Monday 24 October 2011

Nogostup Rasvjeta

Uza šetnice obično vide u privatnim kućama i poslovnim zgradama. Oni od ulaza do vaše kuće ili one u vrtovima, hotela niti bilo komercijalna područja, su premijera atrakcija. Kada imate pogled na duge nogostup, nogostup finišera dizajn uhvatiti na pozornosti, Jeste li ikada vidjeli osvijetljena staza? Pa, lijepog izgleda šetnice opločnika pogledati čak šarmantan kad je s pravom je osvijetljen. Highlighting these šetališta koje su instalirane u landscaping između dizajna je mnogo bitan dio svog vrta ili dvorišta. Nogostup rasvjeta je važna u izradi nogostup vidljiv u noćnim satima. Osim osvjetljavanje šetnice, rasvjeta pomaže daju cijeli odjeljak elegantan pogled i pojačati eksterijera ljepote. Dakle, ako imate još uvijek nije dodao rasvjete na šetnicama, vrijeme je da bi to učinio prije. Izvjedljiv što su opcije na otvorenom šetalište rasvjete? Ovdje su neke nogostup osvjetljenje ideje koje će vam pomoći vaš osvijetljen nogostup na najbolji način.
Vanjska nogostup ugradnja rasvjete
Solarna Svjetla; Solarni nogostup rasvjetna tijela su one najjednostavnije ići. Ako je Vaš nogostup dobiva dovoljno sunca, a ne prekriven drvećem ili nijansu s vrha, dobiti solarna svjetla instalirani na polovima u jednakim intervalima. Ti ne treba ožičenje kao oni naplatiti tijekom dana i može se koristiti nakon što je tamno. Možete odabrati između dizajnera rasvjetna tijela Sunčeva tipa dostupna u raznim materijalima. Također stupovi na kojima su instalirani dolaze u dizajner uzoraka. Možete izabrati iz ravno stubovi, zakrivljeno motke, visok ili kratak one, kao i po Vašem izboru. Solarna Pejzaž rasvjeta je poznato da se najlakše biti instaliran.
Put Svjetla; Put svjetla su obično instalirani na obe strane šetnice i pravom rasvijetliti cijeli raspon nogostup opločnika. Imajte na umu da instalirate put svjetlima, udaljenost između njih ne smije biti premalo jer može dati svoj nogostup piste izgled! Staza svjetla može se paralelno jedni druge ili instaliranjem izmjenične uzorak na svakoj strani za stvaranje dizajner efekte. Put svjetla su vrlo popularno koriste krajolik rasvjeta. Put rasvjetna tijela dolaze u različitim izvedbama i veličinama. Ako ste te na stavljanje kratkim intervalima, ići za male svjetiljke i dodati niskonaponske žarulje iznutra, drugi idu za velike čvora. Oni u lijep dizajn i krajnju staklene obloge bi dodali dimenziju vašem dizajner eksterijera.
Svjetlo setove Paver; Drugi popularan vanjske rasvjete ideja koja će obnoviti your staze je kupiti gotove setove finišera rasvjete. Oni vanjska rasvjetna tijela komercijalnih završiti je najbolje ići jer ako želite imati bogatu tražite prostor. These stane u opločnika, baš kao i cigle i gledati klasa apart. Ako check out udubljenjem osvjetljenje slike nogostup, vi ste sigurni da hit u trgovinama i pitati za setove. Sa šarenim i dizajner udubljenjem čvora u obrazac koji ostanu u razini s nogostup, možete okrenuti eksterijera u veliki prostor. Dopustite mi da vam kažem da se možete voziti ili hodati na većinu od njih, bez njih štetno. Većina obično instalirane duž granice, možete se odlučiti za one koji može obuhvaćati područje između dvije granice na cijelom šetalište.
To su neke ideje o branje fixtures šetalište rasvjete. Ne zaboravite da provjerite slike i proizvodi dostupni na tržištu za osvjetljenje šetališta. Tržištu je potopljena s stilom svjetlo čvora koji su sigurni da vas zbuniti. Odaberite najbolje radove i imati ih instalirali s pravom smreka se prolazi. Imati zadovoljavajuće iskustvo dok hodate na elegantno osvijetljen šetalište!

No comments:

Post a Comment