.
Kako da biste dobili osloboditi od japanske Buba Grubs
U odnosu na odrasle kornjaša, Japanski buba grubs su više destruktivno, kao što su izravno hrane na korijenju biljaka. Kako bi se upravljanje i ubiti japanskog buba grubs, morate imati osnovna ideja o životnog ciklusa. Odraslih kornjaša proizlaze iz ličinke tijekom početka ljeta (lipanj) i početi hranjenja na biljke. Ovi insekti Mate tijekom ovaj vrijeme i položiti jaja, that izlegu do sredine ljeta i grubs početi hranjenja na korijene. Polažu neaktivan od kasne jeseni do proljeća. Nakon što su izišli (tijekom travnja), oni i dalje hranjenje i transformirati i odraslima tijekom početka ljeta (lipanj). Ukratko, aktivno periodu japanske bube grubs su sredinom ljeta kasnu jesen i od sredine proljeća do ranog ljeta. Tijekom ovog perioda, morate biti extra oprezni i usvojiti svaki mogući način da će ubiti japanskog buba grubs. Slijedi nekoliko metoda ubijanja japanskih beetle grubs.
Mliječni Spore Bakterija: Postoje razne metode da istrijebi Japanski beetle grubs, ali to je bolje usvojiti prirodne metode, nego pomoću kemikalija. Mliječni spore bakterija je jedan takav metoda za biološko suzbijanje ovih grubs. Ova bakterija, koja je dostupna na tržištu, u obliku praha, treba primijeniti na travnjak i vrt, kao i po uputama proizvođača. Bakterija, kada je ingested ovim grubs, uzrokuju bolesti mliječna spore u njima. To dovodi do smrti ove grubs. Morate koristiti ovaj 'mliječno spora' stalno oko jedne do pet godina za uklanjanje Japanski buba grubs.
Ostale metode: Dok neki ljudi koriste feromonske klopke za japanska buba kontrolu, drugi koristiti sprej sapun vodu za ubojstvo Japanski buba grubs. Također je napomenuo da grubs, kada se u otopini sapuna, umrijeti uskoro. Također je rekao da biljke kao što su, češnjak, vlasac, pancy, itd. može otjerati these beetles i grubs. Vi svibanj također ručno pokupiti tih grubs i ubiti ih. Upotreba insekticida i japanskih buba sprej može također pomoći da se neke mjere. Također možete izbjeći biljkama koje privlače these kukce.
Ukratko, Japanski buba grubs može uzrokovati veliku štetu na vaš travnjak i vrta, ako su u velikom broju. Dakle, uzmite dovoljno briga da biste dobili osloboditi od njih, u što kraćem roku.

No comments:

Post a Comment