Tuesday 4 October 2011

Najbolji štavljenje losion

Uzimajući preplanulost na kožu i donning suncem poljubi pogledati je "u stvari". Uz niz self štavljenje losione dostupni na tržištu, možete lako imati ovaj obaviti kod kuće. S sunless štavljenje losion da ne bilo više potrebe da biste dobili plaže tan sa grubom sunčevih zraka, što može oštetiti osjetljivu kožu. But odabiru dobre štavljenje losion vrlo je bitno da se to savršen izgled. Neki proizvodi mogu dovesti do mjesta i prugasta stoga što vam daje nezadovoljavajuće rezultate. Pa evo su detalji od najboljih štavljenje losion za žene i muškarce koji će vam dati elegantan opaljen kože.
Najbolji štavljenje losion Recenzije
Clarins Self štavljenje Instant gel, ovo je jedan od najboljih i dosljedno najbolje ocijenjene samo štavljenje gel. To je također jedna od najboljih štavljenje losion za početnike zbog svoje jednostavne primjene postupka. To ne žičica, i suši off brzo. Neki možda misle dvaput jer je malo skuplji od drugih samostalnih štavljenje losione. To daje prirodni izgled i mala količina dovoljna. Što je više je da je dugo je trajan, kao dobro.
L'Oreal Sublime Bronze Self ProPerfect Štavljenje Mist, Ukoliko ste u potrazi za raspršivanje tan koje se mogu primijeniti kod kuće, L'Oreal Sublime Bronze Self ProPerfect Štavljenje Sumaglica je proizvod na check out. To vam daje boju koja ostaje i do tjedan koji je prirodno gleda i žica-free. Opet ovo dobiva neke dodatne bodove za svoje brzo-suho kvalitete. Se suši off u oko 5 minuta što je previše manji u usporedbi s 30 minuta, što mnoge druge losione štavljenje poduzeti. Iako je to malo jači miris u odnosu na Clarins Self Štavljenje Instant gel, možda ćete razmisliti o kupnji ove jer se ne mrlja vaše odjeće.
Mystic Tan UV-Free sprej-Na Štavljenje, Ovo je još jedan sprej štavljenje losion koji je poznato da se jedan jeftin način da biste dobili taj preplanuo izgled. Ovaj proizvod dobiva plus bodove za jednostavno pokrivenost na teško dostupnim mjestima. Ali vi trebate korak u ten štand za to najbolji sunless kožara. Ovo je jedan od najboljih stručnih sprej tans. Jedna prijava dovoljno da se efekt, suši off uskoro i ostaje do tjedan dana. Kemijski miris ima, mogu biti problem za neke, ali brzo i jednostavno tan učinak čini 'mora provjeriti' proizvod.
Lancome Flash bronzer Airbrush, a to zračni kist flash bronzer je savršen najboljih self kožara. To je sprej na losion koji će vam dati konačan zlatni sjaj. Multi-pozicija sprej omogućava jednostavno, pa čak i primjena na cijelo tijelo. On sadrži vitamin E, što ga čini jednim od najboljih štavljenje losione imati nježniju kožu i klasični nosi preplanula teksture.
Neutrogena MicroMist štavljenje sunless, ovo je izvrsna sunless kožara od neutrogena. This UV-free kožara primjenjuje se kao profesionalni airbrush sprej i daje vam sve više trag free učinak. Za prskanje radi savršeno u bilo koji kut preplanulost kože, baš kao krajnji plaže tan. Štoviše to se ne začepljuje vaše pore i bezuljni losion da dries off u 5 min. Dostupan u dvije nijanse, ovo je najbolje štavljenje losion za pravedno kožu. Slučajni pruge i propuštenih mjesta su stvari prošlosti s MicroMist Štavljenje.
Danas je tržištu je potopljena s proizvodima kao što su solarij losione za fer kože, sunless tanners, self tanners i bronzers koji će vam pomoći dobiti moderan kože. Čak i ako je najbolje kupiti štavljenje losion, koristeći je to jedini način da znam da li je savršen proizvod za kožu. So sa ovim tanners, dobiti spremni da stavite na zlatni sjaj.

No comments:

Post a Comment