Thursday 1 September 2011

Potkrovlje Fan termostat

Ventilacija je važan čimbenik koji utječe na unutarnji okoliš doma. Iako većina nižim razinama kuće su obično dobro ventiliranom, jedno područje zahtijeva posebnu pozornost, a to je kuća potkrovlje. Najgornjoj razini vaše kuće je dužan da se topla i sparan zbog slabe ventilacije. Djelotvoran rješenje problema potkrovlju ventilacija instalirati potkrovlje ventilatora. Važan element kontrole ovog doma aparat je termostat potkrovlju ventilator. Ovaj članak je kratki vodič za potkrovlje zamjena ventilatora termostat i postavki.
Što je Potkrovlje navijač?; U potkrovlju je obično izgrađen s otvore koji su dizajnirani za ventilaciju svrhe. Međutim, oni nisu učinkovit mehanizam ventilacije i to može dobiti jako vruće u potkrovlju tijekom ljeta. Ova toplina može izgraditi potkrovlje temperaturu ka visokim nivoima i toplina može zatim procijediti na niže razine. Da biste dobili okolo ovaj problem i održavati temperature u potkrovlju optimalne razine, potkrovlje fanovi su koristi.
Oni služe dvostruku svrhu. Baš kao i kupatilo ispušnih ventilatora, potkrovlje navijači izravni akumulirane vrući zrak van, a dovođenja u, svjež zrak izvana. Oni su više nego moćna kupatilo ispušnih ventilatora i rasprodati veći volumen zraka. Nema pitanje raspravljaju hoće li potkrovlje navijača - dobro ili loše, kao što su nužnost u svim domovima. Check out potkrovlju ventilator recenzije i dobiti jedan instaliran u najkraćem mogućem roku.
Koja je funkcija Potkrovlje Fan termostata?; Postoji automatski monitoring mehanizam za potkrovlje ventilator koji uključuje ventilator ili isključiti po unutarnje temperature. Ovo praćenje i kontrolu funkcija je služio termostat potkrovlju ventilator. Termostat je dizajniran za održavanje statičkog razinu temperature kroz regulacije. Osigurava da temperatura skup održava.
Dvije su glavne funkcije termostat potkrovlja ventilator. Potrebno je osigurati da u potkrovlju ventilator dobiva isključen, ako potkrovlju temperatura dostigne određenu razinu niže i uključite ga kad dosegne ili koje prelazi unaprijed visoke vrijednosti temperature. Ventilator također treba isključiti, ako je temperatura dosegne vrlo visoku razinu. To nas dovodi do postavki potkrovlje termostat kojima smo razgovarali u sljedećem odjeljku.
Potkrovlje Fan termostata za postavke; U potkrovlju Termostat postavke se obično razlikuju po vrsti klime i temperatura raspon varijacije. Općenito trebate postaviti samo jedan temperatura termostata. Kada ta temperatura se dostiže ili prelazi, termostat osigurava da potkrovlju ventilatora uključen. Kad temperatura padne ispod koje postavljaju temperature, opet isključen je termostat. Toj temperaturi može biti bilo gdje između 80 - 120 stupnjeva celzijusa.
Postoji još jedna unaprijed visoke temperature limit za termostat. Kada se to ograničenje (obično oko 180 stupnjeva celzijusa) je postignut, to znači da vatra nije izbila. Termostat je programiran da se prebaci na fan off u takvim okolnostima kao što to može ložiti vatru svježeg zraka drugačije.
Kako zamijeniti Termostat Fan Tavan?, Ako primijetite da na tavanu ventilator nije uključivanje ili isključivanje po temperaturne promjene, to pokazuje da termostat više ne radi ispravno. Zamjena potkrovlju termostat je vrlo jednostavan i jasan. Isključite moć u potkrovlju ventilatora i iskopčajte strujni kabel. Pronađite termostat kućište i otvorite je pomoću odvijača. Zabilježite postavke temperature za kasniju referencu. Također zabilježite nazivne snage termostat i ventilator kapacitet (u kubnih stopa po minuti). Napomena dolje ožičenje termostat Prije nastavka da biste ga uklonili.
Kupite točan zamjenu za termostata, prema informacijama koje ste zabilježio. Zamijenite termostat i instalirajte novi termostat uz odgovarajuće ožičenje što i prethodni. Postavite vrijednosti temperature biti isti kao i prije. Stavite natrag kućište pomoću odvijača, spojite mrežni kabel natrag i uključite ventilatora na. Uz to, vaš zamjena se obavlja posao. U slučaju, da niste dovoljno sigurni da obrađuju posao, zaposliti električar obaviti posao za vas. Trebate stručnjaka za potkrovlje fan instalaciju previše Ako želite posao biti ispravno učinjeno.
To je vrlo važno da ste postavili na tavanu postavke ventilator termostata ispravno i osigurati da se ventilator je u savršenom radnom stanju. Dobro funkcioniranje ventilator potkrovlju može pomoći u smanjenju vaše unutarnje računa klima uređaj i spriječiti bilo kakve vatre katastrofa.

No comments:

Post a Comment