Saturday 17 September 2011

Feather Reed Grass

Dok hodanje niz rijeku banka, vjerojatno su primijetili pero trska raste trava uz obalu u ogromnim razredi. This travom potječe njegovo ime od latinske riječi Calamagrostis x acutiflora. Primijetit ćete pero trska trava uglavnom u proljeće sezonama, obično rano proljeće i oni ostaju do pokretanje zimske sezone. Oni su ukrasna trava tip koji treba manje pozornosti, au isto vrijeme oni su vrlo atraktivna, pa možda možete ih raste vaš bazen strani ili u svom vrtu. Oni trebaju wet tlo rasti i ako tlo je suho, onda rastu kratko u veličini. Oni su duboko zelene boje cvijeta i oni u mjesecu lipnju. Cvjetovi, kad cvatu po prvi put, su ružičasta ružičaste boje. Kasnije su promjena do tamno smeđa boja, a zatim opet su promijeniti bronce i tijekom posljednje faze su nijansu zlatne koja traje najmanje tri do četiri tjedana. Zlatnu boju traje sve do pokretanje zimske sezone. This raste trava okomito u visinu oko 3 do 5 metara. Visina obično varira ovisno o vrsti trave. Postoji nekoliko pero trava sorti. Neka nas pogledajte neke od njih.
Feather Grass sorti
Calamagrostis x acutiflora 'Karl Foerster "; Godine 2001, višegodišnja biljka udruga, proglasila ovom raznih perja travi' biljka u godini '. Od svih vrtu trave koje ćete naći u ovom svijetu, ovo trava je jedan od najpopularnijih. Cvijeće koje cvjetaju sredinom ljeta, su crvenkaste boje ili kremasti bijeli s roza primjesa u njima. Rastu najbolji u dobro drenirano tlo s dovoljno vlage. Ali oni također mogu rasti u glini i tla, kao i suho tlo. One također trebaju dovoljno sunca rastu.
Calamagrostis x acutiflora 'Overdam' (prugasta perja Reed), a to trava trsku pero se ne zahtijeva puno održavanja. Oni su ornamentalni trava, koja raste do visinu od najmanje 3 noge. Oni dobro može rasti u vlažnom tlu koji je dobro isprazniti. Čak i oni trebaju pravilan sunce da rastu, iako dijelom u hladu područjima također će učiniti. This trava uglavnom cvjeta tijekom mjeseca veljače-srpanj. Cvjetovi su zelene boje s roza boja.
Calamagrostis x acutiflora 'Avalanche'; Poput ostalih pero trska trava sorte, ni taj tip ne zahtijeva puno održavanja. Oni mogu rasti u vlažnom tlu i oni trebaju sunca raste. Oni mogu rasti najviše u visini od 5 metara i ne cvetaju uglavnom tijekom mjeseca veljače do lipnja. Cvjetovi su purplish zelene boje.
Calamagrostis brachytricha (korejski Feather Reed Grass), a to trava raste uglavnom u srednjoj i istočnoj dijelovima Azije. Oni odrastaju u visini od 4 metara. Iako su oni, poput ostalih članova pero trske trava obitelji, rasti najbolje u vlažnom tlu i na mjestima u kojima postoji dovoljno sunca. They cvijet u mjesecima rujna do studenog, a cvijeće koje rastu su ružičasti tinged one. Iako ove biljke nisu mnogo gnjavaža zadržati.
Feather Reed Grass njegu
Tlo i Light; Dok ste sadnje trava, trebali biste odabrati lokaciju koja dobro ima dreniranim tlo koje je vlažan i također područje koje prima pravilan suncu. Dodajte neke gnojivo u tlo, kako bi zadržali vlagu i povećati prehrambenu vrijednost zemljišta. Krava gnoj će biti dobar gnojivo.
Rezanje stabljika, kasne zime ili u rano proljeće, morate smanjiti stabljika trave, kako bi poboljšali rast trave.
Zalijevanje trave, nakon što su posadili tla, morate ga vode dobro. Za razliku od plava vlasulja travu, trsku pero trava, ne raste dobro u suho tlo. Bez odgovarajuće opskrbe vodom, trava neće rasti do njegovu pravilnu visinu.
Razina pH tla, prije nego što elektrana Ovo trava, morate provjeriti pH tla. Ta vrsta trave rastu dobro u tlu gdje je pH razina ne manje od 6 i ne više od 6,5. Nabavite test tlo učinjeno unaprijed pravedan biti sigurni pH. Ako je Vaš tla pH razini ne odgovaraju, onda morate dodati nešto da bi ga uskladiti potrebne pH nivo.
Eto, sada imate sve informacije koje trebate o pero trska trave. Vi sada znate što su različite vrste ove trave i kako se brinuti za njega. To nije mnogo gnjavaža, briga za ovu travu. Dakle, možete imati neke od ovih atraktivnih trave u svom vrtu, a to će vas koštati samo nista.

No comments:

Post a Comment