Monday 3 October 2011

Podrum Floor Paint

Podrum se može koristiti kao damping zona za stvari koje ne koristite više te u slučaju da nemate potkrovlje onda je vjerojatno podrumu spremište za vas. Ali, uz pravilan podrumu podnice i primjenom good podrum kat boje možete pretvoriti u ugodan prostor za povlačenje koji bi mogao biti vaš ured, svoje djece igraonica ili čak knjižnica. U ovom članku ćemo pomoći vas naučiti kako odabrati podrum kat boja te kako primijeniti ovu boju na svoj podrum.
Odabir Basement Floor Paint
Ako ide u za projekt u podrumu pregradnja ali proračun ne dopušta vam da završiti podrum pomoću tvrdo podnice i keramičkih pločica, tada jedan od najboljih podrumu podnice opcije da bi mogao ići za je bojati podrum koristite ni jedan beton boje ili epoksi bojom. Postoji mnogo različitih tipova podruma katu boja na raspolaganju koje možete izabrati iz već konkretnu mrlju i epoksi boje će biti vaš najbolji izbor pretvoriti podrumu se u prostor koje možete koristiti i opustiti u.
Korištenje epoksi boja za suterenu katu slikarstvo je jedna od boljih podrumu podovi mogućnosti kao što je više izdržljiv. Epoksi boja otporna na ulja i masti te je dizajniran na način koji omogućuje da ne podlegne pritisku. Također pomaže da epoxy boje uz bitak izdržljiva lako se čiste i traje jako dugo vremena. Epoksi podrum kat boja which je voda temelji će vam omogućiti da ga čistim lako sa samo sapunom i vodom, a također nema miris da mnogi ljudi pronaći nepodnošljiva. Ako ste u potrazi za boje koji će također pomoći u podrumu hidroizolacija, zatim epoxy boje su svoje najbolje kladiti kao što su pečat i otvrdnuti podovi i ne dopustiti ulazak vlage. On funkcionira kao brtvilo koji ne dopušta da se voda zadržava. Budući da postavlja kao smole, a ne kao boja je stabilniji i stoga vrijeme zaštićeni.
Druga opcija koju možete koristiti je podrum betonski pod bojom. To je pogodno za dom vlasnici koji ne žele bilo volanima na njihovu podrumu. Gray boje, slikanje betonski podrum kat će vam dati gruba završiti i trebat će vam primijeniti nekoliko slojeva boje kako bi se osigurala trajnost. Betonski boje su također dostupni u vodonepropusnim varijantama. Ako koristite upaljač i ispucati brtvilo uz boje, možete biti sigurni da boja će se održati za neko vrijeme. Možete povećati svoju života pomoću nišadorski kiseline kad čistite.
Primjena Podrum Floor Paint
S obzirom na nastavku su upute koje trebate slijediti dok koristite betonski podrum kat boje. Slijedeći ove upute će osigurati da imate najbolje podrumu podnice koje možete tražiti, pogotovo jer to će biti home poboljšanje projekta.
Prvi stvar koju trebate imati na umu prije slikarstva svom podrumu kat je da provjerite da nema vlage. To je važno kao i inače boje neće držati ispravno. Koristite dehumidifier u slučaju da je bilo vlage. Popravak pukotina na podu podruma i korištenje cementa brtvljenje da to učinite. Prije slikarstvo podrumu katu važno je osigurati da podu je glatka, tako koristite šmirgl papir to smoothen podrumu podnice i zatim očistite podnice osigurati da nema prašine. Sweep and bris pod prije nego nosi na sa procesom primjene podrum kat boje. Uklonite bilo kakve mrlje na podu pomoću klora na temelju izbjeljivač koji je bio razrijeđen vodom. Prije nanošenja konkretnih boje morat ćete primjenjivati ​​dva premaza premaz koje se mogu sušeno koristeći humidifier. Nakon the primer je suh, koristiti mrlju blocker na podrumu katu koji će osigurati da se boje za koje se natječete održava na i ne početi parčad. Uz valjak boja sada početi primjenjivati ​​podrum kat boje. Nanesite najprije tanki sloj, a zatim dodajte onoliko slojeva boje kao što želite ovisno o Vašim potrebama i željama.
Uz pravilnu primjena podruma poda boje i podrum dorada, možete osigurati da stvorite prostor koji može biti utočište od ostatka kuće. To se može svoju osobnu utočište kada je potrebno da biste dobili daleko od stresa svakodnevnog života ili samo trebate prostor za opuštanje u.

No comments:

Post a Comment