Sunday 18 September 2011

Najnježnijim listovi

Kad idemo u shopping za jastuci i posteljina, svi smo platiti puno naglaskom na jedan atribut. Želimo ti proizvodi da bi se "super soft". Ne ove meke listove i paperjast jastuci čine u krevetu pa pogledajte pozivajući? Jedan pogled na njih i samo želite skočiti u krevet. Lijepa i meke plahte sigurno igraju ulogu u povećanju spavaća soba dekor. Budući da većina velikih trgovinama imaju ogromne sections puna raznih marki posteljine, pronalaženje najnježnijim listova postaje vrlo težak zadatak. Koje su najmekše plahte na raspolaganju? Ovo pitanje pops gore svaki puta kada ići u kupovinu za krevet plahte. Let's saznati što čini neke plahte mekše od ostalih.
Kako kupiti najnježnijim materijala list
Nekoliko high-end odjelima trgovinama i specijaliziranim dućanima imaju ogromne dijelove za posteljinu. Iako su plahte izrađene od različitih vrsta materijala kao što su pamuk, saten, svila, flanel itd. najnježnijim listovi su one koje su 100% pamuka. Morate se pitate zašto? Evo neke informacije o tome što čini pamuk najbolji tkanina za posteljinu.
Thread count; najnježnijim posteljina su one koje imaju visok thread count. Pitate se što je thread count? Nit count određuje koliko teme u tkaninu Criss-Cross jedan drugoga u svakom kvadratnom inču. Što je veći thread count, mekše krevet list, ali dopustite mi da vam kažem, cijena ide više s thread count. Ako ste u potrazi i za one super-soft bedsheets, biti spremni shell out više novca. Siguran sam, možda ste čuli o egipatskim ili brushed pamuk listova koji su izrađeni od vrlo mekih vlakana. These krevet plahte imaju visok nit count i izrađeni su od prirodnih vlakana. Iako pamuk je svrstana u redovne 100% pamuk, pamuk Pima ili egipatski pamuk, egipatski pamuk vrhu popisa najnježnijim listova. You možda vidjeli druge materijale such za politehničke pamuk mješavine. Iako su ne tako skupo kao egipatskog pamuka i ne bora poput pamuka, ali kada je riječ o mekoći, te posteljina ne stopa visoka.
Slojem od tkanine, Ovo je još jedan koncept koji utječe na trajnost tkanine. Slojem od tkanine koji se koriste u list je termin koristi za opisivanje broju niti koje su zamotan zajedno u jednu nit. U slučaju dvostrukog sloja tkanine, dva komada konca su spojeni, tako da, ako kupujete krevet list koji ima thread count od 600, to bi mogao biti ili sadržavati 600 single-slojni teme ili 300 double-slojni teme. Single-prometovati tkanina će se pojaviti biti tanji i delikatno, stoga, ako želite mekoću uz trajnost, morate kupiti dvostruko sloja tkanine.
Ostali faktori, osim thread count i slojem tkanine, tkanje tkanina tipa i sadržaja također čini razliku. Različite ocjene pamuka su označena dužini vlakana. Što je duže vlakana čini pamuk mekša. Dakle, najnježnijim listova kako bi se kupiti i one s dugim vlaknima i visokim thread count. Za softest plahte, te bi trebao tražiti 100% egipatskog pamuka ili sortu imena SUPIMA pamuk. Tkati također čini mnogo razlika. Keper tkaju čini flanel pamučne plahte veoma mekani i mekom. Također se može provjeriti iz običnog uboda 'dres pletu listova'. These posteljina su prilično mekane, i dati egipatskog pamučne plahte krut natjecanje.
Sada kad znate što čini neke plahte mekše od ostalih, sljedeći put kada ići u kupovinu za posteljinu, čine korištenje ovih parametara i siguran sam da ćete dobiti najnježnijim listova set.

No comments:

Post a Comment