Sunday 18 September 2011

Kontroling Japanski Bube

Japanski buba ili Popillia japonica je oko 0,6 inča dugo i 0,4 inča širok, ali iako je tako malen, on ima sposobnost da se uništiti u potpunosti narasla i njegovan vrt. Iako ova kornjaša imaju japanski podrijetlo, oni nisu vrlo destruktivan tamo, zbog drugih grabežljivaca, koji žive od njih. No te su sada predatora uspavan je u Americi, a time i, stanovništvo japanske bube ovdje je put izvan proporcija i ne može se kontrolirati. One obično utječu na biljke, poput ružama, myrtles, grožđa i hmelja, i drugih osjetljivih biljaka vrta. These hrani halapljivo u licinka pozornica i kasnije u odrasloj faze, pa kontroliranje Japanski beetles na ovim vremenima je najbolja opcija. Ako želite znati kako kontrolirati Japanski beetles, pogledajte na navedenoj lijekova i odabrati iz koje vam najviše odgovara.
Najbolji način za kontrolu japanske bube
Japanski buba životni ciklus počinje u ljetima i privlači oboljelih biljaka i stabala. Stadij larve insekata ovog je poznat kao grub i ovo je jedan faza u kojoj se hrani na vrlo visoke iznose. After polaganja jaja u ljetnim mjesecima, odraslih kornjaša obično javljaju tijekom posljednja tjedna lipnja do srpnja. Kontroliranje Japanski beetles je moguće u ove dvije faze i postoji mnogo načina ovo. Ponekad, kontroliranje Japanski beetles naravno pomaže u velikoj mjeri, a ponekad, morate koristiti pesticide raditi ovaj posao. Bacite pogled na sljedeće savjete za japanska buba kontrole navedene u nastavku, tako držati čitanje.
Ručni Branje, ovo je najlakši način kontrole Japanski kornjaša, ali to je primjenjivo samo u slučajevima kada im stanovništvo je minimalan. Ako primijetite odraslih kornjaša ranoj fazi, možete jednostavno ih pokupiti od te ih uništiti u skupni. One su obično manje aktivne tijekom ranog jutra i kasne večeri, a time i kad ih odabrati na ovo vrijeme, možete lako ih uništiti. Učinite to, tako da ih ispustite u posudu sapun vode. Postoje mnoge japanske bube činjenica koje trebate znati prije nego što ih handpicking.
Hvatanje, klopka je još jedna način kako kontrolirati Japanski kukaca, a postoje mnogi načini koji se koristi za trap odrasle kukce. Postoje zamke sadrži cvjetni ugođaj i seks atraktanti, koji su dostupni uništiti te kukce. Ako stanovništvo ne iz ruke, te zamke ne smije se koristiti, ali ako treba, ići naprijed. Ove zamke obično zemljište se privlače drugih kukaca kao dobro, tako da provjerite da li koristite to samo potrebno mjestima i minimalnim količinama.
Insekticidi, jedan od najčešći način dobivanja osloboditi od japanske bube je sprej insekticid na hranjenja osnovi. Postoji mnogo pesticida i insekticida koje su dostupne preko counter poput acephate (Orthene), carbaryl (Sevin), i sl. Ako koristite Japanski buba sprej imidakloprida (Bayer Napredno Drvo & grmlja koncentrat), morat ćete ga upravljati 20-tak dana prije očekivane buba je odrasla aktivnosti. To je vrlo jak insekticid i treba se koristiti samo ako stanovništva je izvan kontrole. Postoji nekoliko drugih insekticidi koji se koriste za GRUB faze, jer oni su poznati.
Milky spore bolesti, postoje neke metode organske kontrole i koji su razvijeni u mnogim područjima zbog neugodnost stvorio po njima. Tu je poznat kao proizvod Mliječnog spora bolesti koje se sastoje bakterija i to primjenjuje na tlo u vašem vrtu gdje je japansku buba grubs obično razvijaju. Ova bakterija se jede se grubs i the grubs su ubijeni zbog razmnožavanja bakterija u svom sustavu. Kada se ovi grubs umrijeti i propadanja, drugi grubs ih jesti sa zemlje i umrijeti, jer bakterije u njima. To je dodatno štiti svoj vrt od tih kukce.
S ove metode kontrole japanske bube, sigurno možete dobiti osloboditi od njih ni u kojem trenutku. One su vrlo opasni za mnoge ukrasnog bilja, a ako bi svoj vrt čist i daleko od vlažne uvjete, možete ga spasiti od masivnih i nekontrolirani napad ove kukce.

No comments:

Post a Comment