Tuesday 13 September 2011

Best Haircuts za finom dlakom

Fine kose može se definirati kao glatka, svilenkasta kosa koja je često vrlo tanka u promjeru. Suočavanje s finom dlakom može biti teško zbog manje volumena kose. Tanku kosu treba šišanje koje će dodati da je extra volumen i dopuna fine teksture od kose. No, prije ide za šišanje, potrebno je da oblik lica je također uzeti u obzir. Šišanje koji ne idu dobro uz oblik lica može završiti dajući vam neželjene pojave. S obzirom na nastavku su neke prijedloge i ideje i popis nekih od najboljih frizure za tanku kosu.
Best Haircuts za tanku kosu za žene
Bob cuts; Kratka frizura kao što su Bob cuts, dodati volumen i dati zdraviji izgled za kosu. Takve frizure su također dobre za osobe koje pate od gubitka kose. Bob frizura su poznati po kratkom trendy izgleda i jednostavno rukovanje kose. Bilo je to klasični bob izrezati ili diplomirani bob rez, Bob cuts uvijek izgledaju sjajno na finom dlakom. Ako želite znati što se najbolje frizure za tanku kosu i okrugli lice, onda je odgovor bi bio Bob frizura koje je dovoljno dugo da će dati tanak izgled vaše lice okrugle. Graduated bob rez je jedan takav šišanje koji odgovara na finom kose i okruglog lica. Mature u dužini kose u ovom frizurom daje iluziju debljine i dodaje odskočiti za kosu.
Sloj rezovi, raslojavanje naplatiti kaznu glavu je najbolji način da se dodati da je extra volumen uz trendovski izgled. Sloj reže podići izgled tanku kosu i učiniti ih izgleda deblji uz dodatni volumen. Ponavljamo, rezati sloj treba dopuniti oblik lica. Na primjer, ako imate okruglo lice, a zatim ići za sloj cut samo da počinje iznad vaše uši. Vi svibanj također ići na sloj rez gdje se slojevi počinju od jawline. Takve slojevito šišanje čine iluziju izduženog lica i dodaje punoću kose. Tako možete ostvariti uravnoteženi izgled slojem rez. Osobe s finom dlakom s trokutastim lice može ići za sloj rezova koji počinju na vrhu glave.
Posjekotine s bangs, neke od najboljih frizure za tanku kosu i duge lice, su one koje koji dodatak punoću lica. A to se može lako postići s nekim pramenast šiške na stranu. These šiške dodali punoću u lice i skratiti duge izgled lica. Možete ići za valovitu ili bangs ravno bangs. Cap rez je jedan takav šišanje koji će dati lijepo šiške na svoju kosu i dati puniji izgled vaše fine kose. Također možete ići za kratke sužava šiške poput one u pixie rez. Takve frizure s bangs su najbolje za djevojčice koji ne žele potrošiti mnogo vremena u udarac sušenje i oblikovanje kose.
Best Haircuts za tanku kosu for Men
Cezar Cut, Kada se radi najbolje frizure za muškarce s finim kose, Caesar rez je u popis deset najboljih. The Caesar rez je lijepo šišanje za muškarce i ne zahtijevaju puno stila. Tipična obilježja ovog šišanje kratke su ošišanu kosu u horizontalnom linija, sa slojevima od 1 do 2 cm uokolo, zajedno s šiške koje su ravne i izrezati češljana naprijed na čelo.
Morski vranac Cut, shag izrezati je vrlo popularna frizura među muškarcima koji imaju tanku kosu, ne zaboraviti poznati celebrity, Ashton Kutcher. Neurednih i slojevite izgled ovog frizura je pogodno za fine kose i dugo lice. Da biste dodali Shaggy izgled možete dodati neke slojeve koji dolaze preko očiju. Ili jednostavno stil im pokriti čelo i onda ih pokriti preko ušiju.
Tapper Cut, a kada želite da vaša kosa kratko, ali žele dodati punoći, a zatim biste trebali ići na kratke klofer cuts. Uz ovaj cut ćete imati kratku kosu na strane i na leđa i imaju dužu dlaku na vrhu. Takva kosa može biti oblikovan na različite načine, kao što možete primijeniti styling gel nakon tuš i stil kosu na vrh na vrhu, slično kao u stilu Davida Beckhama.
Dakle, ovo su neke ideje i prijedloge o frizurama and frizura za tanku kosu. Sada, odaberite jednu od najbolje frizure za tanku kosu koje će izgledati odlično na vas. Vi svibanj također uzeti pomoć hair stručnjak da znam što će biti najbolji frizura za kosu teksture i oblika lica. Srecno.

No comments:

Post a Comment