Thursday 6 October 2011

African American Pletena frizure za djecu

African American pleten frizure za djecu su svoje najbolje kladiti, kako bi njihov kosa čista i uredna. Uz guste kose teksture koja afričkih Amerikanaca, upravlja to može biti težak zadatak, posebno kada je u pitanju njihova djeca. Kao takav, odabirom iz niza pletenica frizura za njih učinit će svoje njegu i održavanje puno jednostavnije. Evo, donosimo vam niz pletenice frizure za djecu koje možete izabrati, i sporta kroz promjene godišnjih doba.
African American Pletena Hair Styles za djecu
Kada je riječ o odabiru od African American kose pletenice stilove, tu je puno za izabrati iz. Nakon što je osnovni pletenica je ovladao, broj frizura koje mogu biti kreirani su beskrajne. Evo, neke od popularnih pletenica frizure su spomenuti za svoju djecu.
Cornrows: "Za cornrow pletenice stilova, kosa će biti podijeljeni na 12 različitih dijelova polazeći od naprijed i završio u leđa, nakon pranja kose i sušenja temeljito. Isprobajte cik-cak razdjeljak za jedinstven izgled. Svi predjelima kose su ošišan na stranu, osim za jedan odjeljak. Tom dijelu dlaka je podijeljena u tri dijela, upravo kao što učiniti kada pletenice kose. This gajtan je napravio što bliže skalp što je više moguće iz krunu od kose na potiljak i vrat. Svaki dio se tretira kao što je ovaj i vezan s elastičnom bend. Ova frizura je pogodan i za djevojčice i dječake, a može trajati od 4-6 tjedna. Dodajte beads do krajevi cornrows za dodano stil, biti koordinirani s različitim outfits.
Djelomična cornrows; Kao što ime sugerira, djelomično cornrows are pletenice koje počinju na prednjem dijelu i na kraju na tjemenu, a ostatak kose lijevo labav. Ovo je opcija pogodna za djevojčice, ali neke dječaci s duže kose svibanj izabrati ići za ovu African American hair pletenice stilu.
Pletiva, pletiva su jedan od najboljih African American djece frizura, koja odgovara i dječaci i djevojčice. This frizura, iako nije točno pletenica frizuru, može se smatrati kao varijacija za jednu. Može se pripremiti kod kuće jednostavno prvi pranje kose i primjenom ostaviti u uređaj na njega. slijedite ga dijeljenjem kosu na nekoliko odjeljaka, koji će odrediti broj i veličinu pletiva vašeg djeteta kose. Veličina može varirati od tankog pletiva to deblji pletiva. Koristite gel pogodan za dječju kosu i kaput odjeljak kose se počinju raditi, tako da pokrenete svoje prste kroz nju. Sada držite odjeljak kose, i uviti to samo poput corkscrew. To će stvoriti i učiniti ga twist boravak. Dodaj u perle i ostali pribor za posebne prigode. This frizuru će trajati najmanje tjedan dana.
Dookie pletenice, Dookie pletenice su prikladni Afro frizura za djecu s dugom kosom. Kosa će biti slomljen horizontalno, u tri četvrtine inča od potiljak i vrat, nakon čega slijedi vertikalni oproštaja, tako da je okomita na horizontalu razdjeljak, kako bi se stvorili četiri sekcije kose. Mali pletenice se stvaraju iz kose u svakom odjeljku, dok se sve dlake je pletenice. Kosa zatim može biti vezan u konjski rep da bi ga urednim. Ostala dodatna oprema poput vrpce i perle mogu biti uključeni while pletenice kose. Varijacija ove frizure je također popularan mikro pletenice frizura, gdje je cijeli dlaka je vezan u izuzetno sitnim pletenice i onda accessorized pomoću nekoliko kosu. This frizure, najpopularniji tijekom 90-a sada stvaranje povratak, i definitivno jedan od najboljih African American opleten hair stilova za djecu s dugom kosom.
Neke od ovih frizura svibanj morati obaviti profesionalno, kao što su uzeti malo vremena i obično puno posla. Za bilo koji od tih African American opleten frizure za djecu da rade, bitno je da odgovarajuće metode za njegu kose treba slijediti. Topli ulje tretman redovito, uz prakticiranje zdrave kose češljanje metode pomoću širokog zubat češalj će pomoći u održavanju njihove hair i ove crno frizura jaka i zdrava. Također, ove pletenica frizura ne bi trebalo biti suđeno na vrlo male djece, kao i njihove glave mogu biti osjetljivi, a cijeli proces može oslabiti njihovu kosu.

No comments:

Post a Comment