Monday 17 October 2011

Kupaonica Sigurnost za starije

Ako imate starije osobe kod kuće, od vas će znati kako je opasna kupaonica je za njih. Kad god su ga koristili, postoje šanse da bi mogli skliznuti na mokroj podovima ili čak i ako na podu je suho, one bi mogle skliznuti na linoleum ili pločica podnice. Oni svibanj ne biti u stanju zadržati svoje stanje i bilo koje vrijeme, sve se može dogoditi. Obično kada osoba padne niz na kupaonici, oni mogu zakazati svoj hip joint, ili čak povrijediti njihove natrag. Dakle, morate biti vrlo oprezni kada graditi svoje kuće. Evo nekih savjeta o sigurnosti kupaonice za starije. Slijedite ove sigurnosne savjete i Vašu kupaonicu će biti siguran i siguran za korištenje.
Savjeti za sigurnije Bathrooms
Ovi savjeti će vam reći što sve možete instalirati u kupaonicu kako bi se spriječilo bilo kakve nezgode i osigurati kupaonica sigurnost za starije kao i za svakoga u obitelji.
Kada, većina nesreća dogodi se u kupaonicu, dok se osoba pokušava ući u kadu ili izaći iz njega. Nakon što su dobili u, one bi mogle imati poteškoća u dobivanju iz kade. Njihove ruke nisu tako snažne kao što su nekada bili, pa se ne mogu sami dizati iz lako. Tako da je najbolje da instalirate kupaonica barovi sigurnost zgrabite sa kadom, kako bi oni, da je starija osoba, može se dizati iz kade držeći se za barove. Možete instalirati te kade za starije osobe. Također možete ukloniti tradicionalnim kade i instalirati hodati-u kace, koja će biti sigurniji kod starijih kao oni ne moraju sami podići.
Kupaonica Sigurnost šina, da li imate kadu ili hoda-u kadu, to je najbolje da imate kupaonicu sigurnosne ograde oko njega. To je savjet kupaonica sigurnosti, tako da dok je osoba pomoću tuš, on / ona ne skliznuti i pada dolje. Dakle, instaliranje tih tračnica i pobrinite se da su fiksirani na zid ispravno.
Mat kupaonice, nekoliko puta se dogodi da čak i ako je osoba izađe iz kade sigurno, kad su stavili nogu na kupaonicu tepiha, tepiha gaćice i velike nesreće može uzeti mjesto. Dakle, drugi tip kupaonica sigurnosti je kupiti gumeni tepih za kupaonicu. Neke od ovih tepisi također imaju liposukcije šalice koje sprečavaju tepih od koji se kreće iz svojih mjesta. Uz to, također možete držati tepih na tlo uz pomoć ljepljive trake. Oni će također spriječiti tepih od pokretnih.
WC sjedalo, starijih osoba s koljenom problema mogla bi se suočiti problema prilikom smještanja na WC. Dakle, što možete učiniti jest, postoje dvije vrste WC sjedala koje možete kupiti. Tu je jedna plastična sjedala koja je jednom postavljen, mogu se podiže za najmanje 5 cm. , Ili, također možete dobiti podesiva sjedala koji se može podići na oko 6 inča veći od normalne visine sjedala. Za osiguravanje više starijih kupatilo sigurnost, također možete imati tesar napraviti drvenu osnovu za bazu WC školjka, tako da je dovoljno visok u dobi da sjedi.
Kupatilo Sigurnosne ručke, Fix kupatilo sigurnosne ručke oko područja WC sjedala i također oko kade područje. The dobi mogla bi se suočiti problem dok koristite WC, stoga, oni mogu zgrabiti na rukohvatu i uzdržavanje. Pazite da vam uhvatiti ručke pravilno koristeći najbolju kvalitetu noktiju. Nemojte koristiti ručnika šipke kao podršku ručka, jer neće moći uzeti cijelu težinu osobe koja ga koristi.
Rasvjete; Instalacija vlastita kupaonica rasvjete za starije osobe. Stari ljudi imaju slab vid tako da oni ne mogu ni vidjeti ispravno rasvjete koja može seem svijetle mladima. So osigurati da kupaonica ima odgovarajuće rasvjete objektima i ona također ima noćno svjetlo objekta.
Uklonite lijekova; Starije osobe imaju tendenciju zbunjuju njihove lijekove s drugim lijekovima. So lijekova koji vas držati u kupaonici ormar, treba biti zaključana daleko tako da starije osobe ne može se držati ih. Bilo je istekao lijekovi moraju biti bačen daleko. Također ne zadržati bilo kakve oštre predmete u kupaonici.
Ako slijedite ove savjete kupatilo sigurnosti, onda možete osigurati sigurnost, ne samo starijih osoba, ali čak i ako imate bilo kakvih invalidne osobe koja boravi s tobom. Osiguranje sigurnosti starijih osoba i stvaranje viši zdravlje prioritet je odgovornost mladih. Pa čak iako te mjere sigurnosti moglo koštati vas malo, sigurnosti starijih uvijek dolazi prvi.

No comments:

Post a Comment