Thursday 22 September 2011

Vanjski Stepenice Ideje

Bungalovi i vile su vrlo poznata po svojim unutarnjim stepenicama jer imaju različite stilove u njima. Kružne, četvrtasta, ravno i drugih stilova stubišta su dizajnirani u mnogim ove kućice dodati različit izgled za njih. Materijali koji se koriste da ove stepenice također ovise o njihovim interijera. Ali jeste li ikada razmišljali neke briljantne ideje otvorenom stepenice? Kad su velike kuće, vrtovi su veće? Dakle, kao dio lijepe uređenje, morate imati otvoreni stubišta pridružio terase i gornje etaže izvan kuće. Postoji mnogo načina na koje možete stil these stubišta, također pomoću ideje koje se često koriste u zatvorenim prostorima. Drveni, kovanog željeza, kamena, cigle i betona neki od materijala koja se može koristiti za ova dizajna. Nađi još veliki otvoreni stepenice planovima spominje u sljedećim paragrafima samo za vas!
Vanjski Stepenice dizajni
Ne morate velika kuća, ali jednostavno u prizemlju kuće ima velika potražnja outdoor kružne stepenice koje se mogu ukrašena biljkama! Postoji nekoliko vanjske stepenice ideje koje se mogu provoditi ako želite da dizajn vašeg doma vani. Uglavnom, zgrada stepenice vani su dizajnirani dolaska iz ulazna vrata, trijemove, balkone i vrtovima dati okružuje unutarnji i obiteljski dodir. Oni također napraviti kuću osjećaju nalazi na visini i izgledaju super sa loncima i biljke postavljene oko njih. Postoji mnogo različitih načina možete stil these stepenicama promjenom stepenice ograde ili ih projektiranje u nešto jedinstveno i lijepo. Navedene u nastavku su nekoliko velike ideje za vanjske stepenice, pa uzmite motika!
Kamene stepenice na otvorenom ideje; Ako ste jedan od onih koji vole imati lijep vrt s travnjaka u dvorištu i ispred kuće, cvjetnica cvatnje oko, sigurno treba razmišljati o vanjskim stepeništem. Se u vrt, kamenuju stubišta izgledaju najbolje, jer oni daju vrlo primitivni prirodnog i grubo izgledaju. Možete imati these vanjski stepenicama dolaze iz kuće ili jednostavno oko krajolici u dvoristu. Morate bi bili sigurni, oni polirane kao što ponekad je oštrih rubova ove kamene stube mogu povrijediti netko. Bijeli kamen, mramor pločice i ostali ukrasni dizajna može se koristiti za popuštanje te vanjskim stepenicama više elegantan i moderan izgled. Trebali biste znati kako izgraditi spiralno stubište kao i ravno jedan, koji može biti mala i velika u veličinama dodati još neke dizajne vanjski.
Drveni Vanjski Stepenice Ideje; Drveni stubišta na vrhu popisa elegantan Victorian stilova stepenice na otvorenom, kao i zatvorenom prostoru. Izgled poliranog i dobro isklesane drveta u prekrasnoj stepenicama srednje ograde, samo karte za lijepu prizemlju kuće. These stepenice su vrlo zgodan jer su cijene manje, može biti u obliku u predivnom dizajnu i trajati vječno. Budući da su drvene, daju na otvorenom doma još prirodniji izgled nego kamene stepenice. Iako kamena stubišta ne trebaju ograde, drvenim stepenicama izgledaju vrlo nepotpuna bez njih. Vanjski stepenice ograde se mora, jer ako su na visini, uvijek je sigurno da su ograde. Stoga, oni su obično drvene s izrezbarenim iz utora za posude u njima.
Kovanog željeza Vanjski stepenice ideje; Jedan od najvažnijih dobro definirani i elegantan vanjski stubišta su izrađeni od kovanog željeza te. Ovaj materijal izgleda vrlo različite od uobičajene vanjske stepenice i time definira novi izgled moderne uređenje i vrtovima. Najčešće boje crna, ove stepenice dolaze u različitim stilovima poput izrade samo koraka na stubište, a ograda ići s njim. Oni također mogu biti u obliku u predivnim oblicima kao ovaj materijal može biti vrlo dobro oblikovane. Kovanog željeza ograde stepenice mogu biti izrađene na betonu, drvenim i kamenim stepenicama kao i.
Navedenih na otvorenom stepenice ideje može se koristiti za bilo koju okružuju. Možete doći do s drugim materijalima napraviti ove stubišta, kao i, jer za razliku unutar kuće, možete pokušati bilo koju kombinaciju van!

No comments:

Post a Comment